^ Iz mog iskustva imao sam svojevremeno N64 konzolu i PS1 koji sam pozajmljivao od burazera... Prednost PS1 tada u Srbiji je sto je mogao da se cipuje pa je bio popularniji (citaj jeftnija opcija za igranje u Srbiji od kupovine ketridza)... 007 Goldeneye, Mario 64, Mario Kart 64, Zelda, Rayman 64, Banjo Kazooie, Starfox, Perfect Dark,F1 nekako mi i dan danas stoje urezane u pamcenje... PS je bio tu zbog Tekken-a, japanca, Twisted Metal-a i TH ProSkater dvojke...
Inace niko ne spominje, ali mislim da izbacivanjem ove konzole definitivno i stavljaju tacku na potencijalni backwards compatibility za PS5... Sto znaci guranje PSNow price...
više bih voleo da vidim neko reizdanje N64 jer je imala bolje naslove...
Sjećam se kao da je juče bilo, a prošlo je od tad 15-16 god kad sam uzeo svoj PS One. Odigram na kladionici sve parove lige šampiona od utorka i srijede i s 1e dobijem 325e. Posle neprespavane noći od nevjerovatnog uzbuđenja i sreće, podignem pare ujutro od tiketa i trk u Sony kupim konzolu, ostalo mi para za sladoled moždaJa ne mogu da vam opišem taj osjećaj, mogao sam samo da sanjam o konzoli da nisam dobio te pare na kladionici
Sent from My Galaxy S9+ using Tapatalk
Zivo me zanima kakav ce emulator da bude. Naime ima na netu toliko fora da se zapravo grafika ,,ispegla"
https://www.youtube.com/watch?v=1OrTvsWBAJw
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari