timemaster89
Slavan
- Učlanjen(a)
- 28.01.2009
- Poena
- 360
naravno da treba igrati original, fantasticna igraBloodborne remaster nema za PS4 Da li odigrati original, sta raditi
naravno da treba igrati original, fantasticna igraBloodborne remaster nema za PS4 Da li odigrati original, sta raditi
upravo, spekuliše se da će remaster da bude najavljen kad i Pro verzija konzole + još neki naslovi.Bb remaster ne postoji
Прешао сам 1/4 игре. Па шта знам, јесте добро, сјајно, ал већ виђено Тако дајем игри 9/10.A zasto nije? Navikao si se?
Da li su isto iskoristli maksimalno potencijal gamepada?
Lepa igra, na astro kontroleru zaista poseban dozivljaj.Igram Astrobot. Fino uradjeno. Nije bas kao wow efekat kao pre 3 i po god kad sam nabavio PS5, ali solidno.
Veoma glasno psovanje i izazov da se polomi dzojstik je sastavni deo inace.
Toeto...Ali iskustvo mi je super i zadovoljstvo koje dobijes nakon pobede za koju si se mucio, je stvarno ono sto se trazi od ovog tipa igara. Veoma glasno psovanje i izazov da se polomi dzojstik je sastavni deo inace.
Ništa manje dobar nije ni prvi deo.Psychonauti 2 jedna od najboljih igara koje sam igrao, pogotovo u poslednjih 5 god. Dubina priče, likovi, mehanika 10/10.
Suze mi pođoše 🤣. Doživeo oba slučaja. Neprocenjivo.A da ne pricamo o medjusobnom prozivanju i trpanju kada svi uhvate u semu jednog igraca do tacke pucanja, odnosno lomljenja dzojstika... Ili situacija gde 2 brata jednom drugom psuju majku a ona pozadini kuhinji sprema nam klopu i gleda da ih resetuje na fabricka podesavanja...
Psychonauti 2 jedna od najboljih igara koje sam igrao, pogotovo u poslednjih 5 god. Dubina priče, likovi, mehanika 10/10.
Pazi, to stoji, PES se igrao nekad, FIFA do skoro u tom fazonu, ali prestalo se, nazalost.Toeto...
Danasnji gejmerski narastaji su previse mekani...
Niste imali privilegije da iskusite vikend turnire, odnosno celonocno drljanje MK-a, ISS-a pa kasnije i PES-a, kod ortaka...
Kada se skupe nas 4-6, svi igramo na istom nivou (i znamo fore drugoga) i nijanse odlucuju... A da ne pricamo o medjusobnom prozivanju i trpanju kada svi uhvate u semu jednog igraca do tacke pucanja, odnosno lomljenja dzojstika... Ili situacija gde 2 brata jednom drugom psuju majku a ona pozadini kuhinji sprema nam klopu i gleda da ih resetuje na fabricka podesavanja...
Takodje to druzenje i zezanje, odnosno socijalna interakcija je bio veoma bitan faktor kojeg su danasnji igraci liseni.
Kakvi crni Solsi,Blodborni i Elden Ringovi - to je za danasnji gejmerski plebs koji se tripuje da je hardkor...
Da se isti sa nama skupe za vikend i odigraju par sesija mislim da od trauma nikada vise djojstik ne bi pipnuli u zivotu.
Odlično je urađeno za PS5, sve glatko ide, kao i kontrole.Na KP se pojavio Baldur's Gate 3 na disku. Jel pikao neko na PS5, valja li ili mora PC? Pošto vidim da se su neki na reditu žalili na kontrole.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari