Mislim da je kao i kod standardnih igara za PS+. Dodaš u biblioteku i onda skines i igraš.Kada se aktivira PS+ jel moraju svih ovih 20 igara da se dodaju u biblioteku ili su već na listi igara koje se mogu igrati?
Ps5 je promasena investicija bar za sada. Ako sam odigrao 3 igre na njemu
Ps5 nije investicija osim ako ne planiras da ga iznajmljujes.Ps5 je promasena investicija bar za sada. Ako sam odigrao 3 igre na njemu
Ps5 nije investicija osim ako ne planiras da ga iznajmljujes.
Ima nas koji dolazimo na ps5 bez da su imali predhodne konzole.
Au, ovi PS5 kontroleri su izgleda baš smeće, pre par strana član foruma prijavio neprecizan analog, sad ti ovo, generalno svi se žale na trajanje baterije... Nije mnogo DS4 crkavalo (bar ne kod mene, a radio sam im svašta)...Izgleda da mi je crkla opruga na R2 dok sam igrao Rocket League. I dalje se registruje input ali je baš slab otpor.
U pitanju je dodatni kontroler, kupljen u GC-u u onoj prvoj turi u novembru.
Kakve su mi šanse za zamenu?
VI tamo negde 2030-te, nista zvanicno.Da li neko zna kada izlazi gta VI za Ps5?
Da li postoji Gta 4 za Ps5 sa poboljsanom grafikom ili bilo koji prethodni gta serijal sa poboljsanom grafikom, jer bih zeleo da ih imam sve na petici😁
Video sam da ima ali je grafika ista potpunoKako nece.. pa zar nema gta trilogy ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari