Akcije obično budu za black friday ili oko katoličkog BožićaIstice mi sredinom septembra pretplata za obican ps plus. Znate li ima li kakvih akcija za kupovinu kartice za godisnju pretplatu ili barem za kupovinu bonova (dolara). USA je nalog
Ja sam vise mislio na sajtove koji prodaju kartice i dopune. Oficijalni soni sajt zadnje 2 godine nema popuste na obicnu pretplatu. Samo za nove korisnike i ako prelazis na veci paketAkcije obično budu za black friday ili oko katoličkog Božića
Bude popust i za postojeće korisnike, ali jedino ako ti je istekla pretplata ili je tipa mesec dana pred istek u toku akcije.Ja sam vise mislio na sajtove koji prodaju kartice i dopune. Oficijalni soni sajt zadnje 2 godine nema popuste na obicnu pretplatu. Samo za nove korisnike i ako prelazis na veci paket
ZPozdrav. Da li je neko uzimao PS+ extra preko kupujeprodajem? Koliko sam shvatio nalog koji se dobije kao primarni stavi se na konzolu i igra se sa svoga naloga. Ono što me zbunjuje ne informacija da kada istekne pretplata npr 12meseci da sve igre koje ste skinuli sa stora ne mogu da se nastave osim ako se produzi pretplata na tom istom nalogu.
Da,al ako kupi novi ps+ igre novo su dostupne na koje bio 🔒 zar ne?
Tako je, igre koje su sa dobijene uz Essentials su vezane za nalog sa kog su dodavane u library i vraćaju samo ukoliko se ponovo uplati na taj isti nalog.Z
Zanimljivo pitanje.
Ja nagađam da bi mu bile dostupne igre sa PS+ extra i premijum (tj. save-ovi, igre bi sigurno bile dostupne) ali mu ne bi bile dostupne mesečne igrice koje je dobio za Essential jer su vezane za prethodni nalog.
Ja sam juce na eneba uzeo dopunu od 75 dolara za 64 eura da produzim pretplatu. Inace je godisnja esential 80 dolara a ostalo mi od ranije nekih 10 dolara na PS racunu. Mislim da je najlakse ovako dopuniti potrebnu kolicinu na PS nalog i kupiti godisnju pretplatu direkto sa konzoleGde je najbolje uzeti PS+ pretplatu? Vidim da na G2A ima pretplata za 12 meseci, oko 107$, je l je to okej?
Da, ovo je turski nalog. Ali je cena top. I može da igra sve igre preko extra kataloga.Racunaj da je to onda nov nalog koji se ne vezuje za tvoj US nalog, ako ti je npr taj US primarni nalog. Svakako, možeš sa njega da instaliraš igre, a onda igraš na primarnom.
Ja sam još ranije našao ovu ponudu, ali nisam kupovao, pa ne mogu da podelim iskustva i detalje više od onog što pise na stranici.
Imao sam turski nalog ps+ extra,uzeo drugi nalog takodje turski ps+ extra. Na sve igrice je bio🔒,dok nisam usao nalog i isao na te igrice i opet kliknuo download i tako pojedinacno i svaka igrica je 🔓Zanimljivo pitanje.
Ja nagađam da bi mu bile dostupne igre sa PS+ extra i premijum (tj. save-ovi, igre bi sigurno bile dostupne) ali mu ne bi bile dostupne mesečne igrice koje je dobio za Essential jer su vezane za prethodni nalog.
Mesečne igre jesu vezane za nalog i ako na drugom nalogu uzmeš preplatu na tvom primarnom nalogu će biti zaključane. Sve igre iz extra kataloga koje si već imao, radiće. Naravno, prvo će biti lock na njima kako si naveo pa onda klikom na download ista će proraditi. I to pali mešanjem svih živih naloga. Imao sam jednom i usa i kanadski i turski na konzoli. Sve su igre radile bez problema.Imao sam turski nalog ps+ extra,uzeo drugi nalog takodje turski ps+ extra. Na sve igrice je bio🔒,dok nisam usao nalog i isao na te igrice i opet kliknuo download i tako pojedinacno i svaka igrica je 🔓
Naravno igrica nije download opet,samo se otkljucala.
Za igrice koje su dolazile kao mjesecne,mislim da si u pravu da se one vezu za nalog. Iskreno ne znam dal sam iskreno skinuo neku za 12 mjeseci,pa da provjerim.
Pozdrav forumasi.
Imam pitanje u vezi obnove psn pretplate.
Već neko vreme uplacujem mesec za mesec premium paket.
Da li će mi se pojaviti ponuda tokom novembra za Black friday ako mi bude i dalje aktivna pretplata ili moram na neko vreme otkazati tj. Ostati bez iste na par tih dana tokom akcije?
Cini mi se da je ranije bilo ponuda za 25-30% popusta na godišnjem nivou.
UK nalog je pitanju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari