Šta je novo?

PlayStation 4 Jailbreak

Znaci ostaje mi da igram ove oridjidji igre i dalje sto imam ili da kupim neke sto dobijem nalog, pa skinem kod sebe u ps4. Necu igrati sigurno online, ovako bih peglao sam ili sa nekim kada mi dodje tipa kao fudbal.

Ja sam svoj ps4 morao da menjam za ps4 pro, ali ovaj je na v11 sw...tako da nista 😂
Ako ima neko gran t7 u visku, ili zna gde da je nadjem po nekoj "snizenoj" ceni ...

Ja sam svoj ps4 morao da menjam za ps4 pro, ali ovaj je na v11 sw...tako da nista 😂
Ako ima neko gran t7 u visku, ili zna gde da je nadjem po nekoj "snizenoj" ceni ...
Ja sam bas uzeo ps4 pro, tako da ni ne znam kolika je razlika izmedju obicnog 😁
Ja bas veceras pazario GT7 preko KP-a za 1.900 dinara, dobijes preko naloga digitalnu verziju i sve ti objasne, upravo ga peglam 🏁👌

Ja sam bas uzeo ps4 pro, tako da ni ne znam kolika je razlika izmedju obicnog 😁
Ja bas veceras pazario GT7 preko KP-a za 1.900 dinara, dobijes preko naloga digitalnu verziju i sve ti objasne, upravo ga peglam 🏁👌
Ma nemam pojma, al mi je obican bio "cipovan" stage 1 😂😂 a ovaj ne moze..
A taj od 1900 jel moze online igra ili moras iskljuci da budes ofline?

Rece navodno da moze najnormalnije da igras online sve od tih igara, cak prodaju i onu ps plus pretplatu, oko 30e za celu godinu. E sad za cipovane konzole nema igranja online.

Pozdrav ljudi,
Planiram kupovinu Ps4 konzole, do sada je nisam koristio ni jednom. Trenutno imam PS3 pa bih imao par pitanja pre kupovine.

Trenutno gledam dve PS4 konzole, jedna je PRO verzija sa PS nalogom druga je slim 9.0 jailbreak...

Razlika u ceni je 20e, pa me zanima sta se vise isplati po vasem misljenju?,

Ja iskreno tezim ka slim jailbreak ali kako nisam do sada koristio pomenute konzole voleo bih da cujem i visa misljenja...

Pre svega me zanima:
Da li sve sto je na dw moze zapravo i da se igra na ps4 jailbreak?
Na koliko fps-a vrti zahtevnije igre?,
Na sta sve treba obratiti paznju pri kupovini?
Da li postoje probleme sa jailbrejkom?
I da li je moguce ograniciti temperature kao sto je to slucaj sa ps3, npr ogranicenje temp na 70c i automatsko se ubrzava rad vetilatora da bi se odrzala zadata temperatura

Sony je jb, unutra je hdd od 500gb sa igricama, save games, kako to sve prebaciti na hdd od 1tb koji se koristio u drugom sonyu koji je crko, dal zna neko kako to odratiti da sve ostane isto i na tom od 1tb ?

подаци на диску су везани за конзолу на којој је HDD коришћен.

ако повежеш диск преко сериалАТА-усб 3 адаптера, и прикључиш га на усб порт џејлбрејковане конзоле
евентуално је могуће да спасиш податке неком од 3рд парти апликација из девелопер тулса.

Koji je poslednji firmware za ps4/ps4 pro na kojem može da se uradi bezbedno jailbreak?

Koji je poslednji firmware za ps4/ps4 pro na kojem može da se uradi bezbedno jailbreak?
11.00 zahteva web exploit, sto ce reci da se sprovodi putem lan kabla i kompa.ili raspberry pie uredjaja. Pre njega najstabilniji je bio 9.00 file system exploit, potreban usb fles za jailbrake. Nijedan nije permanentan, sa svakim gasenjem uredjaja, mora se ponoviti

Imam neki PS4 Pro dugo ga nisam palio moguće da je ostao na 11-ici pa rekoh da probam. ;) Gledao sam neke YT tutorijale trebalo bi da ostane i dok je u sleep modu.

Na šta treba obratiti pažnju, jel može doći do nekog ban-a na PSN-u i slično?

Imam neki PS4 Pro dugo ga nisam palio moguće da je ostao na 11-ici pa rekoh da probam. ;) Gledao sam neke YT tutorijale trebalo bi da ostane i dok je u sleep modu.

Na šta treba obratiti pažnju, jel može doći do nekog ban-a na PSN-u i slično?
Psn ne mozes vise koristiti jer svakako zahteva najnoviji update. Ako se odlucis putem jailbrake-a, taj ps4 ti ostaje u offline modu. Isprati sve korake i nemas brige, ovaj novi exploit mislim da automatski blokira vezu ka psn-u, dok na 9.00 sam ubacio jedan dns koji isto to radi. Inace, postoje youtube, netflix i jos par app koje su patchovane i rade online naravno bez psna. Ima jos par njih isto tako.

Da li neko od vas ljudi mozda igra fifu ili nba 2k gde je karijera dostupna u offline modu. Na sistemu sam 9.00 tako samo offline karijera bi me interesovala ali da nije zakljucana iza nekih kredita koje dobijas samo online kao vc u novijim nba2k23 i slicno. Moze preporuka, znacila bi mi

Poslednji ljudski ofline mod kod nba 2k ti je 2k16.

Jel probao neko Jailbreak na 11.00 firmware-u? Imam u ponudi PS4 slim za male pare pa sam mislio malo da se igram ako radi lepo na 11.00...

Jel probao neko Jailbreak na 11.00 firmware-u? Imam u ponudi PS4 slim za male pare pa sam mislio malo da se igram ako radi lepo na 11.00...
Moja preporuka ti je da kupis, ako je bas povoljno. 11.00 se svakim danom unapredjuje, u pocetku je bilo dosta nekonzistentnosti, neuspesnih pokusaja jailbrake iz drugog, treceg, cetvrtog...puta. ali to se vremenom popravlja, jedini nedostatak je recimo obaveznost upotrebe lan kabla i pc-ija za sad...ili kupovina mini raspberry pie uređaja sa aliexpressa, ali sve to vredi

Radi odlicno sada. Jedina mana ja ta koju je kolega iznad naveo.

Da li je neko probao JB Tools sa Aliexpresa?
Kako to radi?

Sad već davne 2014 godine kupio sam nov PS4 FAT 500GB model. Istom urađen jailbreak na verziji 5.05 i savršeno je radio sve do prošle nedelje kada je posle 10 godina torture sam od sebe se ugasio i više se nije uključio. Epilog je da je crkla matična ploča.
Sada bih želeo da uzmem polovni PS4 Pro, naravno jailbreak - van. Interesuje me koja verzija FW je najbolja, najstabilnija ? Ako se dobro sećam verzija 9.00 i 11.00 traže USB stick ?

Ljudi molim za malu pomoć.

Planiram da kupim ps4 za klinku čipovanu.
Koja je razlika u pokretanju preko fleške i laptopa? Malo mi nije jasna ova druga opcija...

Hvala unapred na pomoći

Nazad
Vrh Dno