Šta je novo?

Plazma Ili Lcd Tv

mristicm

Slavan
Učlanjen(a)
23.12.2004
Poena
319
Kupio bih 42" tv.
GLedao sam u tehnomarket evropa kod fontane sve te televizore ali izbor je ogroman a ja bih da uzmem najbolji do 120-130.000 din.
Da li je za kablovsku tv bolji LCD ili Plazma i koji model i marku da kupim?

uh... nasa kablovska na 42"... ne bih ja to gledao sem ako nije razdaljina 10+m...

Skokni do firme koja je skoro otvorena u bulevaru arsenija carnojevica preko puta arene a zove se technomax.Imaju veliki izbor i plazme i lcd-a.
Meni licno su preporucili lcd i to sharp od 37 incha model LC37RA1E i stvarno ima perfektnu sliku ali mi je malo jaka cena 150000 dinara.
Ali stvarno imaju dosta modela i veliki izbor pa mozes kod njih da pogledas.Odmah pored njihove radnje ima jos jedna radnja hi-fi opreme i tu takodje ima veliki izbor plazme i lcd-a pa mozes i tu da pogledas.
Pozdrav.

Kupio bih 42" tv.
GLedao sam u tehnomarket evropa kod fontane sve te televizore ali izbor je ogroman a ja bih da uzmem najbolji do 120-130.000 din.
Da li je za kablovsku tv bolji LCD ili Plazma i koji model i marku da kupim?

Plazma vs. lcd... ima već toliko svađa oko toga... nemoj da započinješ još jednu. :)
Izgleda da je to stvar ukusa. Meni lično je plazma bolja, ali ne želim da ulazim u polemike sad... Izaberi sam šta ti se više sviđa, jer ti ćeš je i gledati. I jedna i druga traže neki dobar izvor signala: dvd, dvb, kompjuter, konzole. Jedino ako te sadržaje nameravaš da gledaš, ima smisla uzimati, i slika će biti odlična. Od onih koji ti uđu u uži zbor, izaberi onu sa što više garancije.
Za našu kablovsku ti nije ni plazma ni lcd, već samo crt.

kablovska: samo crt, na plazmi bi se apsolutno razocharao...lcd 42` je retko :)

U tvom slučaju je bolje uzeti LCD i to nešto manje dijagonale 42".

Meni kad crkne ovaj 29" CRT, kupujem plazmu 42" (makar morao da gladujem), tako da ti je plazma moj predlog :wave: Nekako mi ima toplije boje, oštriju sliku, šta ga znam...

Za kablovsku je, po meni bolji izbor plasma, ali ako ćeš samo našu kablovsku da gledaš baš i nema smisla ni plasma ni lcd, a od plasmi ja ne bih uzimao one bez 720p rezolucije...

Nazad
Vrh Dno