Drusto treba mi pomoc.
Skoro sam napravio acc za sony 5, kupio par igrica (preko gift kartica) kao i ps plus nalog za godinu dana. Sony sam registrovao na USA (to mi je bilo najlakse za gift cards), medjutim acc mi je hakovan. Dobio sam mail, koji koji definitnvno nije od sonya jer je mail (Sony <[email protected]>) koji je otisao u spam da mi je promenjen "Sign-In ID ".
Od tog trenutka naravno vise ne mogu da se ulogujem na svoj nalog. Da li je neko imao slicnu situaciju i sta su dalji koraci?
Problem je sto sam pokusao da kontaktiram preko Chat ropbota USA support, cekao 5-6sati da mi se javi neki support agent. ali cim je agent usao u chat shvatio je da je sony registrovan na zemlju u kojioj se ne nalazi i ugasio je chat uz objasnjenje (Da ne mogu da mi pomognu zato sto su oni za usa trziste i ako sam prijavljen u drugoj drzavi od one gde zivim da je to violation nekog pravila blabla).
ako neko ima neka iskustva u vezi sa support USA. molim vas pomozite, hvala napred!
Imaš dokaz o kupovini koji ti je stigao na tvoj email, piši podršci, priloži svih 5 računa o kupovini, kao i o kupovini PS+ naloga (ne navodiš odakle si jer to oni i ne znaju, niti ih realno zanima), i kada ti vrate nalog uključi 2FA.Drusto treba mi pomoc.
Skoro sam napravio acc za sony 5, kupio par igrica (preko gift kartica) kao i ps plus nalog za godinu dana. Sony sam registrovao na USA (to mi je bilo najlakse za gift cards), medjutim acc mi je hakovan. Dobio sam mail, koji koji definitnvno nije od sonya jer je mail (Sony <[email protected]>) koji je otisao u spam da mi je promenjen "Sign-In ID ".
Od tog trenutka naravno vise ne mogu da se ulogujem na svoj nalog. Da li je neko imao slicnu situaciju i sta su dalji koraci?
Problem je sto sam pokusao da kontaktiram preko Chat ropbota USA support, cekao 5-6sati da mi se javi neki support agent. ali cim je agent usao u chat shvatio je da je sony registrovan na zemlju u kojioj se ne nalazi i ugasio je chat uz objasnjenje (Da ne mogu da mi pomognu zato sto su oni za usa trziste i ako sam prijavljen u drugoj drzavi od one gde zivim da je to violation nekog pravila blabla).
ako neko ima neka iskustva u vezi sa support USA. molim vas pomozite, hvala napred!
Bas tako kao sto si napisao.
Neće te baciti na USA servere, tražiće igra server s najmanjim pingom.Ako uzmem COD MW 2 na USA store-u posto je jeftiniji cca 10€ nego na UK, mogu li bez problema igrati na UK nalogu sa aktivnom pretplatom? Pitam iz razloga, da me ne baci na USA servere zbog prevelikog pinga u MP. Pretpostavljam da nece, ali ako je neko u slicnoj situaciji da posavjetuje.
Ja sam letos uzeo 3 godine ps+ extra, kostalo me je oko 55e. Sve sljaka za sada.Da li ima razlog da se ne uzme nalog preko turske? Godinu dana premium je oko 34 eur preko posrednika.
E hvala ti na odgovoru,Popusti budu za praznike. Ali nisam pratio za PS+ obzirom da kupujem na godišnjem nivou. Bilo je jedino oko nove godine. Mozda opet bude. Ako ne cak 50%.
Igre neces nac ina tim sajtovima. Bude par igara sa kodovima ali je praksa da kupujes $ sa tih sajtova koje stavis na svoj ACC i onda direktno kupujes sa storea.
Store ima konstantne popuste i do 70%. Budu dosta snizene igre ali ne ocekuj popuste kao na PC sajtovima. Ipak su na konzolama igre u vecinom 70$ pa ih spustaju na 40$ itd sto je opet fina cifra. Stariji naslovi su jeftiniji ali ne i updajtovani za PS5. Samo je mali broj igara dobilo bump za PS5 dok su ostale identicne kao na PS4. Ali ako nisi nikad igrao i nemas problem sa losijim performansama, onda nije toliko bitno. Starije igre budu poprilicno jeftinije.
PP mozes koristiti na tim sajtovima ali sve zavisi. Neki prodavaci nedaju, nekad imas dodatne troskove itd. Nisu ti sajtovi toliko jeftini kao prije. Uveli su dosta nameta za kupovinu dodatno na cijenu igre.
Ali kada budes kupovao na istim, potrazi discount code. Cesto ces naci popust za 10-12%.
Da li ce te banovati, who knows. Svi mi tako kupujemo.
Mozes uraditi upgrade na extra i platit ces tu razliku koliko kosta. Sto je manje dana ostalo, manje ces platiti. Npr uzmes osnovnu pretplatu i nakon 3m hoces upgrade, racuna ti za onoliko dana koliko je ostalo.
Ovo pod 3. mislim da ne postoji.
Normalno kad je kvalitet sluški kvalitet a la kineska igračka.Da li moze negde da se nabavi dongle za pulse 3d?
Puni oglasi na ebay-u sluski za ~30eur
Moze li info kako?Ja sam letos uzeo 3 godine ps+ extra, kostalo me je oko 55e. Sve sljaka za sada.
Nikako.Ja ne znam kako 3 godine, posto vidim da mogu samo da platim 12 meseci, pa kad to istekne da mi skine sa kartice opet za narednu godinu.
Ne znam kako da se play i odjednom za 36 meseci
Dodao sam na account karticu od kolege sa posla koji je iz turske i njome kupio tri puta po 'PlayStation Plus Extra: 12 Month Subscription'. Svaki je kostao po 400tl.Moze li info kako?
Prvenstveno pitam za tursku za neko ogranicenje u igrama koje se dobijaju mesecno ili kasnije za potencijalnu kupovinu na store.
Ukoliko zelis mogu screenshotove iz ps aplikacije da okacim.Nikako.
Može essential da se stackuje na više godina, extra i premium ne mogu.
Stackujes essential i onda kada zelis da uradis upgrade na extra onda moras da uradis na toliko koliko ti traje essential. Ako npr imas 3g unapred onda ce ti naplatiti razliku u paketima za te 3g.Nikako.
Može essential da se stackuje na više godina, extra i premium ne mogu.
Mislim da to nije moguće, pisano je ranije i to na više mesta po internetima... Ja lično nisam probao jer me extra i premium ponuda ovakva kakva je (i po tim cenama) ne zanima.Stackujes essential i onda kada zelis da uradis upgrade na extra onda moras da uradis na toliko koliko ti traje essential. Ako npr imas 3g unapred onda ce ti naplatiti razliku u paketima za te 3g.
Hvala, korisna informacija...Iskreno nisam probao na ostalim storovima. Ovde mi se igrom slucaja ukazala prilika da je lik bio voljan da pomogne.
Da ne zna ko pouzdano vezano za turski PSN store, da li je turska debitna/kreditna kartica jedini način za kupiti nešto tamo? Znam da gift kodovi ne postoje, možda neki virtual card servis kao što je nekad Entropay bio ?Moze na tuskom Store da se stackuje Premium koliko hocete, nema potrebe za egzibicijama sa Essential i upgrade-om. Jednostavno se dokupi godina i datum se pomeri - ja imam Premium do 08.2025.
Kod turske nema Cloud streaminga (nema PS3 igara) ali je razlika izmedju Extra i Premium samo 60 TL (3€) pa sam zato uzeo Premium.