Jasno je sve to meni jurenje popusta u periodima kada ih obicno ima.
Ja pricam, tj pitam da li neko ima iskustva konkretno sa ovim poslednjim BF-om za cije vreme nije imao aktivan PS+, pa onda kupio PS+ sa popustom. Pitanje je da li je nakon toga i dalje mogao da kupuje sa tim popustom ili ne. Pitam to jer za vreme ovog BF-a, niko kome je PS+ trajao duze od mesec dana, nije mogao da produzi po snizenoj ceni, vec je imao samo opciju pune cene kao i u bilo kom drugom momentu pre/posle BF-a. Nekako mi logika nalaze da ne moze da se kupi produzetak po snizenoj ceni, ali mozda PS ima neki specijalan slucaj da ako je npr tog dana kupljeno, da popust i dalje vazi ili mozda cak do kraja trajanja popusta.
Ja imam situaciju da mi je na jednom nalogu PS+ Extra aktivan do septembra sledece godine (nisam mogao da produzim po jeftinijoj ceni), ali ako postoji mogucnost da se na novom nalogu kupi i produzi na vise godina, a sve po snizenoj ceni, onda bih to verovatno odradio, a svoj postojeci nalog prepustio/prodao nekom.
Samo ne razumem sta mislis pod "kupis na vise godina odjednom". Da li mislis u smislu "kupis jedan, pa odmah posle jos jedan, pa jos jedan" i tako sekvencijalno ili postoji nacin da se napakuje vise pretplata odjednom i onda sve djuture platis? Ja sam malo pre preko browsera probao, ali nisam uspeo da napakujem vise od jedne godine, vec mora sekvencijalno. Ako mora sekvencijalno, onda lako moze da se desi da se nakon prve kupovine sa popustom, taj isti popusti izgubi za dalja produzenja pretplate.
Mogao bih ja to da testiram sad za Bozic, ali ako mi dignu cenu posle prve kupovine, onda imam viska nalog sa PS+ koji moram da uvalim nekome, a to mi se iskreno ne radi 😄
PS namerno komentarisem poslednji BF, jer koliko vidim promenili su kako neke stvari funkcionisu apropo popusta i produzavanja pretplate u odnosu na slucajeve od ranije.