Je l helldivers toliko zabavan? Kakav je ako nemas sa kim da igras?Co op je dobra fora, ja sam jedno vreme igrao sa drugarom
Nije samo puska vec i mod koji imas, hollowseeker ima one pratece metke ali mi nikad nije legao. Najvise sam voleo automatsku pusku onu ali sa onim modom da mogu da metkovi skrecu ili kako vec..
Od kad sam uzeo da igram Helldivers 2 skoro sve sam zapostavio, mogao bih ovo jos jednom da okrenem 😂
Je l helldivers toliko zabavan? Kakav je ako nemas sa kim da igras?
Ne treba, hvala.![]()
Phil Spencer Suggests Starfield Could be Coming to PlayStation 5 Afterall
Xbox CEO Phil Spencer has suggested that Starfield could finally be making its way to PS5 as there's now "no red line" for exclusivity.insider-gaming.com
Radujte se ljudi![]()
bukvalnoNe treba, hvala.![]()
Au ***, iako se govorilo o dolasku Xbox ekskluziva na Soni, nisam očekivao da Forza bude među prvima. Sjajno!"This Spring, the Horizon Festival arrives on PlayStation 5.
Start your adventure with cross-play on all platforms."
https://forza.net/news/forza-horizon-5-comes-to-ps5
Jedina igra koja vredi iz zelenog tabora u moru smeca."This Spring, the Horizon Festival arrives on PlayStation 5.
Start your adventure with cross-play on all platforms."
https://forza.net/news/forza-horizon-5-comes-to-ps5
nemoj da zaboravis remek delo od legendarnog bethesda koje se zove starfieldJedina igra koja vredi iz zelenog tabora u moru smeca.![]()
Forza vs crew 2?Forza Horizon je igra (pored Gears of War serijala) zbog koje sam kupio i XBOX i nisam zazalio.
Vrhunska arkadna voznja kakve na Playstationu do sada nije imalo - meni licno 200 puta bolja od svih Need for Speed-ova. Stvarno ne znam sta jos ima u ovom zanru da je bar blizu Forze.
Imam sve delove sa svim DLC-ovima i mogu da kazem da ce svi koji je kupe na PS5 uzivati. Jos ako dobro upotrebe PS5 kontroler, bice sjajno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari