Šta je novo?

Playstation 5 - Gde kupiti?

Jel uspeo neko da kupi?
Moglo je uredno da se ubaci u korpu, nego mene ne zanima disk verzija, mada možda bih i uzeo da imam taj promo kod i da on znači bar neki popust, jer je ovaj bundl baš buđola za ovu cenu.
 
Mislim da to svakako ne bi mogao da iskoristis zato sto je i ova cena "akcijska"
 
Ja isto čekam Digital Edition, ali kako stvari stoje, možda tek na sledeće proleće.
 
Ma znam, dostupno je polje, nego ne znam da li bi na cashout-u dali da se obracuna "popust" na "popust"
 
^Dobro, koliko je uopšte procenata taj gamekod popust u Gamesu? Čisto da znam da računam ili je nekakva bezvezarija.
 
Ne verujem da je vise od 5%... Za priviledge karticu je od 1-3% za konzole i opet ne vazi na akcijsku cenu
 
"Sony says it has secured enough components to hit its goal of selling over 22 million PS5s by the end of its current fiscal year, despite an ongoing global semiconductor shortage.


Speaking during an earnings webcast, Sony CFO Hiroki Totoki explained that the company had taken "various measures" in order to secure semiconductors, and has seemingly been successful. “For PS5 [and] the number of units to be sold this year," he explained, " the target has been set, and we have secured the number of chips that is necessary to achieve that – and regarding the supply of semiconductors, we are not concerned.”
 
Stiglo mi danas iz Games-a bundle sa Spiderman-om i DestructionAllstars za 76k ili ~ 650 eur.
U sustini obzirom da bi disc verzija bez bundlea trebala da kosta 550, nije lose...
 
Nisam u toku, cena u Gamed-u je 52000 za digitalnu verziju, da li je neko uspeo da kupi po toj ceni konzolu (vidim da uglavnom bundle-ovi idu).
Sada izlazi i nova revizija možda malo poraste ponuda?
 
Nisam u toku, cena u Gamed-u je 52000 za digitalnu verziju, da li je neko uspeo da kupi po toj ceni konzolu (vidim da uglavnom bundle-ovi idu).
Sada izlazi i nova revizija možda malo poraste ponuda?
Šta i gde je Gamed... Daj link.
 
Games sam mislio, greška u kucanju.
Ma daj druže, oni nemaju ni disk verzija na stanju kao svet, a kad imaju ne poštuju redoslede prijavljivanja... Na njih ne računam kao relavantan info za bilo šta...

EDIT: Sad vidim da si linkovao Game centar, a ne Games, to su dve različite firme...
 
Aha evo promenio, dakle jel spadaju cene na fabričke ili mi se samo čini :)
Čini ti se, svi oni stave fabričke cene jer nemaju na stanju, kad imaju (a ja osim jednog-dva posta nigde nisam pročitao da je neko kupio digital u našoj radnji), onda stave neke budž cene, još uslove sa dokupljivanjem igara tj. dodatne opreme (džojstik i punjač)...

Ali to nije tako loše, odmah bih pristao na takav bundle sa digitalnom konzolom...
 
Nisam u toku, cena u Gamed-u je 52000 za digitalnu verziju, da li je neko uspeo da kupi po toj ceni konzolu (vidim da uglavnom bundle-ovi idu).
Sada izlazi i nova revizija možda malo poraste ponuda?
Ja sam u games-u uzeo clot digitalnu za 52k.. doduše i bio sam na listi od samog "puštanja" ps5 u prodaju.
 
Pa ne znam tačno, ali računaj od puštanja u prodaju pa max 2h posle toga pa negde do pre 30ak dana. Znači ima tu dosta meseci ;)
Tek sada vidim da pišemo o kupovini ps5 u pogrešnoj temi :/
 
Pozdrav ljudi, izvinjavam se ako je već pitano: da li bilo koja od ovih prodavnica za PS5 (bilo bundle ili ne,) pruza mogucnost placanja na rate preko kreditne kartice? Gigatron kao velika prodavnica daje za "obicne" proizvode, ali daje li za naruceni PS5? Hvala :)
 
To zavisi od vrste kartice i usluge koju ona nudi. Karticom može da se plati, a zavisi koju imaš i šta može. Npr mojom karticom je moglo da se plati i njima ništa ne govoriš već pozoves banku i podeliš na do 12 rata.
 
Ja sam u Gigatronu plaćao Visa Revolving karticom, svašta nešto, do 12 meseci na odloženo. Samo kažem hoću na 12 rata i oni odrade šta treba. Banka njima pokrije valjda sve odmah,
 
GC nije mogao PS5 na rate, u Gigatronu isto. Iako svi drugi proizvodi mogu bez problema :).
I nije do kartice nego su jednostavno rekli ako placate karticom skidamo/kreditiramo ceo iznos.
 
Ja sam sredinom juna u Gigatronu platio PS5 American Express karticom Intesa banke na 6 rata (moglo do 12 rata ali mi je ovako više odgovaralo). Nisu uopšte pravili problem, rekli naravno da može.
 
Onda su nas zeznuli.
Ja sam preuzeo u GCu, ne moze na rate. Odvezem kolegu u Gigatron (TC Stadion, isti dan) da on preuzme svoj primerak, isto ne moze na rate.
Slepci....posebno ako (nisam siguran) ima banka isplacuje ceo iznos odmah.
 
Pa da...prodavnice briga u suštini, banka im daje ceo iznos, pa ti posle zapravo isplaćuješ u ratama banci. Elem, hvala na odgovorima :)
 
Nazad
Vrh Dno