Šta je novo?

Please help me!

• Začetnik teme Začetnik teme Bokaco
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Bokaco

Čuven
Učlanjen(a)
31.10.2003
Poena
649
Ovako, na faksu imam oko 100mb prostora na njihovom serveru, koji bi da iskoristim u malko zanimljivije svrhe (npr, domaci sajt grupe Linkin Park) To je odavno sve zavrseno, ali adresa te stranice je dugacka dosta i ne asocira nikako na pomenutu grupu. Da li je moguce nekako se registrovati na odredjenom besplatnom domenu (valjda se tako kaze), a onda da se sa te adrese odmah prosledjuje ka ovoj na faxu. npr:
www.linkinpark-srbija.nesto ---> moja sadasnja adresa

Stvarno bi mi znacila vasa pomoc sada,
pozdrav

I,da moze li ako se sve to sredi, besplatno se registrovati na google-u?

Poslednja izmena:
chivitli je napisao(la):
I please postavi sledeci put neki smisleniji naslov topica 😉

Sta fali naslovu? 😉

Postoji jedna nemacka kompanije koja nudi BESPLATNE .com .net .org .info .biz .de domene u zamenu za reklamu na vrhu stranice nalaze se na adresi http://www.domain-4free.com potrebno je samo upisati e-mail adresu, sadasnji tvoj URL, tvoje ime i opisati sadrzaj sajta uz savet da malo dodas sto i nema medjutim postoji mogucnost da te odbiju. Znaci popunis formular aktiviras nalog klikom na link koji ti posalju na mail i cekas odredjeno vreme za odgovor naravno putem maila obicno je do 30min. Samo je caka registrovati sto duzi domen i veca je prolaznost kod .info domena nego kod ostalih. Znaci registruj domen www. mnogo-smaram-citaoce-ove-teme Dobijes i mail sa forvardovanjem na pravi tipa tvojeime@ tvojdomen

GEOM je napisao(la):
Sta fali naslovu? 😉

Izvod iz vodica za postavljanje tema koji stoji kao announcement:
Smislite dobar i razumljiv naslov poruke, koji upućuje na temu o kojoj pišete. To polje ne stoji tu bez veze. Time privlačite ili odbijate druge učesnike foruma da vam pomognu, odgovore ili učestvuju u raspravama koje započinjete. Dakle, naslovi poput "Help", "Pomoć" ili "Jedno pitanje" su potpuno bespredmetni i time rizikujete intervenciju moderatora. Budite malo deskriptivniji - na primer: "Problem sa voltažom na nForce ploči", "Kako da pomerim particiju" ili "Podešavanje programa za narezivanje diskova" i slično.

Sta mislis kad bi svako kome treba pomoc postavljao naslov tipa "heeeelp", na sta bi to licilo? 😉 Nije ovo bez razloga napisano 🙂

chivitli je napisao(la):

annou sta 😉 znas da sam se salio, ako nisi primetio sada znas.

Ako uspes ili ako neko drugi registruje neki domen javi ja nisam uspeo ni jedan do sada a bilo je pedesetak pokusaja.

A, izvinjavam se onda, mislio sam da me nesto prozivas posto sam ja tebe danas prozvao jer si digao anketu staru dve godine 😛

To to se samo cini 😛

Dve godine stara jos meni cudno znam da je Peci bio 35.rodjus, a tamo video da ima 33 pa se jos cudio eh to ti je pravi forumas odgovara na pitanje bez obzira na datum :-devil-: Mislim da je dovoljno spamovanja , za sada na ovu temu. 😉

Ok, ljudi, fala puno!
Izvinjavam se zbog naslova, ali ne znam kako bi mogao ispasti koncizan u ovom slucaju.
Sad cu da probav ovo!
Pozdrav

Nazad
Vrh Dno