Šta je novo?

Playstation 5 - Gde kupiti?

Cena PS5 cd verzija na kp došla do 550e... Šta se dešava, da li je preplavljeno tržište konzola :)
 

Svuda se popravila situacija sto se tice nabavke. Jos samo da krenu ps5 ekskluzive, pun mi persun rimejkova i remastera i ps4 'boost fps' igara.
 

Svuda se popravila situacija sto se tice nabavke. Jos samo da krenu ps5 ekskluzive, pun mi persun rimejkova i remastera i ps4 'boost fps' igara.

Načekaćemo se mi još do neke ekskluzive. Sem Spider-Man 2 nema ništa kršteno u 2023. godini.
 
Ne postoji na KP za 550e (600 je najmanja cena). To kače prodavci da navuku ljude uz komentar da cene stalno variraju.
 
Ma taj kp je izgubio skroz poentu. Ako nešto prodajem, imam to što prodajem i znam za koliko para prodajem....kakvo variranje cene, čekanje 8 dana i ostale nevezuše, gori od limunda postali!
 
Meni odgovorio na kp da je ta cena i da je rok od 3 do 7 dana za isporuku.
Kao da su ovi naši po radnjama bolji... Ja već 10 dana čekam za matičnu ploču iz bcgroup i oko nedelju dana za memoriju iz exceed i rekli da imaju na stanju naravno ali dobavljač kasni pa kasni, totalno rasulo...
 
Ja lično nisam imao problem sa kp, bar kod proverenog prodavca, taj dan ga zvao, isti dan preuzeo konzolu, videćemo ako ne daj Bože garancija bude zatrebala. Ali da ima svakakvih, ima.
 
Posle dužeg vremena dobismo ponudu za PS5 pojedinačno; 85,000 RSD u CL-u. :LOL:
 
Toliko od onog "kupuj sad, nikad neće biti jeftinije". Isto kao sa grafičkim karticama, situacija se obrne preko noći.
 
Kada disk bude 65K dinara, onda je prava cena.
 
^ MSRP je porastao za 50€ u međuvremenu.
 
Pa i racunao sam na 550e. Bez ugradjivanja i ostalih gluposti.

Nego smaraju sa ovolikim bundlovima, kako su nagomilali stock, nece nista da prodaju. Daj ljudima klot konzole i to je to. Kakvi bundlovi, ko hoce igru, ili kontroler, uzece.
Ako ih nudis vec u bundle-u, onda mi uvali igru ne po punoj ceni, nego za 50-70%, i kontroler, da imam neku korist, jer ovako ako uzmem sve posebno, mozda i ustedim..
 
Pa valjda imaju neki rabat, MSPR znači preporučena cijena za krajnjeg kupca :)
 
Pa to mu i dodje 65k... 550e.
65-66k je bila cena kod nas dok je u EU bilo 500€. I to pod Sony-jevim diktiranjem cena. U međuvremenu je cena konzole porasla na 550€ u EU. Tako da je u ovom trenutku nerealno očekivati cenu ispod ~72k.
 
Tako je, ja sam platio 2021. U Jan/Feb msrp+pdv oko 65k. PS5 digital+dualsense+punjač.
 
Gledam sad, cena novih PS5 konzola na KP digital verzija 599€, disk verzija 640€, i razmišljam ko je lud da ne kupi disk verziju u radnji sa garancijom za nepunih 30€ razlike.
Može i na 12 ili 24 rate bez kamate...

Alavi su ovi KP šverceri...

EDIT: Slažem se sa kolegama da cena PS5 neće puno ići još dole, čak i kada se tržište stabilizuje, a potražnja potpuno opadne... Kako vreme bude odmicalo verovatno ćemo moći da se "ogrebemo" za neki bolji bundle po razumnoj ceni, konzola i dodatni džoj npr... Ali da će biti neki damping cena, neće, pa makar sve konzole požutele u izlozima...
 
PlayStation 5 Chassis C za 550 evra na KP - najnovija verzija Chassis C koja je lakša, hladnija i troši manje energije.
 
  • Like
Reagovanja: 5ar
Aha, ja iz tvog komentara prvobitno skontao da si napravio paralelu između digital verzije od 599€ i disk verzije od 640€...

My bad...
 
Ja naručio tu najnoviju disk verziju Chassis C za 550e na KP od čoveka koji ima skoro 1400 poz.ocena nijednu negativnu i nije polovnjak u pitanju.
On mi garantuje tu cenu i rok isporuke do nedelju dana, ali sigurno i ranije.
Da ne dođe do zabune polovnjaci se trenutno prodaju po sličnoj ceni 580-550e pa se oglasi preklapaju kada se sortira po ceni...
 
Nazad
Vrh Dno