Samo uzmi u obzir da mozda moras da otkazes auto-renewal (ako vec nisi) kako bi mogao da dobijes popust.i dalje ne razumem
mene extra istice 25. nov, ako kupim nakon sto mi istekne sta mogu da ocekujem?
Minimum 25% ocekujem, nego ovde eksplicitno ocekujem 30%![]()
Nisu mogli.Mislim da je i prošle godine bila ista priča pa su na kraju mogli svi da kupe pretplatu po sniženim cenama ako se ne varam
Kod mene je moglo, evo gledaj i datume naplate, mogao sam da uzmem čak i do 2025 tada, ali nisam.Nisu mogli.
Inace, popust za prelazak na veći nivo se tice samo preostalog perioda trajanja tekuće pretplate. Tipa, lupam cifre, ako je razlika između Extra i premium za godinu dana $30, a ostalo je pola godine pretplate, znaci doplata bi bez popusta bila $15, ali sada sa popustom od 30% prelazak nude za $10.
Istekao kod - na kom sajtu pratis kodove za Enebu?Eneba trenutno nudi popust za neke odredjene dopunske PSN vaucere -> konkretno -11% (uz kod SAVE11)+dodatan popust za 50e vaucer za DE region, ali moze da se promeni regija i vidi u pregledu cena i za ostale regije.
U mom slucaju 41.59e me je kostao vaucer od 50e za AT, PPAL placanjem. (~17% na 100e vaucer, sto je ngnt)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari