Većina igara na US nalogu ima samo engleski i možda španski. Pogotovo ekskluzivne. Znam da na primer GOW na US nema hrvatski prevod.Kako I da li se može birati jezik za igre?
Neke igre bih probao na nemačkom (npr prošli GOW, ali ne znam da li postoji mogućnost. Nalog mi je na USA, a igre sam dobijao preko PS+. Neke bih i kupio, ali ne znam kako da proverim da li su višejezične i kako da promenim jezik.
Možda bi bilo moguće kada bih napravio i nemački nalog, a igre uzimao sa ovog primarnog?!
Pokušaću sutra da vidim jel hoće ili je kao što @almoust evil665 kaže.Trebalo bi da da, pre nego sto ucitas svoj save u opcijama bi trebao da postoji izbor izmedju 4 "glavna" jezika
Digitalne igre su ponuđene po regionima.Zbog učenja jezika, jer sad tamo živim. A GOW jer sam ga prešao, pa bih drugi put na nemačkom.
Gde se nalazi opcija za jezik na GOW? Ja je nisam našao, a na YT sam viđao da ljudi imaju nemački (makar titlove sigurno).
- Da nije problem što bih "u sred igre" da menjam jezik?
A da probaš da uzmeš disk? Jer ako je EU disk verovatno ima i evropske jezike tipa njemački, italijanski itd.Ako ne podržava, onda bih morao pravim nemački nalog i preko njega kupujem igre i PS+? Da li PS+ za nemačko tržište ima sve igre sa nemačkim audiom/titlovima (ako je igra pravljena sa istim)?