99% verujem da lazu da bi ljude naterali da kupe disk verziju. Veca zarada njima.Sad sam zvao gigatron u vezi digitalne verzije, da li ce je biti na stanju. Kaze lik nece je uopste dobijati zato sto u Srbiji nema playstation store i ne mogu se kupiti igre na taj nacin. Kazem mu da je moguce uzeti psn gift card na amazonu iz drugih drzava, kaze on da je upoznat sa tim, ali da ne bi bilo zabune sa nekim kupcima nece je prodavati. Cudno mi posto su neki sa foruma vec uzeli digital, sad ne znam iz koje radnje.
ovo je i meni receno iz game centra pre neki danSad sam zvao gigatron u vezi digitalne verzije, da li ce je biti na stanju. Kaze lik nece je uopste dobijati zato sto u Srbiji nema playstation store i ne mogu se kupiti igre na taj nacin. Kazem mu da je moguce uzeti psn gift card na amazonu iz drugih drzava, kaze on da je upoznat sa tim, ali da ne bi bilo zabune sa nekim kupcima nece je prodavati. Cudno mi posto su neki sa foruma vec uzeli digital, sad ne znam iz koje radnje.
Ja sam kupio digital u Game Centru. Pre nekih mesec dana.ovo je i meni receno iz game centra pre neki dan
Jel si imao rezervaciju? Kad si se prijavio na listu?Ja sam kupio digital u Game Centru. Pre nekih mesec dana.
i/ili zbog onih koji PS koriste i kao blu-ray player (kad se setim da je PS3 jedno vreme bio najjeftiniji blu-ray player na tržištu i da je dobar % kupovina u stvari zbog toga)Tek sam sad skapirao da verzije sa diskom postoje samo zbog zemalja koje nemaju pristup PSN.![]()
Ma ja sam im čak u mailu poslao i sliku računa koji je kolega @athlon87 okačio na forumu, pa su mi napisali da to nije njihov račun i da oni tako ne šifriraju svoje proizvode da je proizvod kupljen u drugoj radnji (nisu naveli kojoj).Evo zvao sam i game centar, ista prica. Kazem mu da ljudi pricaju na forumu da su uzeli digital preko njih, a on mi kaze da su dobili samo 4 digitalne u novembru prosle godine i to je to..
I koliko sam razumeo Sony je taj koji ne salje digitalnu verziju u Srbiju, verovatno njihova odluka
Mogu da okacim i njihov racun ako treba....Ma ja sam im čak u mailu poslao i sliku računa koji je kolega @athlon87 okačio na forumu, pa su mi napisali da to nije njihov račun i da oni tako ne šifriraju svoje proizvode da je proizvod kupljen u drugoj radnji (nisu naveli kojoj).
Nebitno, jer je ovo izolovan slučaj i sve oko tog slučaja je poprilično neverovatno:
- digital PS5 ima na stanju u Srbistanu, a nije skalpovan,
- zovu čoveka koji se prijavio dve nedelje pre toga da ga čeka konzola,
- izdaju mu konzolu i račun koji posle tvrde da nije njihov,
- negiraju da su ikad ikome prodali PS5 digital iz prostog razloga jer ga nikad i nisu imali u prodaji...
Pa se ne treba ni zamarati šta i kako.
Nem potrebe, jasno je da oni muljaju, ne ti...Mogu da okacim i njihov racun ako treba....
Pise na KP 690e, tako da nije.. Realno i nece dok ih ne bude ovde u radnjama "na izvol'te"Jel spustio cenu na normalnu za disk verziju?
Ti si zvao call centar a ja sam saznao od druga koji radi a on od sefa koji radi nabavku...Sad sam zvao gigatron u vezi digitalne verzije, da li ce je biti na stanju. Kaze lik nece je uopste dobijati zato sto u Srbiji nema playstation store i ne mogu se kupiti igre na taj nacin. Kazem mu da je moguce uzeti psn gift card na amazonu iz drugih drzava, kaze on da je upoznat sa tim, ali da ne bi bilo zabune sa nekim kupcima nece je prodavati. Cudno mi posto su neki sa foruma vec uzeli digital, sad ne znam iz koje radnje.
Ja ponovo zvao da me ubace na digital bundle ponudili mi isto što i @donniedemonD. Pitao da li može dodatni džojped umesto moćnog Destructiona, kažu ne...Ma je l si ti saznao da i mi upadnemo na rezervaciju za taj digital 🤣
Pa ja kazem, da mogu da uzmem 10k za te igre, uzeo bih, ali te igre ne mogu da uvaljam nikom zivom.Sta je previse? 75k - 10k za igre, = 65K (regularna cena disk verzije)
Jos domaca garancija od 2 godine.
Ne razumem...
Pa ne možeš za 10k, ponudi za 4.5Pa ja kazem, da mogu da uzmem 10k za te igre, uzeo bih, ali te igre ne mogu da uvaljam nikom zivom.
Da i ja sam dobio tu. Uzeo u Gamesu na kraju.Kuma dobila danas ovaj bundle iz Games od pre dva dana sto su prodavali. Model konzole je CFI-116A, ovaj najnoviji.
Zovu iz Gigatrona nudi mi neka Dzenifer onaj od 75k, sa Miles Morales i All star destruction.
Da znam da mogu za one dve igre da uzmem jedno 10k jos bi i kupio mozda, ovako je i dalje previse, tim pre sto je osnovna ideja bila da uzmem digital.
Zovu iz Gigatrona nudi mi neka Dzenifer onaj od 75k, sa Miles Morales i All star destruction.
Da znam da mogu za one dve igre da uzmem jedno 10k jos bi i kupio mozda, ovako je i dalje previse, tim pre sto je osnovna ideja bila da uzmem digital.
Bio bih zahvalan ako bi prepustio rezervaciju, jer mojoj deci odgovaraju ove igrice koje su trenutno u ponudi.Zovu iz Gigatrona nudi mi neka Dzenifer onaj od 75k, sa Miles Morales i All star destruction.