Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Mislim da je samo trolanje od strane zajednice. :)
Ako je stvarno istina da imaju u planu jos koji remaster, koji ce svakako da naplate 9.99e/$ prvih mesec-dva, kakvo bi to ultimativno olaksanje bilo po korisnicima od strane Sonija - posebno po nama koji imamo PS5 konzole... :D
Izbacis PS5pro konzolu i onda udaras po remasterima koji vec rade dobro na postojecoj generaciji, uz ubrazlozenje da je 30fps nedovoljno dobro iako su vec tu PS5 konzolu isto tako reklamirali na launchu i navodno jos nisu iskoristili potencijal iste...
Sve to dok pucaju na live service projektima...
Sledece sto mozemo da ocekujemo je novo povecanje PS+ pretplate i smanjenje kataloga za svaki tier...

Ja verujem da ce samo da najave listu igara koje ce dobiti "ps5 pro patch"

^
Misliš na listu sa prethodne strane ili na ovu moju objavu iznad?
Lista je naravno šala na račun Sonija, a ovo da Rocksteady radi novog Batmana bi trebalo da je istina, samo je pitanje da l' ce biti ekskluziva za Sony.

Remaster konzola

Kad veceras bude najavljen Bloodborne Remaster, bice samo ovako:

Happy In Love GIF by TLC Europe

Jedina nada su nam azijski game studiji koje nije jos uvek zakacio Wokie virus.

Prodavajte akcije ko ima 😂

State of Sony prs'o s'mozgom 2024...
Sada znam u kakvoj agoniji su bili korisnici Xbox-a od ps4 ere...
5min trejler za Monster Hunter i jos 2min za pre-order bonus pa jos 1min kolaz ppoint za isti... HZD Remaster za "samo 9.99e" iako igri to nije potrebno...
Za jos ona 2 leakovana remastera verovatno nisu ni smeli da objave...
I jedno 10x ponovljeno u 1min onih par igara koji ce dobiti performance boost na PS5pro... Nisu ni smeli da se drznu da puste gameplay sa istog - pateticno.
Ne pamtim da sam gledao jadniji state of play od 2017e, odnosno zadnjih 6-7 godina koliko pratim...
*Ima par "AA" naslova koji deluje interesantno ali generalno i vise nego mrsavo

No dobro dobijamo Soul Reaver 1&2 remaster... Mozda cak i odradim pre-order zbog nostalgije... I novi Ghost 2025, mozda i '26.
Kao i DS i TLOU 1 Remake (ako se ne varam) uz ps+, cisto da se baci koja kap vode na pozar koji uveliko bukti...
Izgleda ce i okoreli Soni fanovi da polako gule i omascuju ko'ceve za ovu za'ebanciju koju menadzment Sonija prezentuje...

Poslednja izmena:
Bukvalno Ghost of Yotei i LoK povadili stvar donekle, ostatak nije vredan pomena.

Dobro je pa sam zaspao rano, ocekivano nista, i ocekivano nesto. Ghost ok super, sve ostalo meh. Mogli su jos par novih naslova da teasuju, makar na par sec, cisto da zakolicaju mastu.

Ćuti kad nisam dobio epi napad koliko su brzo šaltali igre koje dobijaju upgrade za PRO. Bukvalno ne stigneš da procitas koja je igra.

Ja se nadao bice opet stari dobri Jin Sakai kad naravno da je proveo par godina na hormonskoj terapiji i postao zensko...

I meni se svidja promena glavnog lika, sad sto je zena, nije problem, nadam se samo dobroj prici iza nje.
Druga pozitivna stvar je sto je igra radjena za PS5 iskljucivo, bar se nadam, jer nigde nisam video da izbacuju za PS4, tako da graficki mislim da ce da odrade dobar posao.

IMG_6688.jpeg
Pa malo je i moralo...
Da se razumemo, nikome ne smetaju žene kao heroji u nekoj igri, al samuraj žena ili samuraj crnac.
Pa brt

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno