Šta je novo?

PlayStation - Akcije, promocije i PSN dopune

Grafički izgleda vrhunski ali ta repetitivnost questova bas zna da nervira.
Ni ja nisam nešto očaran igrom, nekako je najsličnija Far Cry igrama, tako da ko voli FC verovatno će mu se i ovo svideti.

Nove igre u PS Plus Extra katalogu.

ab60acda107a90f8b9e8e0003e3010a4f1d53549.png

Istice mi sredinom septembra pretplata za obican ps plus. Znate li ima li kakvih akcija za kupovinu kartice za godisnju pretplatu ili barem za kupovinu bonova (dolara). USA je nalog

proslog novembra je bio na popustu ps plus, essential sam uzeo tada i platio ga 63.99$

Ja sam vise mislio na sajtove koji prodaju kartice i dopune. Oficijalni soni sajt zadnje 2 godine nema popuste na obicnu pretplatu. Samo za nove korisnike i ako prelazis na veci paket
Bude popust i za postojeće korisnike, ali jedino ako ti je istekla pretplata ili je tipa mesec dana pred istek u toku akcije.

Ja čekam isto neki popust.
Istekla mi share verzija,sada cu uzmem komplet kako bi podijelio sa drugom pola pola ps4 i ps5.

Pozdrav. Da li je neko uzimao PS+ extra preko kupujeprodajem? Koliko sam shvatio nalog koji se dobije kao primarni stavi se na konzolu i igra se sa svoga naloga. Ono što me zbunjuje ne informacija da kada istekne pretplata npr 12meseci da sve igre koje ste skinuli sa stora ne mogu da se nastave osim ako se produzi pretplata na tom istom nalogu. Da li je to tačno? Kao i sta se dešava ako jednom uzmete preko Turske a drugi put preko US da li to isto važi u tom slucaju da ne mogu da se nastave igre sa stora?

Kad ti istekne pretplata sa nekog naloga, igre koje su instalirane sa tog naloga bivaju zaključane bez obzira što si ti igrao sa svog glavnog naloga.

Da,al ako kupi novi ps+ igre novo su dostupne na koje bio 🔒 zar ne?

Pozdrav. Da li je neko uzimao PS+ extra preko kupujeprodajem? Koliko sam shvatio nalog koji se dobije kao primarni stavi se na konzolu i igra se sa svoga naloga. Ono što me zbunjuje ne informacija da kada istekne pretplata npr 12meseci da sve igre koje ste skinuli sa stora ne mogu da se nastave osim ako se produzi pretplata na tom istom nalogu.
Z
Da,al ako kupi novi ps+ igre novo su dostupne na koje bio 🔒 zar ne?

Zanimljivo pitanje.
Ja nagađam da bi mu bile dostupne igre sa PS+ extra i premijum (tj. save-ovi, igre bi sigurno bile dostupne) ali mu ne bi bile dostupne mesečne igrice koje je dobio za Essential jer su vezane za prethodni nalog.

Dodao bih još da bi trebalo voditi računa i oko regiona, jer save fajlovi nisu isti i biće problema ako igru sa PS+ (US) treba nastaviti na PS+ (UK)

Z

Zanimljivo pitanje.
Ja nagađam da bi mu bile dostupne igre sa PS+ extra i premijum (tj. save-ovi, igre bi sigurno bile dostupne) ali mu ne bi bile dostupne mesečne igrice koje je dobio za Essential jer su vezane za prethodni nalog.
Tako je, igre koje su sa dobijene uz Essentials su vezane za nalog sa kog su dodavane u library i vraćaju samo ukoliko se ponovo uplati na taj isti nalog.

Cisto kao info, primetio sam skoro da su malo pale cene na plati.market (bar kod par prodavaca koje pratim), pa posto mi uskoro istice pretplata, odlucio sam da iskoristim priliku i kupim dopunu TL na svoj turski nalog. Kupio sam preko Binance USDT-om (jeftinije nego preko kartice) i otprilike me je 3000 TL ispalo 12000 dinara. Kad sam sve to preracunao, sad kad bih kupio godinu dana Extra pretplate, kostalo bi me 80e (puna cena). Svakako cu sacekati popust kad mu dodje vreme, pa ce me ispasti i dosta povoljnije. Da kazemo da cu nahvatati (za 3-4 meseca) 25% popusta, godinu dana ce me izaci 60e sto smatram da je odlicna opcija. U medjuvremenu cu po potrebi kupovati po mesec dana cisto da popunim rupe do prvih akcija krajem godine.

