Ideja da će PS5 pro kupiti samo oni koji imaju pare za isti, tj oni koji se ne štekaju mi je vrh.
Evo ja nemam vox/vivax TV, vec najjaču ne OLED Sony verziju TVa od 65 inča. Preskocio OLED jer sam bas imao dobru ponudu za ovaj. Nisam kupovao punjač za kontrolere preko aliexpressa, već uzeo originalni. Ne koristim guest i slične naloge, doduše kupujem preko turske i na popustu, jer što da ne. Bitno mi je da ne gubim na kvalitetu usluge, a kad već mogu da uštedim negde, ne vidim razlog da plaćam duplo skuplje pretplatu. Svakako koristim ceo nalog.
Činjenica je da mogu da izdvojim pare da doplatim za pro verziju, ali ako već dajem pare za nešto, volim da vidim neku opipljivu vrednost iza toga. Ovde sam video jedno veliko ništa, otuda je neću ni kupovati. Moooozda ako kroz neko vreme bas opadne cena, a u međuvremenu se pojave neki naslovi gde se vidi prednost pro konzole.
Kao sto rekoh ranije, ovo mi je jedino jasno da uzimaju entuzijasti ili ljudi koji imaju starije verzije konzole, pa je skok u performansama ozbiljniji. Međutim, kad se porede cene pro i obične slim verzije, opet mi je pro verzija neopravdano skupa, pa bih i ljudima sa starijim konzolama pre preporučio slim umesto pro.