Čestitam Ja sam 1010x, ima nadei mene su sad zvali, sutra salju
Vrlo teško, ovo su sve ljudi koji su u Septembru naručili prvi ili drugi dan od kad je pušteno. Sad bi bio ko zna koji na listi...Ako se zove sada da se poruči, tek za sledeću turu može da bude dostavljen?
Drago mi je zbog tebe i neka te lepo služi.Ugrabih i ja nekako..
Games kaže tek polovinom godine lolValjda ce uskoro i kod ostalih da krene nova tura
@homer_nvfreak I dalje se dobija baš malo konzola, tipa 2-4 po radnji. To sam danas saznao.
P.S.
Kako se čuje vama coil whine(digitalku imam)? Kad uđem u igru, može da se čuje ako konzola stoji uz monitor, baš blizu. U dnevnoj sobi kad je udaljena par metara, ne čuje se. Xbox series s je dosta tiši, skoro nečujan, baš sam sad uporedio.
Čuje se slično kao kod ovog lika na 1:23, dobro ne baš ovako glasno, ali sličan zvuk.
Skoro bahato kao:Kakav je bre ovo bahati video sa 10 konzola oko tv-a na svu ovu nestasicu i neimastinu.
Daleko je to od realne cene. Ima puno izmedju 450e i 720e.Pala cena na KP na 720-750e.. jos malo i to je to, cekanju je kraj!
nista to nije iz domacih radnji, bio je mozda jedan bukvalnoPonuda ps5 konzola na KP je do pre 2 dana bila na 2 stranice, danas ponuda ide na 3 pune stranice.
Ova zadnja isporuka u CL je ucinila svoje. 😂😂😂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari