Šta je novo?

PlayStation - Akcije, promocije i PSN dopune

Stize sony za par dana, pa bih iskoristio trenutne popuste da uzmem PS plus... Napravio sam na kompu US nalog, da li mogu da kupim vaucer na G2A i samo aktiviram iz browsera na sony nalogu, ili moram da kupim regularno na sony sajtu sa US karticom? Ili da kupujem kredit vaucere, da redeemujem na nalogu iz browsera (ako uopste moze) i da tim kreditom uzmem PS plus?

Mozes sve bez sonija da uradis. Ako imas US karticu onda je prosto, ako nemas onda trazi vaucere na popustu preko allkeyshop i slicnih sajtova

Bogami eneba kao da je podigla cene gift kartica za PSN US, a kao BF. Na kraju sam da bih kupio 30$ uzeo 3x10$ (svaki košta nešto preko 8$).

Bogami eneba kao da je podigla cene gift kartica za PSN US, a kao BF. Na kraju sam da bih kupio 30$ uzeo 3x10$ (svaki košta nešto preko 8$).
Генерално су мањи попусти.
Ја сам на CDkeys узео 110$ за 97$ и узео Премијум (за 112$ редивно је 160$) за који је попуст 30%. Хтедох да пређем на Екстра али ту је попуст 25% па му изађе нала разлика...

Jel Eneba dere vas za proviziju ili to samo mene (nisam ulogovan bio). Neka 3usd na kod od 50 dok na G2A 0.1 usd mi provizija. Inače meni je G2A numero uno u sekundi šalju kod.
i meni deluje da su se malo pojacali sa provizijom.. provizija plus neka taksa lepo para ispadne kad uzimas kartice.. Mada msm da su to uradili da bi kupovao skuplje kartice, meni pre neki dan za karticu od 10$ naplatise 14,5 provizija + taksa, nego jurio uncharted bundle na popustu a nije bilo kartica od 10$ samo ta jedna, jedino da sabiaram kartice ali onda te tek tu oderu za proviziju i uzeh to

Ja sam skoro uzimao dopunu za US acc, preko Enebe sam 100+10 platio 11600
CDkeys slična cena bila.
Btw, ggdeals uz allkeyshop ima takođe kodove za popust.
Edit: 100$ - 10532; 10$ - 1075

Cini mi se da je all-time low za ove naslove (EU):

Star Wars Jedi Cross Gen Bundle 22e za obe igre... Jedi: FO je 7,50 / J:S deluxe 28e
Hogwarts Deluxe ed.21e
The Expanse Deluxe 13.5e (moguce da ubace u neki monthly)
Hitman: WoA 45e (svi naslovi+dlc)

Jesu li sredili Jedi Survivor na konzoli ili su problemi samo za PC bili?

edit:
Instant gaming trenutno nudi PN 50e za 40e.
Nisam uzimao preko njih, ima li iskustva?

PN је допуна за Playstation?
Ја гледам не могу да нађем.

Poslednja izmena:
Da li je krenula ponuda sa popustima za BF?
Meni ne nudi ništa ni na jednom nalogu 😞
Nikakav popust
Samo standardna cena
UK mi je na mesečnom planu
US čak nema ni aktivnu pretplatu
Do zadnjeg dana kada mi je bila aktivna pretplata mi nije nudjen nikakav popust (BF).
Sva sreća da mi je isticala 1.decembra dok je 30% aktuelan popust za premium važeci do 3.12. Danas produzio konačno.

Nema nikakvih problema na konzoli, mislim da su sve sredili još prošle godine. Ja sam je prešla prošlog decembra, nisam naletela ni na jedan bag.

Poruka u temi "Star Wars Jedi: Survivor"
https://forum.benchmark.rs/threads/star-wars-jedi-survivor.487095/post-6967860
Ja sam uzeo EA preptplatu jedan mesec kako bi odigrao Survivora... Igra je pucala par puta dnevno, i izgubim sav progres od prethodnog simanja (kad stanem na onaj "rest"). Da je stabilna, i nije... :( Pogotovo kako su sesije bile duze, od par sati, obavezno sam morao konzolu da resetujem, nije pomogalo ni ubijanje igre... nadam se da sam samo usamljeni primer, inace u igri nisam primetio nekakve vece bagove. U svakom slucaju za 6eur (ili dolara) lepa zabava. ne pada mi na pamet da je palim ponovo :D

Ništa od toga mi se nije dešavalo. Nisam igrala preko EA pretplate, već sam kupila igru ako to ima neke veze, mada ne bi trebalo. Možda si igrao pre puštanja ispravki?

Pretpostavljam da je to bilo ono kad je pre neki mesec bila EA Play mesec dana za dolar ili tako nesto?

Ali dobio si nove skinove. :unsure:

Ključna reč ograničeno da navuku one koji nisu kupili. Duše nemaju lihvari 😅

Igre koje će biti dodate u PS Plus Game katalogu od 17og decembra:

🔵 Sonic Frontiers
🔮 Forspoken
🐰 Rabbids: Party of Legends
🏎️ WRC Generations
🥊 F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch

Joining that lineup on PlayStation Plus Premium is immersive PS VR2 experience Star Wars: Tales from the Galaxy’s Edge. Three timeless classics have also joined PlayStation Plus Premium just yesterday: Sly 2: Band of Thieves, Sly 3: Honor Among Thieves and Jak & Daxter: The Precursor Legacy.

Galaxy Edge nikako da završim a baš je dobar. Ostalo suvišno komentarisati.

Ovaj Forspoken su pominjali jedno vreme? Ne mogu da se setim dal' u pozitivnom ili negativnom kontekstu?

Nazad
Vrh Dno