Ovo mogu da potvrdim - u poslednje vreme sam kupio nekoliko igara na disku koje su bile jeftinije nego u PS Store-u (Astro Bot, Horizon Forbbiden West etc). Disk uvek moze da se proda uz minimalan gubitak novca a i polovni diskovi nekada nalete po ekstra ceniJa sam uvek bio za digital, ali sam kupio disk jer sam pazario otprilike u ovo vreme pre 2 godine kad je bila najveća nestašica i najviše cene pa je bilo daj šta daš. I mogu reći da bih se prevario, jer sam već pazario ovde neke igre na disku na popustima.
Pozdrav svima.Jurim da uzmem ps5 posavetujte me dali da uzmem digital ili disk.Digital fortnite bundle moze da se nadje za 380e a disk 460 nova naravno.Nisam do sad imao ni jedan ps pa ne znam koji da uzmem?
Pa razlika je oko 80e sad ne znam ni sam.U ponedeljak cu da porucim za vikend treba da mi legne neki novac pa taman do tad da razmislim.Gde uzeti jos jedan dzojstik posto vidim da su retke sa dva obicno u paketu ide jedan?Ако новац није проблем можда је боље излети са диском, ако имаш од кога да набавиш диск и ако не играш више игрица одједном.
Али је свакако лакше са дигиталним играма.
Našao si ga u nekoj prodavnici ili? Ja sam uzeo u preorderu, ali bih verovatno uzeo još jedan nov po normalnoj ceni.Kad smo kod gamepad-a, petak 13ti ne mora biti uopšte baksuzan
Pa razlika je oko 80e sad ne znam ni sam.U ponedeljak cu da porucim za vikend treba da mi legne neki novac pa taman do tad da razmislim.Gde uzeti jos jedan dzojstik posto vidim da su retke sa dva obicno u paketu ide jedan?
Negde gde primaju reklamacijePreko KP je oko 60 evra a u radnji od 9-11.000 . Mozes i da sacekas bozicne rasprodaje.
Ako uzimas preko KP utvrdi kao mozes da ga zamenis.
Meni je prodriftovao posle 6 meseci... a zagubio sam adresu od kog sam kupio PS![]()
Sad kad ti rikne za mesec dana 😄Kad smo kod gamepad-a, petak 13ti ne mora biti uopšte baksuzan:
![]()
😍
Našao si ga u nekoj prodavnici ili? Ja sam uzeo u preorderu, ali bih verovatno uzeo još jedan nov po normalnoj ceni.
Cini mi se da je njih par pisalo da je, relativno, lako popraviti sa delovima sa alija?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari