Pretpostavljam da daju nosilac naloge? Je l uzimao ko preko njih?Ovo ispada da je najjeftinije za osnovnu igru, znaci dobijes ceo nalog sa igrom za 48e
Medjutim, mislim da se vise isplati uzeti Deluxe verziju na svom US nalogu (pretpostavljam da ga imas) za $60, sto mu ispadne manje od 10e doplate za deluxe verziju, plus ne moras da se bakces sa novim nalozima. Pogledao sam i TR opciju, nista nije jeftinije osim ako licno nemas tursku karticu.
A ima i koriscena disk verzija igre u gamesu za 7k dinara
Pogledajte prilog 438250
Ako uzmeš nosiocaAko kupim PS+ recimo za Tursku, da li cu imati aktivan online na igricama i na mom glavnom americkom nalogu?
Izvini, sta znaci nosioc?
Ako kupim preko PS sajta PS+ za Tursku, da li ce onlajna da radi na glavnom US nalogu?
Izvini PS5 sam kupio pre dve nedelje i nemam pojma sta znaci nosioc.
PS+ za Tursku ne možeš da kupiš preko PSN sajta, to mora nekim obilaznim putem, tipa KP, plati.market... Po meni se PS+ na Tursku nikako više ne isplati od kada je poskupeo pošto se sada cena skoro pa izjednačila sa SAD-UK cenama za PS+. Nedavno smo utvrdili da PS+ ima odličnu cenu u Japanu, a za japanski nalog postoje vaučeri i može da se kupuje preko PSN sajta, tako da to može da bude opcija.Ako kupim preko PS sajta PS+ za Tursku, da li ce onlajna da radi na glavnom US nalogu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari