Moze link za TR?
Drugi post ove teme.Da li mi mozete preporuciti neke pouzdrane i pristupacne sajtove za kupovinu kredita za PS Store?
Da napomenem da mi treba za US.
Primer koji si naveo izlazi i skuplje nego na pouzdanim sajtovima, kada se dodaju troškovi transakcije koji idu na teret kupca. Na sajtovima poput Amazon US i GreenManGaming dopuna od $50 uvek košta $50 (ili manje, kada postoji neki kod za popust). U poslednje vreme se teško isplati rizik kupovine na G2A.Na G2A ti je najpovoljnije da uzimas, cak nekad ima i bundle pack po pristupacnim cenama
@ellybrit Imaš pored G2A, cdkeys i offgamers, meni je ovaj poslednji najpouzdaniji. Uglavnom sva tri za prvu kupovinu (a nekada i za bilo koju) mogu da rezervišu sredstva i da kod isporuče tek nakon 12-24h.
Uglavnom, ako možeš plaćaj preko PP jer onda lakše povratiš svoje pare, a PP se dalje "ganja" s njima.
Nije još unapređen tek 1.juna i to unapređenje košta 10 dolara. Opet džiberska fora kao sa FF VIIOpet nemam ni jednu od tri igre Wreckfest deluje zanimljivo, dobro je ocenjen, sad još unapređen za PS5... probaće se.
Ja sam PP vezao za moju debitnu karticu. Tu ne mora da se mulja ništa.Samo da pitam sto se tice PP, da li tu treba da mi bude adresa iz Srbije, ili treba da stavim neku sa Aljaske?
Gdilo... 2 FPS na dzojpedu, još oba naslova postoje i za PC... Ova igra za PS5 deluje korektno, ali vožnje ne volem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari