Šta je novo?

Plazma TV

ja sam prilichan laik, ali koliko sam skontao, ta rezolucija (niska) je dobra za kablovske kanale, ali losha ako gledash sadrzaj vece definicije...btw, ne kupuj veliku dijagonalu ako na njemu neces vrteti barem 720p...ovo je 480p...vel`ka razlika :)

Treba bezati od prodavnice Tehnomanija jer tamo radi nestrucni ljudi!

Veoma je jasno ,a ako neznate jos da se plazma trosi vise nego lcd iliti traje krace nego
lcd ekran onda da vas podsetim .Sto se tice utiska slike sa plazme i lcd-a ne bi se dvoumio da je na plazmi malo bolja ali lcd je lcd.

Sto se tice wide screen kanala ja to vec trazim 2 godine i nema nikakvog odgovora koji ce kanal da bude domaci u wide-u .

A ako ste pratili pink nekada daje podrsku za wide tako sto se u modu 4-3 vidi da je film razvucen i kad ga stavite u full screen 16 -9 (ako imate wide ekran) :) onda dobijete pravu magiju :)))))

Veoma je jasno ,a ako neznate jos da se plazma trosi vise nego lcd iliti traje krace nego
lcd ekran onda da vas podsetim .Sto se tice utiska slike sa plazme i lcd-a ne bi se dvoumio da je na plazmi malo bolja ali lcd je lcd.

Sto se tice wide screen kanala ja to vec trazim 2 godine i nema nikakvog odgovora koji ce kanal da bude domaci u wide-u .

A ako ste pratili pink nekada daje podrsku za wide tako sto se u modu 4-3 vidi da je film razvucen i kad ga stavite u full screen 16 -9 (ako imate wide ekran) :) onda dobijete pravu magiju :)))))

Pogrešno si obavešten. Moderni plazma ekrani traju 50000-60000 sati (~10 godina 24h/7) pre nego što im kontrast opadne na polovinu početnog (koji je i tada veći od lcd :D ). Za gledanje multimedijalnih sadržaja plazma je ipak bolja od lcd-a, barem tako kažu kupci (odnos 2:1 prodatih tv sa većom dijagonalom u Evropi) Ali svako ima pravo da proceni šta mu je bolje...
Domaći kanali u wide... lol, kakav sf :)
Ali npr. u just modu 4:3 kanali i ne izgledaju tako loše... brzo se čovek navikne...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno