Šta je novo?

PlayStation - Akcije, promocije i PSN dopune

Jeste, Lara skače i leti, uz to puca i baca mrežu na sve strane, takodje lepše je igrati sa njom nego sa Piter Parkerom :D

Šalim se naravno, obe igre što si postavio su odlične, Arkham kolekciju ako nisi do sad igrao onda bez razmišljanja uzimaj po toj ceni, dobijaš 3 vrhunske igre.
Batman има три дела, једна колекција чини две игре + Batman knight као трећи део, да ли сам у праву?

Ne baš, osim ako ne misliš isključivo na batman igre na PS. Batman ima još delova, ali je samo tri dostupno na PSu, pa su ta tri spakovali u arkham kolekciju.
Evo spiska sa neta sta se sve računa u Batman igre, doduše ja bih odadve izdvojio 4 igre kao prave Batman igre, konretno: Asylum, City, Origins i Knight. Lockdown i Blackgate bih računao kao ekspanzije na osnovne igre, mozda grešim. VR je naravno druga priča, a iskreno Gotham Knights ne znam zasto i računaju u Batman igru, a i čuo sam da je očaj.

1000048182.jpg

3 najbolja delova su u toj Arkham kolekciji - Asylum+City+Knight...
Origins je prequel, slican City-ju, slabiji od gore navedenih ali je skroz ok, moze da se odigra. (7.5/10)

Blackgate i Lockdown je za handheld...

Gotham Knights je krs nazalost, a ni ovaj Suicide Squad nije nista bolji.

Stari Betmen VR nisam upucen kakav je, ali ovaj novi Batman Arkham Shadows je prilicno nahvaljen.

Хтео бих да купим колекцију, али не знам коју да има више игара у једној.

Sto se PS tice, koliko znam imaš samo opciju Batman: Arkham Collection. Jedino što možda nisu Premium verzije igara, tj bar bih rekao da je to slučaj za Knighta, ali nisam siguran.

Prilozi

• Screenshot_20250103_181232_com_scee_psxandroid_TopActivity.jpg
    Screenshot_20250103_181232_com_scee_psxandroid_TopActivity.jpg
    78.8 KB · Pregleda: 27
  • Screenshot_20250103_181228_com_scee_psxandroid_TopActivity.jpg
    Screenshot_20250103_181228_com_scee_psxandroid_TopActivity.jpg
    102.6 KB · Pregleda: 28
Ne mogu uopste da kupim dopune za moj USA nalog. Pokusavao sam na nekoliko sajtova gde sam uvek do sada kupovao. Dobijem poruku na sajtu da banka blokira placanje iz sigurnosnih razloga. NLB komercijalna je u pitanju, kartica VISA koju koristim samo za internet kupovinu. Krajem decembra sam imao zadnje kupovine i sve ok.
Da li je neko imao slicne probleme?

Позови банку, највероватније је банка препознала "сумњиве" активности.
Пробај другом картицом.

Imam par ljudi koji su u nlb i znam da su imali problema sa plaćanjem u poslednje vreme i da je do banke.

Kaže mi drugar da ne može ni on da plati ništa. Do njih je neki problem

Ne mogu uopste da kupim dopune za moj USA nalog. Pokusavao sam na nekoliko sajtova gde sam uvek do sada kupovao. Dobijem poruku na sajtu da banka blokira placanje iz sigurnosnih razloga. NLB komercijalna je u pitanju, kartica VISA koju koristim samo za internet kupovinu. Krajem decembra sam imao zadnje kupovine i sve ok.
Da li je neko imao slicne probleme?
Probaj da odradis transakciju sa tom karticom na bankomatu. Imao sam i ja taj problem.

Kad je skedeca akcija u sony prodavnici?

To niko ne zna sigurno, ali po tradiciji verovatno tamo u drugoj polovini februara od Valentine's day. Tada su na popustu obično co-op i slični single player naslovi.

Bozic, uskrs i black friday su najveci popusti

Kad je skedeca akcija u sony prodavnici?
Sledeca redovna akcija krece odmah nakon sto se ova trenutna zavrsi, znaci 18. ili kad vec bese, pise kad udjes u store. Racunaj da tokom nje nece biti na popustu igre koje su bile sad, ili ako je sad bila obicna verzija na popustu, na sledecoj akciji deluxe verzija. Tako uglavnom ide.

Pokusavam da platim 2 psn gartice na 10 i 25$ na cdkeys i nece,u uglu crveno da ne moze da se aktivira iz Srbije.
Nikad ovaj problem nisam imao,a koliko sam samo kupovao kod njih...

Зар то не пише свима одавде?

Prvi put mi pise kad ubacim u kantu za placanje. Nece uplata da prodje zbog toga.
Pokusam sam da se prebacim na usa ali nece.

I ja sam skoro imao problem da kupim na cdkeys, izbacuje grešku na checkout-u. Ranije nije bilo problema, na kraju sam uzeo na Enebi. Vidi cene tamo i na g2a recimo.

Pre dva dana uzeo kod od 25$ bez ikakvih problema na cdkeys.

Uzeo takođe pre nekoliko dana na CDkeys.
Stojalo je to upozorenje da UK neće moći iz Srbije. Uopšte nije uticalo na kupovinu, čak sam se iznenadio koliko je brzo sve završeno.

Kupujem često i pre neki dan uzeo drug od 25 dolara i sve je prošlo u sekundi. To što te upozoravaju da dopuna neće važiti za Srbiju, nema nikakave veze, tj. ne utiče na kupovinu, samo te upozoravaju "prijateljski" da se ne zezneš.

Nazad
Vrh Dno