Druze moram i ovde da te pitam mada si odgovorio i na drugoj temi takodje. Ali mi jos uvek nije jasan deo de i ja i neko drugi (ja na petici, on na cetvorci), igramo na istom nalogu.Ako želiš da drugar i dalje igra sa tvog naloga na kojem možda imaš i PS+, onda radiš isto kao što si sa PS4. Ti samo sa tvog naloga obeležiš da ti obe konzole budu primarne, a igraš sa bilo kog drugog naloga.
Edit 1: Ne možete obojica da igrate (biti prijavljeni) na istom nalogu ukoliko koristiš i PS4.
Edit 2: Možete obojica na tvoj primarni nalog, on sa PS4, ti sa PS5, ali da ne ulaziš sa svojim PS4 (onda ga izbacaš).
Ne možeš prebacivati progres, niti igre sa naloga na nalog.Koliko vidim (po netu) nije moguće game progres prebaciti sa jednog naloga na drugi na istoj konzoli.
Da li postoji neki workaround?
Takođe, da li taj drugi nalog može da igra online koristeći PS+ pretpaltu osnovnog naloga ili mora da ima odvojenu PS+ pretplatu?
Hvala punoHow to redeem a PlayStation Store voucher online
- Go to PlayStation Store and select your profile at the top of the screen.
- Select Redeem Codes from the drop-down menu.
- Carefully enter the code and select Redeem.
The credit or content is applied to your account.
Nije moguće kupovati sa našom karticom direktno na US naloguDa li sa domacom (Visa) karticom moze da se kupuje sa US nalogom? Izbacuje mi gresku kada unosim podatke sa kartice.