Šta je novo?

PlayStation - Akcije, promocije i PSN dopune

PS+ Extra mi ističe krajem meseca, dosadno mi bilo pa sam izračunao koliko mi se isplatio :D
Uzeo sam ga za BF akciju prošle godine i koštao je 100, ali dopuna od 100 na CdKeys je isto bila na akciji pa me sve iznelo 80.
Odmah mogu da kažem da sam se naigrao, jer sve igre koje sam igrao da sam ih kupovao po najnižim akcijskim cenama bi me iznele 510, o regularnim cenama igara bolje da ne govorimo.
E sad, ako se neko dvoumi, Extra je odličan za ljude koji imaju viška slobodnog vremena i igraju skoro pa sve žanrove igara. Takodje, pre uzimanja bih preporučio da se pogleda katalog i da vidite da li vas uopste zanimaju te igre koje se nalaze u katalogu. Svakako, svakog meseca ubacuju nove igre, ali nemojte očekivati neke ludilo AAA igre, potrefe se i one nekad ali većinom su to indie naslovi. Isto tako izbacuju igre iz kataloga, pa npr. ako igrate neku igru a ona u medjuvremenu bude izbačena iz kataloga, onda je ne možete pokrenuti sve dok je zvanično ne kupite na store-u, što je jedna velika mana Extra kataloga.
Hoću li obnavljati Extra pretplatu? Neću, jer sam odigrao sve iz kataloga sto me zanimalo.
Downgradeujem se u Essential kategoriju. Essential bih preporučio svakome jer je odličan. Prvo, potreban je za online igranje. Svakog meseca se dobijaju 3 igre i bukvalno svakog meseca je bila bar jedna igra koja mi je bila zanimljiva. Igre možete da igrate dokle god imate aktiviranu pretplatu.

Jeste da ovo gore većina članova ovde već zna, ali uskoro će BF popusti pa možda nekome ko nije toliko upućen olakšam kupovinu :D

PS+ Extra mi ističe krajem meseca, dosadno mi bilo pa sam izračunao koliko mi se isplatio :D
Uzeo sam ga za BF akciju prošle godine i koštao je 100, ali dopuna od 100 na CdKeys je isto bila na akciji pa me sve iznelo 80.
Odmah mogu da kažem da sam se naigrao, jer sve igre koje sam igrao da sam ih kupovao po najnižim akcijskim cenama bi me iznele 510, o regularnim cenama igara bolje da ne govorimo.
E sad, ako se neko dvoumi, Extra je odličan za ljude koji imaju viška slobodnog vremena i igraju skoro pa sve žanrove igara. Takodje, pre uzimanja bih preporučio da se pogleda katalog i da vidite da li vas uopste zanimaju te igre koje se nalaze u katalogu. Svakako, svakog meseca ubacuju nove igre, ali nemojte očekivati neke ludilo AAA igre, potrefe se i one nekad ali većinom su to indie naslovi. Isto tako izbacuju igre iz kataloga, pa npr. ako igrate neku igru a ona u medjuvremenu bude izbačena iz kataloga, onda je ne možete pokrenuti sve dok je zvanično ne kupite na store-u, što je jedna velika mana Extra kataloga.
Hoću li obnavljati Extra pretplatu? Neću, jer sam odigrao sve iz kataloga sto me zanimalo.
Downgradeujem se u Essential kategoriju. Essential bih preporučio svakome jer je odličan. Prvo, potreban je za online igranje. Svakog meseca se dobijaju 3 igre i bukvalno svakog meseca je bila bar jedna igra koja mi je bila zanimljiva. Igre možete da igrate dokle god imate aktiviranu pretplatu.

Jeste da ovo gore većina članova ovde već zna, ali uskoro će BF popusti pa možda nekome ko nije toliko upućen olakšam kupovinu :D
Potpisujem.

U istoj sam poziciji kao Cvax, samo sto cu kako stvari stoje obnovicu PS+extra.
Posto mi je preteklo kredita od dopune od prošle godine (takodje uzeta na enebi za manje) verovatno cu doplatiti jos tih 50ak jura i obnoviti...
Realno ono sto odigram i sto se dobije uz ps+extra tier pretplate iznelo bi me daleko više. Iskreno nisam zadovoljan sa ps+extra tierom pre svega što su dosta izbacili od jačih (pre svega par ekskluziva) i verovatno će još više da ga skrate u narednom periodu.
Možda sada oko praznika bace koju kosku od par igara igračima kako bi se ljudi zaleteli i uzeli pretplatu...

Ja čekam BF ali i ako daju popust nisam siguran da li da uzimam. Baš ogroman backlog imam, a ponuda je u poslednje vreme baš tanka.

I ja osećam da sam prešao sve što mi je bilo zanimljivo iz Extra kataloga i ta godina se baš isplatila. U julu mi je istekla pretplata i nisam uzeo čak ni Essential jer ne igram online. Sad u oktobru sam uplatio mesec dana Essential za 10$ da odigram Dead Space i setio se da nisam odigrao The Callisto Protocol od ranije, tako da sam baš super prošao za 10$ u oktobru. Pročešljao sam da vidim da mi nije još nešto ostalo od igrica što su delili ranije, i odlučio sam da se preselim u Indiju novim nalogom i plan je da ukoliko podele nešto zanimljivo na Essential uplatim taj mesec za 499RS (5.9USD) možda i Extra za 749RS (8,8USD) i odigram. Eventualno možda uzmem Essential na godinu dana ako daju neko dobro sniženje sad za BF, Christmas ili onaj poslednji sale u sezoni u Januaru/Februaru. I koliko vidim uglavnom je svima nakon godinu dana taj sweetspot za downgrade. I jedan mali tip za kad istegne Extra, zvučnije igrice iz kataloga stalno kruže na oglasima za oko 1500-3000 dinara disk edition, pa i ako ostane nešto iz kataloga neodigrano postoji i ta opcija.

Isto sa premium padam na essential samo zbog mp .Nadam se nekoj ponudi za BF ili Božić jer mi ističe Premium za božić .Nikad manje naslova nisam igrao na PS5 u poređenju sa prethodnim generacijama i ja i deca .

Ovo ubacuju u PS+ Extra katalog 19. Novembra.

PsPlusExtra11.png

Puna lista:
  • Grand Theft Auto V
  • Dying Light 2: Stay Human
  • Like a Dragon: Ishin
  • MotoGP 24
  • The Sims 4 Island Living* (Add-on only)
  • Digimon Survive
  • Overcooked! All You Can Eat
  • Stick Fight: The Game
  • Clash: Artifacts of Chaos
  • Killer Frequency
  • Hungry Shark World
  • Chivalry 2
  • Synapse | PS VR2
  • Blood Omen: Legacy of Kain
  • Blood Omen 2
  • Resistance: Fall of Man
  • Resistance 2

Boldovani naslovi su samo za Premium kategoriju.

Obična petica ili ona next-gen?

Btw izašao patch za GTA definitive trilogy, pokrpio dosta stvari, sada čak i izgleda pristojno...

I jedna i druga pa kome sta odgovara.
Jeste, ali najbolje sto su ubacili "Classic Lighting" koji daje ono prepoznatljivo osvetljenje Vice City-a i San Andreasa.

i ja bih to rado igrao na ps5, ali se uvek tripujem od laga zbog streamovanja svih tih igara, kad vec nije prava emulacija :(

I ja osećam da sam prešao sve što mi je bilo zanimljivo iz Extra kataloga i ta godina se baš isplatila. U julu mi je istekla pretplata i nisam uzeo čak ni Essential jer ne igram online. Sad u oktobru sam uplatio mesec dana Essential za 10$ da odigram Dead Space i setio se da nisam odigrao The Callisto Protocol od ranije, tako da sam baš super prošao za 10$ u oktobru. Pročešljao sam da vidim da mi nije još nešto ostalo od igrica što su delili ranije, i odlučio sam da se preselim u Indiju novim nalogom i plan je da ukoliko podele nešto zanimljivo na Essential uplatim taj mesec za 499RS (5.9USD) možda i Extra za 749RS (8,8USD) i odigram. Eventualno možda uzmem Essential na godinu dana ako daju neko dobro sniženje sad za BF, Christmas ili onaj poslednji sale u sezoni u Januaru/Februaru. I koliko vidim uglavnom je svima nakon godinu dana taj sweetspot za downgrade. I jedan mali tip za kad istegne Extra, zvučnije igrice iz kataloga stalno kruže na oglasima za oko 1500-3000 dinara disk edition, pa i ako ostane nešto iz kataloga neodigrano postoji i ta opcija.
Sto se tice prelaska na Indiju, jel se samo promeni region na konzoli i posle uzimaju kodovi preko g2a i sl?

