Tako jeste na žalost i očekujem.
Pogotovo jer je plaćanje mesec za mesec.
Znaci da predjem sa premium na extra jedan mesec ili jos "radikalnije" da neko kraće vreme u novembru budem bez aktivne pretplate u nadi da izađu sa 25-30% popusta.
I am using psprices.com for this. It will show you historical data of a price of a game per regionI recently won a PS5 digital edition and I was wondering if there is any website that has statistics like what the biggest discount on a game is and when it was applied etc. Is there such a thing? I'd rather wait to get games cheaper if possible.
Jel ne postoji način da nekako zadržim HFW nakon što je izbace iz kataloga? Dodao sam je u Library, dal možda treba i da je instaliram? Imam PS+ Premium.Horizon Forbidden West
Jedino da je kupis ili sacekas da je potencijalno vrate u nekom momentu.Jel ne postoji način da nekako zadržim HFW nakon što je izbace iz kataloga? Dodao sam je u Library, dal možda treba i da je instaliram? Imam PS+ Premium.
Odigrah prvi deo pre nekog vremena, ali HFW nikako da dođe na red
Samo se uloguje, ako ste vi uneli nalog na PS5 i išli na "game share & offline play" enable i ubacili na PS4 drugu stranu, samo se uloguje na PS5 i ide don't enable game share i to je to.Moze li neko objasniti kako treći član share nalog ghost loguje na ps5? Imamo kompletan nalog,hoce da poklonimo 3 osobi,jer ista procedura kao sto smo se mi logovači na ps5/ps4 ili drugačije?
Ja bogme gledam da ne produzim ps+extra od sledece godine, verujem da ce dobar deo extra kataloga da upseluju na ps+ premium a onda bas i nece biti neki izbor za ps+extra...Bas opravdava cenu. Kakvi pilicari.
Cak i eneba nije losa prica za vaucer (samo obrati paznju na region), obicno bude usteda i do 20%, sto nije lose ako uzimas dopunu od 100eJedno pitanje, imam Uk nalog i hocu da uzmem igru veceras pa me zanima da li se nesto promenilo, da li mogu direktno sa playstore da kupim na nalog i platim kreditnom karticom ili mora da se kupi vaucer negde, doda u wallet i onda da se uradi kupovina?
Ukoliko mora tako, koji sajt preporucujete za kupovinu? Iskreno sam zaboravio sa kog sam ranije kupovao vaucere…hvala
Cekaj..zar vec nije u katalogu? Ili je ovo neki remake/remaster?Istekao edit.
Sutra ubacuju The Last of Us Part 1 u PS Plus Extra katalog.
The Last of Us: Part 1 Is Coming to PS Plus Extra, Premium
"It can't be for nothing"www.pushsquare.com
PS4 remaster su davali u sklopu one PS5 kolekcije, ovo je PS5 remake u TloU 2 engine-u.Cekaj..zar vec nije u katalogu? Ili je ovo neki remake/remaster?
The Last of Us Part I is a 2022 action-adventure game developed by Naughty Dog and published by Sony Interactive Entertainment. A remake of the 2013 game The Last of Us, it features revised gameplay, including enhanced combat and exploration, and expanded accessibility options.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari