200$ a ista baterija koja manje traje.
Ne znam za vas ali dok sam igrao novi GoW morao sam da punim bateriju posle 4-5 sati igranja (ne isprazni se načisto ali padne na jednu crtu).
Gledam i ne verujem, ali dobro Sony branding...

Cena ce biti nekih 200e, reci 180e posle par meseci... Mnogo je to lesnika, pritom koriste i istu sasiju i verujem iste tastere. Za te pare iskreno su trebali mehanicke prekidace da ubace.
MS Elite 2 recimo kosta oko 120e na akciji i odlican je dzojstik, ali zbog problema sa bamperima i stick driftom, koji se cesto javljaju, upitan je za preporuku.
Btw. sinoc na par kanala koji se bave iskljucivo vestima oko PS(5), preneli prve utiske za ovaj novi edge i takodje spomenuli da su uz nove revizije konzole dolaze i revizije dzojstika, da su pecurke "utegnutije" i da bamperi imaju malo jaci odziv i nisu vise sticky.
Kao sto rekoh meni je utisak na nivou (starog) Xbox S kontrolera iz prosle generacije (posto imam jeda Elite i Xbox S) - jedino sto sam primetio ovih dana dok sam malo isprobavao je da su pecurke bas "nategnute" i da ce se cuje pucketanje/krckanje kako se pecurkice pomere u neku stranu i to samo uz lako koriscenje tj browsing kroz interefejs. Bukvalno imam utisak da cu da ih skrcam kada pocnem intenzivnije da igram.
Da su to sa pecurkama mozda adresirali, dodali vecu bateriju (uz tezinu dobio se dodatan osecaj "kvaliteta) i upotrebili onu hrapaviju plastiku sa donje strane ovaj dualsense bio bi skoro idealan dzojstik.