almoust evil665
Slavan
- Učlanjen(a)
- 12.03.2011
- Poena
- 335
Druže vrati se ti na PC svaki post ti je neko kukanje u vezi performansa. Ako si očekivao 60 FPS zakucan u 4k prevario si se.
Ne citas moju kuknjavu. Performanse su odlicne sa 2042 ili TLOU I i II. Igre koje izgledaju fenomenalno. Problem je sto su igre zaostale u vremenu. Premalo PS5 igara.Druže vrati se ti na PC svaki post ti je neko kukanje u vezi performansa. Ako si očekivao 60 FPS zakucan u 4k prevario si se.
Ne citas moju kuknjavu. Performanse su odlicne sa 2042 ili TLOU I i II. Igre koje izgledaju fenomenalno. Problem je sto su igre zaostale u vremenu. Premalo PS5 igara.
A zadnji post je bio kako znati koji FPS imam, da li je lockan na 60, VRR ili 120. A Borderlands 3 i Destiny 2 bi trebale imati podrsku za 120FPS.
Pitao i ja isto pitanje pre needlju dana. Osnovno je da nema servisa kao sto je cloud play. Mada to ne bi imao ni u Srbiji jer samo saka zemalja ima servis.Da vas pitam nešto, skoro sam uzeo PS5 i sad bi da uzmem jedan turski nalog za PS plus zbog nize cene, pa me zanima jel taj turski isti kao i američki ili britanski ili ima nekih razlika? Hvala
To ce raditi samo ako imas Cryptopay virtuelnu Viza karticu jer jedino tako mozes da platis u PSN Store. Na zalost, trenutno je izdaju samo za UK rezidente. Kazu privremeno ali se ne zna koliko ce to privremeno trajati.Da vas pitam nešto, skoro sam uzeo PS5 i sad bi da uzmem jedan turski nalog za PS plus zbog nize cene, pa me zanima jel taj turski isti kao i američki ili britanski ili ima nekih razlika? Hvala
Moći ćeš, jer nije važno iz kog regiona je disk. Jedino što se tiče ograničenja u vezi regiona je taj da je potrebno imati isti region za disk i PSN nalog za download DLC dodataka konkretno te igre.
Važno da dobijamo moderne lemingseAu trešine od današnjeg State of Play. Bar sekund nečega zanimljivog da su pokazali da zagolicaju interesovanje.
Oko 14k je gore-dole koliko vidim. Pretpostavljam da to sto mi je konzola digital nema veze?! Ne treba da brinem o dimenzijama hladnjaka?!Hladnjak juri oko 1000 kinti nema potrebe skuplji, ja imam SN850 1 TB i prezadovoljan sam. Cene ces morati sam da pretrazis... Tad je bio 125 eur na KP a u radnji sam ga nasao za 135 pa sam ga jelte uzeo u radnji.
Uzeo sam KC3000 i nema razlike izmedju internog i loada s SSD-a odlican jeSada su aktuelni diskovi sa brzinom 7.000 MBps i više. To je ono što tražiš pa onda cena pa onda kvalitet/pouzdanost.
kc3000 je odličan izbor.