Znaci, ako je neko planirao da nesto kupuje, sada nije lose vreme dopuniti kredit ili uzeti neku igru. Mada ko zna, mozda kroz neko vreme bude jos povoljnije.

Gde je najbolje uzeti PS+ pretplatu? Vidim da na G2A ima pretplata za 12 meseci, oko 107$, je l je to okej?

Gde je najbolje uzeti PS+ pretplatu? Vidim da na G2A ima pretplata za 12 meseci, oko 107$, je l je to okej?
Ja sam juce na eneba uzeo dopunu od 75 dolara za 64 eura da produzim pretplatu. Inace je godisnja esential 80 dolara a ostalo mi od ranije nekih 10 dolara na PS racunu. Mislim da je najlakse ovako dopuniti potrebnu kolicinu na PS nalog i kupiti godisnju pretplatu direkto sa konzole

Racunaj da je to onda nov nalog koji se ne vezuje za tvoj US nalog, ako ti je npr taj US primarni nalog. Svakako, možeš sa njega da instaliraš igre, a onda igraš na primarnom.

Ja sam još ranije našao ovu ponudu, ali nisam kupovao, pa ne mogu da podelim iskustva i detalje više od onog što pise na stranici.

Da, ovo je turski nalog. Ali je cena top. I može da igra sve igre preko extra kataloga.

Zanimljivo pitanje.
Imao sam turski nalog ps+ extra,uzeo drugi nalog takodje turski ps+ extra. Na sve igrice je bio🔒,dok nisam usao nalog i isao na te igrice i opet kliknuo download i tako pojedinacno i svaka igrica je 🔓
Naravno igrica nije download opet,samo se otkljucala.
Za igrice koje su dolazile kao mjesecne,mislim da si u pravu da se one vezu za nalog. Iskreno ne znam dal sam iskreno skinuo neku za 12 mjeseci,pa da provjerim.

Imao sam turski nalog ps+ extra,uzeo drugi nalog takodje turski ps+ extra. Na sve igrice je bio🔒,dok nisam usao nalog i isao na te igrice i opet kliknuo download i tako pojedinacno i svaka igrica je 🔓
Naravno igrica nije download opet,samo se otkljucala.
Za igrice koje su dolazile kao mjesecne,mislim da si u pravu da se one vezu za nalog. Iskreno ne znam dal sam iskreno skinuo neku za 12 mjeseci,pa da provjerim.
Mesečne igre jesu vezane za nalog i ako na drugom nalogu uzmeš preplatu na tvom primarnom nalogu će biti zaključane. Sve igre iz extra kataloga koje si već imao, radiće. Naravno, prvo će biti lock na njima kako si naveo pa onda klikom na download ista će proraditi. I to pali mešanjem svih živih naloga. Imao sam jednom i usa i kanadski i turski na konzoli. Sve su igre radile bez problema.

Pozdrav forumasi.
Imam pitanje u vezi obnove psn pretplate.
Već neko vreme uplacujem mesec za mesec premium paket.
Da li će mi se pojaviti ponuda tokom novembra za Black friday ako mi bude i dalje aktivna pretplata ili moram na neko vreme otkazati tj. Ostati bez iste na par tih dana tokom akcije?
Cini mi se da je ranije bilo ponuda za 25-30% popusta na godišnjem nivou.
UK nalog je pitanju.

Pojavljivala se akcija ljudima kojima je pretplata pred istek. Ne znam tačno koliko, ali ne više od mesec dana.

Tako sam i pročitao čini mi se na forumu.
Taman u novembru mesecu kada bi trebala biti akcija za BF bar 20-25 %
Valjda ce u samom ps storu izaći ponuda pa makar i ako je aktivna mesečna pretplata

Pozdrav forumasi.
Imam pitanje u vezi obnove psn pretplate.
Već neko vreme uplacujem mesec za mesec premium paket.
Da li će mi se pojaviti ponuda tokom novembra za Black friday ako mi bude i dalje aktivna pretplata ili moram na neko vreme otkazati tj. Ostati bez iste na par tih dana tokom akcije?
Cini mi se da je ranije bilo ponuda za 25-30% popusta na godišnjem nivou.
UK nalog je pitanju.

Moje iskustvo je da je bolje ako u tom trenutku uopšte nemaš pretplatu.
Ja sam bio pred istek ali je bila samo ponuda za prelaz sa Extra na Premijum. Tek kad mi je istekla pretplata dobio sam ponudu za Premijum sa 25-30% popusta.

Nazad
Vrh Dno