Šta je novo?

please help,USB flash fenomen

kondenzator

Cenjen
Učlanjen(a)
21.09.2010
Poena
169
poz svima,imam extremno cudan problem sa usb flash-om,radi se o sledecem:
ploca mi je iz potpisa ga z68p ds3,imam usb flash memoriju transcent 16gb usb 2.0,i koristio sam je normalno preko godinu dana,medjutim pre par dana nabacim 2 filma u hd formatu i ukljucim u lg ls5600 led tv,sve ok kao i uvek,radi....ostao ukljucen taj usb u tv nekoliko dana dok mi juce nije opet zatrebao,ukljucim ga u komp kad ono nista,niti se pali lampica na drive-u niti ga komp prepoznaje,kao da nisam nista ukljucio,vratim usb u tv i on radi perfektno,onda opet vratim u komp,on ga sad skonta da sam ukljucio ali ispise not recognizing......
Capture.JPG
pokusavao sam svasta medjutim nista ne vredi,opet vratim u tv i on opet radi,e sad ni tu nije kraj,pozajmim od drugara usb 3.0 drive 16 gb,utaknem u komp i sve ok,nabacim neke fajlove itd,iskopcam usb i vratim posle 10-ak min nazad kad se desi isto,ni on nece vise da radi,sija lampica na drive-u ali opet "not recognizing" -windows restore,novo napajanje,driveri,bios....sve sam probao opet isto,a kad sam pozajmljeni usb ukljucio u tv ne konta ga uopste
da li je moguce da je komp spalio nekim slucajem oba,i kako,tj ploca,ako nekom nesto znaci -na ploci je zveknuo hdmi izlaz 2 nedelje posle kupovine (nove) pisao sam o tome vec na benchu,a i rekao bih da se chipset greje vise nego sto je to po meni normalno......
neka mi neko bar razgonetne misteriju jer se bojim da na reklamaciju nece ni stici= ako poludim-ode ploca o beton ;) :mad: :wall:

Meni više zvuči da se nešto poremeti pri uključenju u tv .

Moguce da se neki od kontakata blago izlizao i da sad nema dobru konekciju na kompu. Jel si probao u svim portovima?

probao u svim i nece,probao i na drugom kompu i nece,a moj usb hoce na tv nece na nijedan komp

Nazad
Vrh Dno