Šta je novo?

Plazma TV

JOBAH

Čuven
Učlanjen(a)
08.09.2000
Poena
649
Da li neko ima nekakva iskustva? Kako se krecu cene? Ko to i da li uopste neko prodaje kod nas?

Prodaju se na vise mesta,cene su visoke...7000 eur+

U eltimu sony,a na terazijama sam video Lg plazmu,neznam kako se zove prodavnica,nalazi se gde je bila nekada robna kuca beograd,odnosno kod hotela kasina)

Stefan1 je napisao(la):
U eltimu sony,a na terazijama sam video Lg plazmu,neznam kako se zove prodavnica,nalazi se gde je bila nekada robna kuca beograd,odnosno kod hotela kasina)
Zove se Cool
Inače plazmi ima gde hoćeš... kad čovek vidi pomisli da za njih ovde stvarno postoji neko tržište...

jddipqd je napisao(la):
...

Zove se Cool
Inače plazmi ima gde hoćeš... kad čovek vidi pomisli da za njih ovde stvarno postoji neko tržište...

Da cool .
Ja sam video nekog Samsunga u Sarajevskoj(ponovo nermogu da se setim ime prodavnice)za 3000 eur 50" ekran

Pazi plasma je skupo zadovoljstvo

JOBAH je napisao(la):
Da li neko ima nekakva iskustva? Kako se krecu cene? Ko to i da li uopste neko prodaje kod nas?

Ako si ozbiljan kupac mogu da ti doteram jednu preko, naravno i garanciju bi dobio (ne pitaj me kako ) sve ostalo na PM.

Moj brat prodaje te stvari u NS, mogu da ti dam fon i adresu. Ko kupuje? Nemam pojma, amo znam da ide. Ne brzo, al' se bar prodaje :) ...

Nazad
Vrh Dno