Ako nekome ko ima US nalog ističe PS+ Extra krajem meseca, neka proveri preko konzole da l' već nije dobio neku akciju.
Meni sinoć izbaci "Extend and Save" akciju, 30% snižena cena da produžim Extra na još godinu dana, oko 95€ izadje. Odličan deal, teško da bolji može biti i za BF.
Planirao sam da batalim Extra kategoriju, ali ako bude baš mala razlika izmedju njega i Essential onda ću ga ipak zadržati.

Extra ponuda. Sad sam proverio situaciju na US i TR nalogu (nemam aktivne pretplate) i za sada nema popusta ni na jednoj.

Obicno razlika bude oko 25-30e izmedju kategorija, sto na godisnjem nivou i nije toliko puno... Premium ide za oko 120, ali zato zakopase sa cenom osnovnu pretplatu.
Samo da ne srozaju ponudu igara u PS+Extra tieru zarad premium, jer verujem da je tu bio najveci broj pretplatnika zbog broja solidnih naslova koji su nudili...

Moram negde da nadoknadim preplacivanje za premium pneumatike 😅

Ako nekome ko ima US nalog ističe PS+ Extra krajem meseca, neka proveri preko konzole da l' već nije dobio neku akciju.
Meni sinoć izbaci "Extend and Save" akciju, 30% snižena cena da produžim Extra na još godinu dana, oko 95€ izadje. Odličan deal, teško da bolji može biti i za BF.
Planirao sam da batalim Extra kategoriju, ali ako bude baš mala razlika izmedju njega i Essential onda ću ga ipak zadržati.
Meni nudi malo malo tako neke cifre od kad sam prestao da plaćam.

Ne možeš menjati region, mora novi nalog. India spada pod SIEE i save files se mogu učitati sa evropskih naloga, ali ne i sa US. Za dopune sam pisao na prethodnoj strani:
Шта то конкретно значи?
Ја сам узео Spiderman 2 на Јапанском налогу онда кад је био 6 еура, играм са америчког (главни налог).

Ako kupiš Spiderman 2 na američkom nalogu, nećeš moći da učitaš save file sa japanskog naloga, što i nije toliko bitno jer nećeš kupovati istu igricu na dva naloga pa je malo glup primer.
Ali recimo ako imaš Extra pretplatu na US nalogu i igraš The Last of Us Part I, i istekne ti pretplata i uzmeš Extra pretplatu na indijskom nalogu jer je jeftinije, moraćeš ponovo da preuzmeš TLOUP1 jer je drugačija verzija za evropski region (imaćeš npr. hrvatske titlove u opcijama) i nećeš moći da učitaš save file sa američke verzije. A možeš da je igraš od početka na američkom nalogu, kao što igraš Spiderman 2 sa japanskog.
A na primer ako imaš Extra pretplatu na UK nalogu i isto se desi, uzmeš Extra na indijskom nalogu, nećeš morati da preuzimaš ponovo igricu i radiće save file jer jer ista verzija igrice za ceo SIEE region.

Svake godine je u novembru oko BF na velikom popustu, ali mislim da ni jednom do sad nije bila bas na 50%. Obicno je bila na 40% koliko me secanje sluzi.

Need for speed Heat на попусту 2,99$.

Prilozi

• Screenshot_2024-11-19-18-38-48-800_com.mygamehunterapp.jpg
    Screenshot_2024-11-19-18-38-48-800_com.mygamehunterapp.jpg
    63 KB · Pregleda: 34
Što se tiče Black Friday popusta za PS Plus pretplatu, blago rečeno je očajna:

Players who join PlayStation Plus during PlayStation’s Black Friday promotion can save up to 30% on a 12-month membership. Current PlayStation Plus Essential members can save 25% on the remainder of their membership when upgrading a current plan to PlayStation Plus Extra, or save 30% when upgrading from PlayStation Plus Extra to PlayStation Plus Premium/Deluxe.

Popusti na igre se objavljuju 22/11.

Nazad
Vrh Dno