Šta je novo?

PlayStation - Diskusija o igrama

Returnal.
Majko mila, pa ovo je teze od Elden Ringa 😭
Da bih uporedio kakav sam, posle koliko sati ste prosli prvi biom (dzungla)?
Igram 3 sata i prakticno sam na nuli ako izuzmemo da sam pohvatao mehaniku i cemu sta sluzi.

104 sata i na 4 sam, pa ti vidi. Ima da je igram do penzije, a to smo već rekao ovde negde

Dosao do 3 bossa 25 sati i batalio, ima neke dve tri godine. U planu je da se zavrsi 😅

Samo je fora kako ti se oruzije "otvori", ako si savladao mehaniku i imas srece za dobru pusku imas potencijal daleko da doguras.

Za prvi svakako mora najvise vremena jer ti je ipak sve novo - ali nije ni drugi mnogo laksi ako ces iskreno 😂

Ja sam presao za nekih 25h cini mi se 🤔

A ima li uopšte check point-a ili svaki put od prvog krećeš? Ako sam dobro negde pročitao mora prva tri u komadu da se pređe.

Igra me je izazvala, zaintereovala ali mislim da nemam dovoljno vremena da uzvratim.
Bojim se da ću na kraju da podvijem rep 😂

Nema checkpointa kao takvih, posle 3 bioma imas imas to ali kada pogines kreces od 0 sa svime sem sa pozicijom.

U stvari, koliko se secam, mozes da skupis jedan neki item koji moze da te ozivi, ili mozes da naletis na onaj neki specijalni fabrikator (lici na onog DaVincijevog coveka raskrecenog ako znas na sta mislis) i on ti sluzi kao checkpoint ali kosta bas dosta i pitanje je da li ti se isplati (u smislu imas los loadout u tom trenutku ili ti ceo run ne obecava)

Kad jednom pobedis boss-a na kraju bioma u sledecem prolasku ce ti biti olaksano tako da ne moras da prolazis sve vec koliko imas srece. Portal za drugi biom moze da se pojavi nakon minut igranja ili nakon pola sata, i tako dalje. Ja nisam nikad odmah preskakao biome kako bih skupio oruzije jer je svaki tezi od prethodnog.

Ne sećam se koliko mi je trebalo da predjem, ali za Platinum 111h. Nakon svakog boss-a dobiješ kapiju za novi biom, i kad pogineš možeš da ideš iz prvog bioma pravo u Citadel jer na početku uvek dobiješ kalibrator za oružje na nivou tog bioma. Jedini veći checkpoint je posle Citadela, onda možeš da pogineš i počneš odmah iz četvrtog bioma. Nakon završetka svih 6 bioma, vraćaš se ispočetka da tražiš delove sunca (jedan u svakom biomu), kad sve sakupiš još jednom moraš da pobediš final boss-a i onda dobijaš pravi kraj (ili drugi deo kraja). Za ostatak priče ideš u toranj (Ascension) koji je dodat kao besplatan DLC, preporučujem jer baš dopuni priču.
IMG_2595.jpeg

Meni je bio nadomak taj drugi veći checkpoint posle 3 bioma ali sam odustao.

Akos e dobro sećam naziva Hollowseeker mi je najviše legao. Ciju ciju ciju tako puca 🤣

Co op je dobra fora, ja sam jedno vreme igrao sa drugarom :)

Nije samo puska vec i mod koji imas, hollowseeker ima one pratece metke ali mi nikad nije legao. Najvise sam voleo automatsku pusku onu ali sa onim modom da mogu da metkovi skrecu ili kako vec..

Od kad sam uzeo da igram Helldivers 2 skoro sve sam zapostavio, mogao bih ovo jos jednom da okrenem 😂

Co op je dobra fora, ja sam jedno vreme igrao sa drugarom :)

Nije samo puska vec i mod koji imas, hollowseeker ima one pratece metke ali mi nikad nije legao. Najvise sam voleo automatsku pusku onu ali sa onim modom da mogu da metkovi skrecu ili kako vec..

Od kad sam uzeo da igram Helldivers 2 skoro sve sam zapostavio, mogao bih ovo jos jednom da okrenem 😂
Je l helldivers toliko zabavan? Kakav je ako nemas sa kim da igras?

Moje omiljeno oružje je Electropylon Driver, na drugom mestu Hollowseeker, oba sa Portal Beam su vrh kombo. Figurica Astronauta i Adrenaline Leech su obavezna kupovina kad god su dostupni.

Je l helldivers toliko zabavan? Kakav je ako nemas sa kim da igras?

Meni je bas top, ja igram sam uglavnom i tu ****** zavisi kako ti zapadne. Pretpostavljam sad kad bi krenuo od 0 da bi upadali neki random likovi, ali kako igras sve teze i teze zapadaju uglavnom normalni ljudi :)

Ako bude dzabe ili u "extra" igracu sto da ne, ako sad radi kako treba

Odlicne vesti!

Ma mislio sam na OG exluzive uglavnom.
Za Indijanu se znalo da ide na sve platforme od pocetka.

Mislim da ćemo se mi na ps najviše naigrati kad ga ispeglaju skroz i daju gratis 😁

Forza Horizon je igra (pored Gears of War serijala) zbog koje sam kupio i XBOX i nisam zazalio.

Vrhunska arkadna voznja kakve na Playstationu do sada nije imalo - meni licno 200 puta bolja od svih Need for Speed-ova. Stvarno ne znam sta jos ima u ovom zanru da je bar blizu Forze.

Imam sve delove sa svim DLC-ovima i mogu da kazem da ce svi koji je kupe na PS5 uzivati. Jos ako dobro upotrebe PS5 kontroler, bice sjajno.

A poređenje Crew motofest vs Forca 5?
To je isti princip, vidim da ljudi više hvale Forca serijal.

Neko igrao obe igre pa da nam iznese utiske?

Forza Horizon je igra (pored Gears of War serijala) zbog koje sam kupio i XBOX i nisam zazalio.

Vrhunska arkadna voznja kakve na Playstationu do sada nije imalo - meni licno 200 puta bolja od svih Need for Speed-ova. Stvarno ne znam sta jos ima u ovom zanru da je bar blizu Forze.

Imam sve delove sa svim DLC-ovima i mogu da kazem da ce svi koji je kupe na PS5 uzivati. Jos ako dobro upotrebe PS5 kontroler, bice sjajno.
Forza vs crew 2?

The Crew i Forza Horizon su nebo i zemlja kada je ono najvažnije u pitanju - vožnja i fizika. Tu je FH neprikosnoven među arkadama.
The Crew neke stvari definitivno radi bolje, npr. customization automobila, ali to pada u vodu kada kreneš u vožnju.

Meni je neshvatljivo bilo da Soni do sada nije izbacio konkurenta FH (Driveclub je bio odličan pokušaj), ali možda su znali nešto što mi nismo...

Nazad
Vrh Dno