Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Dobijen uz konzolu uzetu u gigatronu. Mogu da im odnesem samo dzojstik ili mora i konzola sa njim?
Ma ne treba nikakav program bukvalno konstantno vrti ulevo od paljenja konzole ali snimicu sve cisto da se osiguram.
Mislim da su kolege pisale da su nosile samo džojstik i kopiju fiskalnog...

i slikaj serijiski broj konzole (ona plocica na dnu valjda), meni su i to trazili mada u drugoj radnji...
inace, opet mi se po 3x pojavio drift na istom dzojstiku... vec 2x cistili potenciometar...

Kako mogu da znam da li mi je neka igra u trajnom vlasništvu ili je tu dok traje PS+ pretplata?

Pretpostavljam da je dovoljno da se izglogujem sa naloga koji ima PS+ pretplatu.
Može li nešto drugo?

Zar nema mala + ikonica na igrama koje su dobijene uz PS Plus ili iz kataloga.

Tako je meni u sećanju, ali moraću da proverim posle da bih bio siguran.

Данас би требало да ми стигне конзола.
Видим да спомињете неку бесплатну игра ако се направи налог.
Да ли се зна које игре си у питању?
Да ли се добија још нека бесплатна игра, Fortnite?

Fortnite je sama po sebi besplatna.

I da, dobija se ako do 20og oktobra aktiviraš novu konzolu sa U.S nalogom.

Spisak igara imaš na prethodnim stranicama ili proveriš na netu.

Данас би требало да ми стигне конзола.
Видим да спомињете неку бесплатну игра ако се направи налог.
Да ли се зна које игре си у питању?
Да ли се добија још нека бесплатна игра, Fortnite?
I nisu u pitanju igrE, nego od više ponuđenih igara možeš odabrati samo jednu...

Koliko ja znam nikom još sa foruma nije uspelo.

Ja sam otprilike 05.09 kupio konzolu, pa nemam taj baner, a nije da sam je kupio pre 100 godina, tj. kad sam je kupio već je bila ukinuta ona akcija "najboljih 20 PS4 igara" što se na početku dobijalo pri kupovinu PS5 konzole, tako da ne vidim razlog zašto i ja ne bih imao pravo da dobijem tu igru...

Ne mogu da nadjem na netu, ali da li prilikom kupovine polovne igrice i dalje imam pravo na besplatan upgrade na PS5 verziju, konkretno me zanima za cyberpunk

Zar nema mala + ikonica na igrama koje su dobijene uz PS Plus ili iz kataloga.

Tako je meni u sećanju, ali moraću da proverim posle da bih bio siguran.
Mene muči kako da razlikujem igre iz PS+ mesečne pretplate u odnosu na one igre iz Ekstra/Premim kataloga koje sam aktivirao.

Ne znam šta "posedujem", a šta može da nestane iz kataloga kada izbace naslov iz istog.

Која је конкретна разлика између PS4 и PS5 игре?

Mene muči kako da razlikujem igre iz PS+ mesečne pretplate u odnosu na one igre iz Ekstra/Premim kataloga koje sam aktivirao.

Ne znam šta "posedujem", a šta može da nestane iz kataloga kada izbace naslov iz istog.
Da, da to je zeznuto.
Mislim da to ne možeš da vidiš sve dok ne uđeš na ikonicu igre, pa ti je tamo u opisu obeleženo da li igra pripada essential, exra ili premium katalogu... A ove što pripadaju essential katalogu su tu na trajno, tj. dok obnavljaš pretplatu.

Ali šta ako je kupio ili jednostavno nekim razlogom poseduje igru koja je i na extra/premium?

Ne mogu da nadjem na netu, ali da li prilikom kupovine polovne igrice i dalje imam pravo na besplatan upgrade na PS5 verziju, konkretno me zanima za cyberpunk
Na YT-u kazu da ovo vazi za konzole aktivirane od 20 septembra

Poslednja izmena:
Davao je neke čudne izjave s vremena na vreme. Bolje za Sony što ide. Dovode dakle nekakvog direktora finansija kao zamenu a pravog developera da malo podupre razvoj next gen igara nigde...
E moj Sony, i dalje čekam neku ekskluzivu koja bi postavila nove standarde i oborila sve.

Da li je neko radio kad refund na store-u? Ne sviđa mi se neka igra, juče je kupio i bih je "vratio", koja je procedura? Znam da dozvoljavaju do 14 dana refund ali kako ide to u praksi s obzirom da smo svi mi ovdje faktički "nelegalni" igrači, tj. sa USA store-a.

Ima rezona, mi balkanci bi prelazili igru za to vrijeme i vraćali je posle kao nezadovoljni korisnici. :D

Mada Steam ili Epic nisam siguran je imao neku foru ako se dobro sjećam, ako skupiš više od sat vremena gameplay-a gubiš pravo na refund, tako nešto...

Ma uzeo za sina oba Unravel-a misleći ovako da će to biti pun pogodak s obzirom da je završio Sackboy-a i Astro's playroom, međutim Unravel je dosta ozbiljnija igra, nije mi za njega a i njemu se ne dopada. :)

Ma igrace kad poraste malo. A i nije neka cifra za budnle, imam ih i ja u steku. Klince zainteresovalo sa 10ak god....

Ima rezona, mi balkanci bi prelazili igru za to vrijeme i vraćali je posle kao nezadovoljni korisnici. :D

Mada Steam ili Epic nisam siguran je imao neku foru ako se dobro sjećam, ako skupiš više od sat vremena gameplay-a gubiš pravo na refund, tako nešto...
Pisali smo već.
Po meni nema logike, jer kako možeš da znaš šta i kako dok igru ne skineš.
Oni opisi (prezentacije) igara na PS store su žali bože, tim pre što od utisaka korisnika imaš samo + i -, bez detaljnog obrazloženja zašto je neko dao + ili -.
Na sve to ostali gameing servisi nude refund opciju i ako si konzumirao igru manje od dva sata.

PS ne želi da uvede ovu opciju jer se tehnički jednom skinuta igra može odigrati offline i nakon refunda u nekom narednom vremenskom periodu (valjda je aktivna do sedam dana do narednog checka).

Nazad
Vrh Dno