Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Pa uvek mozes da obrises igru, pa da vidis oce li ostati u library. Mada iskreno vise nisam ni siguran u te njihove statuse.

Pre par meseci drugar nije mogao da kupi igricu na popustu, sve smo pokušali, čim je istekao popust mogao je kupiti 🤣
A nije bila ni u kakvoj pretplati 🤣

Mislio sam da ce biti gore :D

1734001247106.png

Vec izračunah da si dnevno bio skoro 6 sati na konzoli, reko radi li ovaj covek nesto osim sto se igra, spava i radi 😅

Pozdrav svima.Jurim da uzmem ps5 posavetujte me dali da uzmem digital ili disk.Digital fortnite bundle moze da se nadje za 380e a disk 460 nova naravno.Nisam do sad imao ni jedan ps pa ne znam koji da uzmem?

Ja sam uvek za disk varijantu, uzmes na kp recimo polovnu igru, odigras i prodas posle za skoro isto novca.

A dali uzeti onda novu disk slim ili polovnu stari model.Ima jedna upravo sad na kp za 420 evra stari model disk sa dva dzojstika a novi model sam nasao novu slik disk za 460€ sa jednim dzojstikom

Ja sam uvek bio za digital, ali sam kupio disk jer sam pazario otprilike u ovo vreme pre 2 godine kad je bila najveća nestašica i najviše cene pa je bilo daj šta daš. I mogu reći da bih se prevario, jer sam već pazario ovde neke igre na disku na popustima.

Nikad ne bih kupio nešto polovno ako je novo približne cene.

Hm mislio sam da ce biti vise 🤣IMG_7469.jpegIMG_7474.jpegIMG_7468.png

Ja sam uvek bio za digital, ali sam kupio disk jer sam pazario otprilike u ovo vreme pre 2 godine kad je bila najveća nestašica i najviše cene pa je bilo daj šta daš. I mogu reći da bih se prevario, jer sam već pazario ovde neke igre na disku na popustima.
Ovo mogu da potvrdim - u poslednje vreme sam kupio nekoliko igara na disku koje su bile jeftinije nego u PS Store-u (Astro Bot, Horizon Forbbiden West etc). Disk uvek moze da se proda uz minimalan gubitak novca a i polovni diskovi nekada nalete po ekstra ceni

Obzirom da razmena polako umire, disk je super opcija

Pozdrav svima.Jurim da uzmem ps5 posavetujte me dali da uzmem digital ili disk.Digital fortnite bundle moze da se nadje za 380e a disk 460 nova naravno.Nisam do sad imao ni jedan ps pa ne znam koji da uzmem?

Zavisi iskljucivo od toga sta tebi licno vise odgovara. Ja sam imao PS4 sa diskom, svega 2 diska sam imao.
Skroz me mrzelo da svaki put ubacujem disk i da mi drnda i okrece se i kad neku drugu igru igram.
I treba da cuvam te diskove (imao sam 300 dvd-a sa serijama koje sam bacio na kraju).
PS5 sam uzeo slim bez diska i uopste mi nije krivo. Mnogo lakse, brze, elegantnije.
E sad..stoji ovo sto kazu kolege..lakse je da nadjes jeftine/polovne diskove nego da se bakces sa primarnim/sekundarnim nalozima sa KP-a...pa ti vidi sta ti vise odgovara.

Ако новац није проблем можда је боље излети са диском, ако имаш од кога да набавиш диск и ако не играш више игрица одједном.
Али је свакако лакше са дигиталним играма.

Kad smo kod gamepad-a, petak 13ti ne mora biti uopšte baksuzan:

AP1GczO2-PVphSE8qGuwX7j7tJMweB7pZ5DtEPGYUW-gt_hKCDwD_k-fiAnCOCXDZDJHjW3MS4buNMcw9UfH9r7SFK22WLg1Mor2wZ07J818hSWU7czsjsfJY91GhXWJMRAIvEygROo9F8ggiGr4ImpMKP1zDw=w1206-h1524-s-no

😍

Ако новац није проблем можда је боље излети са диском, ако имаш од кога да набавиш диск и ако не играш више игрица одједном.
Али је свакако лакше са дигиталним играма.
Pa razlika je oko 80e sad ne znam ni sam.U ponedeljak cu da porucim za vikend treba da mi legne neki novac pa taman do tad da razmislim.Gde uzeti jos jedan dzojstik posto vidim da su retke sa dva obicno u paketu ide jedan?

Pa razlika je oko 80e sad ne znam ni sam.U ponedeljak cu da porucim za vikend treba da mi legne neki novac pa taman do tad da razmislim.Gde uzeti jos jedan dzojstik posto vidim da su retke sa dva obicno u paketu ide jedan?

Negde gde primaju reklamacije :) Preko KP je oko 60 evra a u radnji od 9-11.000 . Mozes i da sacekas bozicne rasprodaje.
Ako uzimas preko KP utvrdi kao mozes da ga zamenis.
Meni je prodriftovao posle 6 meseci... a zagubio sam adresu od kog sam kupio PS :rolleyes:

Cini mi se da je njih par pisalo da je, relativno, lako popraviti sa delovima sa alija?
Negde gde primaju reklamacije :) Preko KP je oko 60 evra a u radnji od 9-11.000 . Mozes i da sacekas bozicne rasprodaje.
Ako uzimas preko KP utvrdi kao mozes da ga zamenis.
Meni je prodriftovao posle 6 meseci... a zagubio sam adresu od kog sam kupio PS :rolleyes:

Ne verujem, model je kao kod PS5 Slim verzije i nakon više od 500h intenzivnog igranja nije mrdnuo.

Da ne ureknem. Mada ako ga stavim kao eksponat u vitrini trajaće večno. 😎😆

Našao si ga u nekoj prodavnici ili? Ja sam uzeo u preorderu, ali bih verovatno uzeo još jedan nov po normalnoj ceni.

Bukvalno u radnji na ludoj sreći. Raspitivao se kod ovih što su radili preorder i rekli su mi da ne znaju kada će uvoznik ponovo da dobije količine i sasvim slučajno pre dva dana iz gluposti po netu tražio i izleti da ga jedna radnja imala na stanju. Odradio porudžbinu i posle tipa 15 minuta se vratim na tu stranicu i vidim da više nemaju na stanju. Verovatno su tek par komada dobili. Čak sam i ja bio sumnjičav da li će mi i stići i danas me je obradovao kurir.

Nazad
Vrh Dno