Off the topic, ti si drugi za kog znam da je dobio konzolu preko te nagradne igre 🙂Конзолу сам добио у наградној игри "Моја кравица", а други сам купио на Ананасу за 7000 уз MS ваучер.
Recimo ProMobi, oni su ovlašćeni servis. Na kraju krajeva, pozoveš ih, pitaš.Да, али у који сервис? Сад видим, на оба је иста шифра.
Тај пробем са конролером да се сцена врти око своје осе или мало вуче на једну страну, то је тај проблем који има овај конролер на који се људи најчешће жале?
Stigao je i Quest 3 pre neki dan, nisam imao puno vremena za testiranje i igranje ali prvi utisci su jako dobri, ovo je ozbiljan upgrade u odnosu na Quest 2 koji je inače sklonjen u stranu nakon što sam kupio PC adapter za PSVR2. Ono što je mene pre svega zanimalo i što sam odmah testirao su simulacije flipera, ja najviše vremena u VRu inače provodim u firtuelnoj fliperani.Evo detaljno poredjenje, rekao bih realno pošto sve gde je naveo da Q3 šije PSVR2 su upravo stvari koje mi smetaju kod PSVR2. Pogotovo CA kod teksta. Hebiga nemam jak komp ni nameru da ulažem u istu. https://www.reddit.com/r/virtualreality/s/ntmVCDTkJ5
Ja koristim PS5 za gledanje filmova sa diska i sve radi besprekorno. Kvalitet jednog dobrog UHD filma na disku je mnogo bolji nego na bilo kom streaming servisu.Planiram kupovinu PS5. pola igre, pola filmovi 4K. Interesuje me misljenje forumasa za gledanje 4 k filmova na 4k tv. Kakva su Vasa iskustva? Procitao sam inace sve strane sajtove u vezi toga. Do sada nisam imao priliku da pogledam neki 4K film preko PS5. Hvala svima.
А где набављаш дискове ако није тајна? Чисто сам радознао.Ja koristim PS5 za gledanje filmova sa diska i sve radi besprekorno. Kvalitet jednog dobrog UHD filma na disku je mnogo bolji nego na bilo kom streaming servisu.
Nista, morace na dobos 🥶Nece, moraces DLC sa turskog store-a.
Diskovi rade, jer su svi UK, i na njih moze DLC UK.
Uvek sa AmazonaА где набављаш дискове ако није тајна? Чисто сам радознао.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari