Šta je novo?

PlayStation - Akcije, promocije i PSN dopune

Nasao sam resenje za moj problem i uspeo da dodam sredstva preko Ininal kartice! To znaci da mi ne treba novi turski nalog.

Bilo je potrebno da se preko Windscribe-a konektujem na Tursku i onda dopunim Wallet. Bez toga nije htelo da prodje (a pokusao sam pre toga sa SurfShark VPN).
Samo da sumiram ovaj proces dopune preko Ininala, pre nego što se upustim:

Imam TR PSN nalog. Potrebno je da napravim Ininal nalog pomoću opcije za pravljenje sa stranim pasošem (to bih preko iOS aplikacije odradio na turskom Apple ID-u). Zatim je potrebno dopuniti Ininal pomoću Revoluta (da li iz Srbije može da se otvori Revolut u tu svrhu ili to mora iz inostranstva negde?). Nakon dopune Ininala, potrebno je obaviti dopunu turskog PSN naloga povezivanjem preko Windscribe VPN-a i onda regularno koristim ta sredstva na TR nalogu na PS5.

Samo da sumiram ovaj proces dopune preko Ininala, pre nego što se upustim:

Imam TR PSN nalog. Potrebno je da napravim Ininal nalog pomoću opcije za pravljenje sa stranim pasošem (to bih preko iOS aplikacije odradio na turskom Apple ID-u). Zatim je potrebno dopuniti Ininal pomoću Revoluta (da li iz Srbije može da se otvori Revolut u tu svrhu ili to mora iz inostranstva negde?). Nakon dopune Ininala, potrebno je obaviti dopunu turskog PSN naloga povezivanjem preko Windscribe VPN-a i onda regularno koristim ta sredstva na TR nalogu na PS5.
Мислим да свакоме другачије ради та прича са Турском.
Ја на пример нисам морао да се качим на ВПН да бих пребацио средства на ПС новчаник, кад сам хтео да платим ЕА претплату, морао сам преко ВПНа, а кад сам хтео ПС+ ( нисам успео преко ВПН) јурио сам турске ДНС сервере да бих успео.
Револут не ради из Србије, значи мора неко из иностранства(можеш да примаш средства али не и да шаљеш).

Jel ima još neko probleme sa playstation.com sajtom? Ne stižu mi SMS poruke za 2FA, ponekad dobijem "Can't connect to the server" kad probam login a kada se najzad ulogujem sa recovery kodom ne mogu da otvorim payment management deo: "Can't load your cart. Give us a moment, and then try again."

Револут не ради из Србије, значи мора неко из иностранства(можеш да примаш средства али не и да шаљеш).
Nažalost, ne vredi mi ni da počinjem onda pošto nemam koga u inostranstvu da iscimam za dopunu.

Poslednja izmena:
Jel ima još neko probleme sa playstation.com sajtom? Ne stižu mi SMS poruke za 2FA, ponekad dobijem "Can't connect to the server" kad probam login a kada se najzad ulogujem sa recovery kodom ne mogu da otvorim payment management deo: "Can't load your cart. Give us a moment, and then try again."
Ja sam juce pokusavao da se ulogujem. Za jedan account sam cekao sms fazon minut, nakon sto sam uneo kod sve je radilo ok. Onda sam krenuo logovanje na drugi nalog za koji mi nikad nije stigao sms, tako da cenim da je bio problem u njihovom sistemu.

Ja sam juce pokusavao da se ulogujem. Za jedan account sam cekao sms fazon minut, nakon sto sam uneo kod sve je radilo ok. Onda sam krenuo logovanje na drugi nalog za koji mi nikad nije stigao sms, tako da cenim da je bio problem u njihovom sistemu.
Ja juče kupio topup code ali nisam mogao da dopunim wallet, stalno mi neka greška izlazila da probam kasnije.

Do kada jos mogu da se pokupe januarski ps+ naslovi?

Preko sajta mi i dalje ne radi ali sam preko aplikacije uspeo, za slučaj da još neko ima ove probleme...

Ajd da pokusam da obnovim proslogodisnje gradivo. Dakle ako hocu da produzim pretplatu, ona srednja je u pitanju, Extra. Dovoljno je da skoknem na cdkeys kupim gift card od 100 funti (UK Nalog) i gift od 35, ukucam ih na PS i za to kupim produzenje? Ili postoji neki jeftiniji nacin? I da li je 135funti dovoljno ili recimo treba kartice od 100 i 40? Kako god onad to izadje jos skuplje od navedene cene 134.99dolara (videh na nekom sajtu)

Ajd da pokusam da obnovim proslogodisnje gradivo. Dakle ako hocu da produzim pretplatu, ona srednja je u pitanju, Extra. Dovoljno je da skoknem na cdkeys kupim gift card od 100 funti (UK Nalog) i gift od 35, ukucam ih na PS i za to kupim produzenje? Ili postoji neki jeftiniji nacin? I da li je 135funti dovoljno ili recimo treba kartice od 100 i 40? Kako god onad to izadje jos skuplje od navedene cene 134.99dolara (videh na nekom sajtu)

To je skroz OK ako ti ne smeta da platis normalnu cenu.

Moje iskustvo je da, ako hoces da prodjes jeftinije, sacekas da ti skroz istekne pretplata. Pa kad bude prva akcija onda obnovis jer bude popust 20-30%.
U poslednje vreme nisu davali popuste (ili bar ne ozbiljne) onima kojima je pretplata bila aktivna u trenutku produzenja. Eventualno za prelazak na visi tier.

Sto ce tice kupovine dopuna po boljoj ceni ja tu nemam dobrih iskustava, mozda ce neki kolega forumas da te bolje uputi.
Ja sam tu uvek nailazio na sajtove koji kao nude dopunu od npr. 100$ za 90$ ali ti onda u zadnjem trenutku nakaleme service fee-jeve pa ti ispadne isto.
Zato uzimam iskljucivo na pcgamesupply koji jako retko daju popuste ali u startu kazu koliki je fee i 100% su bili pouzdani sa isporukom.

Ako ti ističe pretplata ovih dana imaš trenutno aktivno sniženje koje traje do 11 februara ja mislim, ali moraš prvo da pustiš da istekne da bi dobio popust.

Moje iskustvo je da, ako hoces da prodjes jeftinije, sacekas da ti skroz istekne pretplata. Pa kad bude prva akcija onda obnovis jer bude popust 20-30%.
U poslednje vreme nisu davali popuste (ili bar ne ozbiljne) onima kojima je pretplata bila aktivna u trenutku produzenja. Eventualno za prelazak na visi tier.

Sto ce tice kupovine dopuna po boljoj ceni ja tu nemam dobrih iskustava, mozda ce neki kolega forumas da te bolje uputi.
Ja sam tu uvek nailazio na sajtove koji kao nude dopunu od npr. 100$ za 90$ ali ti onda u zadnjem trenutku nakaleme service fee-jeve pa ti ispadne isto.
Zato uzimam iskljucivo na pcgamesupply koji jako retko daju popuste ali u startu kazu koliki je fee i 100% su bili pouzdani sa isporukom.
Kupovao sam vec mislim dve godine (po preporukama odavde) na CDKeys. Nije bilo problema. Al to kupujem kao rodj. poklon i nemam bas priliku da cekam popuste i akcije. Poklonim na rodjos i to je to. Iskreno jos nisam proveravao cene, i ne znam da li postoji mogucnost da je kod njega na sonyu druga cena? A sto se tice tih popusta, ja to ne mogu ni pratiti jer nemam dodirnih tacki sa PS, moj je samo ovaj tehnicki deo, da obezbedim git card i to je to. A nigde nema da se kupi recimo ta pretplata u fazonu jednim klikom? Mislim nemam iskustva
Ako ti ističe pretplata ovih dana imaš trenutno aktivno sniženje koje traje do 11 februara ja mislim, ali moraš prvo da pustiš da istekne da bi dobio popust.
Uh ne znam kad mu istice pretplata, ali mislim krajem februara, ako traje tacno godinu dana od aktivacije

Eneba, ja sam bez problema uzimao od njih zadnjih nekoliko puta, bude obicno ponude vaucera oko rasprodaje/akcija... Poslednja mi je bila za 100 za 82e za BF
100 za 80e i 75e za 50ak (ili tako nesto) mada kazu ovde na forumu da je to neki standard...

Eneba, ja sam bez problema uzimao od njih zadnjih nekoliko puta, bude obicno ponude vaucera oko rasprodaje/akcija... Poslednja mi je bila za 100 za 82e za BF
100 za 80e i 75e za 50ak (ili tako nesto) mada kazu ovde na forumu da je to neki standard...

Кад сам први пут куповао на Енеби налетим на такав попуст. И накалеме измишљену накнаду али ајде..опет мало јефтиније.
Кад цврц, продали ми коришћене кључеве. За 100 усд.
Оно јесте, вратили паре али то било пред ово последње поскупљење па ме ухватило дизање цена..

Od onih koje sam probao Gamivo, Kinguin, Eneba i G2A na G2A ubedljivo najbrze stizu kljucevi. Tacnije trenutno.

Кад сам први пут куповао на Енеби налетим на такав попуст. И накалеме измишљену накнаду али ајде..опет мало јефтиније.
Кад цврц, продали ми коришћене кључеве. За 100 усд.
Оно јесте, вратили паре али то било пред ово последње поскупљење па ме ухватило дизање цена..
Obicno dopune uzimam sa vaucer kodom koji dodatno obori i anulira tu naknadu za transakciju.

Pozdrav forumasi potrebmna mi je vaša pomoc želeo bih da uzmem mesec dana ps plus premium zbog stremovanja igara na računaru jer konzolu nemam pa sam hteo da vas pitam koji je najbolji i najpovoljniji način za to US nalog je u pitanju?!

Pozdrav forumasi potrebmna mi je vaša pomoc želeo bih da uzmem mesec dana ps plus premium zbog stremovanja igara na računaru jer konzolu nemam pa sam hteo da vas pitam koji je najbolji i najpovoljniji način za to US nalog je u pitanju?!
Mislim da strimovanje na računaru više nije moguće od kada je ukinut PlayStation NOW servis. Neka me neko ispravi ako grešim

Mislim da strimovanje na računaru više nije moguće od kada je ukinut PlayStation NOW servis. Neka me neko ispravi ako grešim
Mislim da si u pravu... strimovanje je moguce samo na PS konzoli uz PS Premium.

Mada, uvek je google tu da nas razuveri tj zvanicno sa PS sajta.

EDIT: S obzirom da se na sajtu spominje kako povezati PS4 Dualshock joystick, moguce da je ovo jos stariji tutorijal dok je PS Now bio dostupan.
Ali svakako mozes da pokusas da skines PS App i proveris sam.

Ja vec imam instaliranu njihov PS Plus aplikaciju/program na računaru znam da je radilo ranije kada je bio ps now još drugar je koristio par puta tako da mislim da bi trebalo da radi tj da još nisu ugasili to

Btw. vezano za skorasnju ponudu za PS+Extra pretplatu -> ko je uzeo moze da odradi upgrade za -33% odnosno 88e na PS+Premium sto mu efektivno izadje jeftinije nego da je odmah uzimao najvisi tier pretplate...
Meni makar izbacuje da mogu da odradim upgrade po toj ceni...

Da li je neko kupovao PSN na www.driffle.com ?
Ima dobra akcija za 100 $ pa ne bih da propustim

Meni nudi da doplatim 16.7 dolara sa extra na premium. Extra me izasao oko 77 dolara za godinu.

Nazad
Vrh Dno