Šta je novo?

PlayStation - Akcije, promocije i PSN dopune

Novi korisnici za Essential 25% a za Extra 30% popusta, mi postojeci po ovome dobijamo popuste samo ako se upgradeujemo u visu kategoriju, sa Essential na Extra 25% a sa Extra na Premium 30%. Nigde ne pise kakav je popust da nastavimo sa istom kategorijom u kojoj smo.

Gde si video da pise da je 30% za extra (ne pricamo o nadogradnji)? Ja samo vidim da pise "up to 30%" za nove pretplate.

Nego, da li neko zna za info ili je mozda probao da namesti da kad kupi PS+ u toku BF popusta, kako mu se naplati kad dodje na naplatu naredna godina (automatska obnova), a da je opet u BF periodu? Da li ce se naplatiti snizena cena u tom trenutku ili ce ipak puna cena bez obzira sto je momanat obnove pao za vreme BF?

Nadam se da je jasno sta sam hteo da pitam 😅

• New/inactive subscriber: 30% off any tier (12-month)
  • Essential subscriber: 25% off converting to Extra, 30% off converting to Premium/Deluxe
  • Extra subscriber: 30% off converting to Premium/Deluxe
  • Premium/Deluxe subscriber: nothing

Nema popusta ko zeli da produzi essential.

Pa ovo je komedija, tacno svakim potezom u poslednje vreme briljiraju :ROFLMAO:

Jel moze neki izvor tih informacija koji potvrdjuju 30% za any tier?

Evo nasao sam ja jedan, koji je poprilicno precizan za PS vesti, a kaze:
  • Non-PS Plus subscribers might be able to get 25% to 30% off a subscription

pise na blogu sve -
Players who join PlayStation Plus during PlayStation’s Black Friday promotion can save up to 30% on a 12-month membership. Current PlayStation Plus Essential members can save 25% on the remainder of their membership when upgrading a current plan to PlayStation Plus Extra, or save 30% when upgrading from PlayStation Plus Extra to PlayStation Plus Premium/Deluxe.

Ne kazem da nece biti kao sto ti kazes, ali na osnovu detalja iz bloga ne mora da znaci da ce se za novi PS+ Extra dobiti 30%.

Procenat koji daju za prelazak na visi nivo, ne znaci da ce biti i za nove pretplate. S obzirom da su rekli da ce biti "up to 30%" za nove, to vec govori da ce neki nivoi biti ispod 30%. Posto nisu precizno definisali procente za nove, kao za nadogradnju, moze da bude i nesto tipa 20% za essential, 25% za extra, 30% za premium.

To ti je kao ono kad npr na izlogu butika pise "popust do 50%", a vecina stvari bude izmedju 20-30%.

i dalje ne razumem
mene extra istice 25. nov, ako kupim nakon sto mi istekne sta mogu da ocekujem?

Možeš da očekuješ 30% popusta da kupiš novu pretplatu.

i dalje ne razumem
mene extra istice 25. nov, ako kupim nakon sto mi istekne sta mogu da ocekujem?
Samo uzmi u obzir da mozda moras da otkazes auto-renewal (ako vec nisi) kako bi mogao da dobijes popust.

Bolje da neko sa vise iskustva potvrdi/opovrgne ovo.

Ma tonsu cifre ja sam otkazao odavno i malo malo smaraju sa tim ponudama.

Koliko je inače extra god dana? Meni na jenkiju daje 135usd za god dana trenutno.

^
Toliko i jeste, što znači na neki popust od max 30% izadje oko 95$, veći popust od toga neće biti da zemlja gori.

Minimum 25% ocekujem, nego ovde eksplicitno ocekujem 30% :)

leonardo-dicaprio-laughing-django.jpg

Ako ne sada onda tamo za godinu dana u ovo vreme :)

Evo sta kazu svabise

• Ohne aktives Abo: Essential (20%), Extra (25%) oder Premium (30%) = Rabatt
  • Essential zu Essential (Verlängerung): Kein Rabatt
  • Essential zu Extra (Upgrade): 25% Rabatt
  • Essential zu Premium (Upgrade): 30% Rabatt
  • Extra zu Extra (Verlängerung): Kein Rabatt
  • Extra zu Premium (Upgrade): 30% Rabatt
  • Premium zu Premium (Verlängerung): Kein Rabatt

Ein Downgrade ist nicht möglich!

laughing-victor-pivert.gif

Poslednja izmena:
Mene je u februaru ove godine tokom Start of the New Year akcije/sale-a pretplata za PS+Extra izasla 71.81e (bacio pogled na racun)
Posto za BF nema popusta ko ima tekucu pretplatu, upgrade sa PS+Extra -> PS+Premium bi trebao da kosta 105e.
Pretpostavljam da ako ga uzmem ne mogu da ocekujem neki popust dogodine vec placanje full cene za isti ako budem zeleo da produzim.

Ako zaista ne bude popusta za produzetak pretplate, onda je prilicno pilicarski potez Sonija da postojece pretplatnike guraju ka tier vise, tj da odrade prelaz na premium tier.
Pretpostavljam da je i delimicno "obogaljena" PS+Extra biblioteka zbog toga, kako bi najvisi tier bio primamljiviji.
Valja sacekati start BF-a, ali ovo ne deluje bas rozikasto...

Poslednja izmena:
Mislim da je i prošle godine bila ista priča pa su na kraju mogli svi da kupe pretplatu po sniženim cenama ako se ne varam

Mislim da je i prošle godine bila ista priča pa su na kraju mogli svi da kupe pretplatu po sniženim cenama ako se ne varam
Nisu mogli.

Inace, popust za prelazak na veći nivo se tice samo preostalog perioda trajanja tekuće pretplate. Tipa, lupam cifre, ako je razlika između Extra i premium za godinu dana $30, a ostalo je pola godine pretplate, znaci doplata bi bez popusta bila $15, ali sada sa popustom od 30% prelazak nude za $10.

Nisu mogli.

Inace, popust za prelazak na veći nivo se tice samo preostalog perioda trajanja tekuće pretplate. Tipa, lupam cifre, ako je razlika između Extra i premium za godinu dana $30, a ostalo je pola godine pretplate, znaci doplata bi bez popusta bila $15, ali sada sa popustom od 30% prelazak nude za $10.
Kod mene je moglo, evo gledaj i datume naplate, mogao sam da uzmem čak i do 2025 tada, ali nisam.

Prilozi

• IMG_3638.png
    IMG_3638.png
    506 KB · Pregleda: 35
  • IMG_3639.png
    IMG_3639.png
    450.4 KB · Pregleda: 37
Hmmm. Znam da su u jednom momentu ukinuli gomilanje pretplata po nizoj ceni. Cini mi se da je to bio period kad su digli cene pretplate za sve.
Ja sam imao aktivni Extra za prosli BF i ostale "praznike" i nisam mogao da kupim po snizenoj ceni. Ako se kojim slucajem to namesti ovog puta, uzimam bar 3 godine unapred.

Prosle godine u oktobru to ukinulu, odmah posle toga doslo i poskupljenje za pretplate.

Pa da, tako sam i mislio, pa me sada buni ova slika gde ispada da je krajem novembra mogao da produzi po snizenoj ceni "buy again and save 25%".

Ja sam hteo prosle godine bas kada su najavili poskupljenje da uzmem tako stackovano barem za 2-3 godine jer je bilo povoljno, kad ono medjutim...
U odnosu prema svojim musterijama deluje da Sony postaje gori i od lokalnih dilera... :ROFLMAO:

Vec godinama produzavam pretplatu oko BF i nikada nisam platio po punoj ceni tako da ne verujem da cu to morati ni ove godine
Eneba trenutno nudi popust za neke odredjene dopunske PSN vaucere -> konkretno -11% (uz kod SAVE11)+dodatan popust za 50e vaucer za DE region, ali moze da se promeni regija i vidi u pregledu cena i za ostale regije.
U mom slucaju 41.59e me je kostao vaucer od 50e za AT, PPAL placanjem. (~17% na 100e vaucer, sto je ngnt)
Istekao kod - na kom sajtu pratis kodove za Enebu?

Mydealz.de
Preisjaeger.at
Sparhamster.at

Poslednja 2 zbog lokacije gde zivim, ali mydealz je azurijni po pitanju svega, ovi mahom u 90% slucajeva samo copy-paste od njih odrade.

Nazad
Vrh Dno