Šta je novo?

PlayStation - Akcije, promocije i PSN dopune

Kako kupujete dopune ako imate račun u Banci Intesa?
Da li devizni račun može da se poveže sa Pypalom ili mora u banci da se napravi Internet kartica za kupovinu preko net-a?

Ја купујем интернет картицом, може и динарском.

Pretpostavljam da ne, ali: ako bi se napravio turski nalog pa se njime ulogujem na PS app, da li bi i tad mogao da se koristi ApplePay kao metod plaćanja, ili Sony određuje da li je ApplePay dostupan za plaćanje prema državi?

Pretpostavljam da ne, ali: ako bi se napravio turski nalog pa se njime ulogujem na PS app, da li bi i tad mogao da se koristi ApplePay kao metod plaćanja, ili Sony određuje da li je ApplePay dostupan za plaćanje prema državi?
Neće raditi.
Prvo što teško se pravi TR nalog sad, drugo što Apple pay nije podržan na PSN TR

Koji sajt za kupovinu dopuna radi sa Intesa debitnom dinarskom karticom?
Са њом нисам плаћао, требало би да може било који сајт.

G2A, Eneba, CdKey,
На G2A је најповољније, ваљда.

Malo sam zarđao što se tiče PS dopuna nisam odavno uplaćivao ako može mala pomoć.Danas je kolega uzeo za klinca PS5 slim valjda, napravio je nalog na UK.Interesuje me procedura za uplatu dopuna.Ako se dobro sećam idem na bilo koji od gore navedenih sajtova (Cdkeys, eneba, gamivo, g2a, kingiun) i tražim dopunu vezanu za UK.Kada dobijem kod (valjda na telefon, email gde već) isti ukucam na PS u onu opciju "redem code" i iznos će se pojaviti u PS novčaniku jel tako?Da napomenem da kolega a i ja koristimo NLB pripeid internet karticu ne znam da li ima neke veze?I takođe bilo bi poželjno da otvori i US nalog?Bar je tako bilo kod mene kada sam kupio malom PS5 kada je izašao.

U suštini baš tako kako si napisao.

Narode, moze pomoć, na koju zemlju treba da bude account da bi aktivirao vaučer za Horizon dobijen kod nas u Gamesu?
US/UK account naravno javlja da vaučer nije za taj region

Probao sam vise puta. Stigne mi kod od banke za verifikaciju i ne prolazi. Probao sam da se kupim i preko Paypala i opet isto.
Isto mi se desava, mislio sam da je do mog profila ili banke. Drug kupio preko njegovog profila UK dopune kada je hteo Usa nije htelo, kao kod mene...

Slime rancher на попусту, 5$/9$.
Да ли се у Deluxe Добија нешто више од скинова, да ли је вредно дупло веће цене?

^
Nisam igrao igru ali sam našao šta Deluxe donosi, u suštini dobijaš samo skinove i soundtrack iz igre.

Da li imate neku preporuku za kupovinu HDD za Sony, neki od 2TB ??

Ako hoces jeftinije i bez heatsinka Kingston KC300, malo skuplje sa heatsinkom Kingston Renegade Fury, a još skuplji Samsung 990 pro sa heatsinkom. Doduse, imaš isti samsung i bez heatsinka.

Na ENEBI 10% off na sve vrste vaucera/dopuna/gift kartica uz kod "LASTMINUTE", vazi do ponedeljka.
Nisam isprobao ali u planu je da uzmem jos jednu dopunu za PSN.

+edit
funkcionise - dodaje jos 10% popusta na vec postojeci...
za PSN AT 50e dopuna izlazi 38e (43e inace)
+edit
I dodaju service fee od 3.74e pri checkoutu :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Poslednja izmena:
Na ENEBI 10% off na sve vrste vaucera/dopuna/gift kartica uz kod "LASTMINUTE", vazi do ponedeljka.
Nisam isprobao ali u planu je da uzmem jos jednu dopunu za PSN.

+edit
funkcionise - dodaje jos 10% popusta na vec postojeci...
za PSN AT 50e dopuna izlazi 38e (43e inace)
+edit
I dodaju service fee od 3.74e pri checkoutu :ROFLMAO: :ROFLMAO:
IMG_1070.png

Ja se izvinjavam - nisam naglasio da vazi za vaucere do 60$/evrica.
Ali opet, dodaju veliku taksu na placanje PPalom recimo tako da i tih 10% off nije nesto znacajno

eneba1.jpg

Isprobao na jos par regiona, funkcionisalo je...
Ali je j8j8rska fora sa ovim vaucerima i taksama...

Не видим попуст за USA регион.

Kod za Enebu za 12%-17% popusta - ggd8h1bx2

To je 5%, ispada jos manje od onog sto sam okacio...

Lastminute ne radi za 100$ kartice. Ali u pravu si. Ipak daje samo 5%.

Pušten je trial za Diablo 4, ako sam dobro shvatio cela igra je u pitanju i traje do 3. Januara

Nazad
Vrh Dno