Ja sam bas uzeo ps4 pro, tako da ni ne znam kolika je razlika izmedju obicnog 😁Ja sam svoj ps4 morao da menjam za ps4 pro, ali ovaj je na v11 sw...tako da nista 😂
Ako ima neko gran t7 u visku, ili zna gde da je nadjem po nekoj "snizenoj" ceni ...
Ma nemam pojma, al mi je obican bio "cipovan" stage 1 😂😂 a ovaj ne moze..Ja sam bas uzeo ps4 pro, tako da ni ne znam kolika je razlika izmedju obicnog 😁
Ja bas veceras pazario GT7 preko KP-a za 1.900 dinara, dobijes preko naloga digitalnu verziju i sve ti objasne, upravo ga peglam 🏁👌
11.00 zahteva web exploit, sto ce reci da se sprovodi putem lan kabla i kompa.ili raspberry pie uredjaja. Pre njega najstabilniji je bio 9.00 file system exploit, potreban usb fles za jailbrake. Nijedan nije permanentan, sa svakim gasenjem uredjaja, mora se ponovitiKoji je poslednji firmware za ps4/ps4 pro na kojem može da se uradi bezbedno jailbreak?
Psn ne mozes vise koristiti jer svakako zahteva najnoviji update. Ako se odlucis putem jailbrake-a, taj ps4 ti ostaje u offline modu. Isprati sve korake i nemas brige, ovaj novi exploit mislim da automatski blokira vezu ka psn-u, dok na 9.00 sam ubacio jedan dns koji isto to radi. Inace, postoje youtube, netflix i jos par app koje su patchovane i rade online naravno bez psna. Ima jos par njih isto tako.Imam neki PS4 Pro dugo ga nisam palio moguće da je ostao na 11-ici pa rekoh da probam.Gledao sam neke YT tutorijale trebalo bi da ostane i dok je u sleep modu.
Na šta treba obratiti pažnju, jel može doći do nekog ban-a na PSN-u i slično?
Moja preporuka ti je da kupis, ako je bas povoljno. 11.00 se svakim danom unapredjuje, u pocetku je bilo dosta nekonzistentnosti, neuspesnih pokusaja jailbrake iz drugog, treceg, cetvrtog...puta. ali to se vremenom popravlja, jedini nedostatak je recimo obaveznost upotrebe lan kabla i pc-ija za sad...ili kupovina mini raspberry pie uređaja sa aliexpressa, ali sve to vrediJel probao neko Jailbreak na 11.00 firmware-u? Imam u ponudi PS4 slim za male pare pa sam mislio malo da se igram ako radi lepo na 11.00...
Radi odlicno sada. Jedina mana ja ta koju je kolega iznad naveo.Jel probao neko Jailbreak na 11.00 firmware-u? Imam u ponudi PS4 slim za male pare pa sam mislio malo da se igram ako radi lepo na 11.00...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari