Šta je novo?

Plazma ili LED

Creative_X

Slavan
Učlanjen(a)
15.06.2009
Poena
360
Opasno se dvoumim izmedju panasonic plazme 42ST50 i led LG 42LM640. Skoro da sam kupio LG ali pojavila se ova plazmica za koju znam da ima bolji sliku,frekvenciju..ali se plasim onog odgorevanja ako se cesto gleda jedan kanal,grejanja panela i potrosnje,manje vise..zanima me u realnim uslovima koliko je to prisutno kod ove nove generacije plazmi od onih koji ih poseduju,iz iskustva sa tim
Unapred hvala!:beer:

Ako hoces plazmu idi na temu koja govori o ST50. Ja sam hteo plazmu pa sam uzeo na kraju bas LG42LM640s(bilo neko snizenje i 5 godina garancije). Iskreno nisam zadovoljan slikom(doduse ja gledam samo SD signal jer nemam HD kanale) cekam da mi daju zamenski tv jer sam se zalio da imam blago prosvetljavanje u donjem desnom uglu iako je serviser rekao da nema kvara(*** ja sam picajzla i svaka i najmanja nepravilnost mi smeta mozda bi mi i kod plazme svasta smetalo). OZBILJNO se razmisljam da ga dam u oglase dok jos nije otvorena kutija(mislim na zamenski tv). Dzaba 5 godina garancije i taj hvaljeni pasivni 3D koji uzgred mi nije toliko bitan(odgledao 2 filma za 2 meseca) kada je tv u pitanju. Bitan mi je kvalitet slike. Pazi i plazma ima mane samo treba da vidis sta ti je prioritet kada je tv u pitanju. Za ST se najbolje obrati Kobayashi-u. Cak mislim da su ljudi isli kod njega da vide kako radi plazma samo sto on ima tv od 50". Ja sam bio odustao od plazme plaseci se IR-a kao i vertikalnih linija koje su se videle kada se gleda nesto sto ima zelenu povrsinu kao na primer fudbal golf ili sl. inace da nije bilo toga ni trenutak ne bi razmisljao. Mada vidim da sve to zavisi kakav ti tv upadne prilikom kupovine.

Poslednja izmena:
Znaci opet lutrija...skoro video ovu seriju ST50 i bas sam se zainteresovao...kopacu dalje,videcu...inace veliki sam ljubitelj fudbala tako da bi mi vertikalne linije preko trave ubile volju da gledam

Vrh Dno