Šta je novo?

PlayStation 4 - Šta treba znati o prvom uključivanju, korišćenju i održavanju

Zvao ja njega, ili on mene u igru, posle više pokušaja, uvek izbaci grešku, ne sećam se šta je tačno pisalo, mislim da je nešto tipa "unable to connect".
Desilo se tu još nešto što je možda bilo bitno da napomenem... Ja sam prvi skinuo igru, izlogovao se, i pokrenuo je sa svog primarnog (standardna procedura), zatim odradio neophodne tutorijale koje igra traži da bi se ušlo u online sekciju, odradio neka podešavanja i igrao se malo sam. Kada je on (gost) ušao u igru, meni se obrisalo sve što sam radio do tada, kao da nisam odradio tutorijale i podešavanja, ali mi je ipak dozvoljavalo da udjem u online sekciju, kao i njemu posle završenih tutorijala. Zato smo i mislili da se sve to dešava, jer navodno ne mogu nosilac VS gost.
U svakom slučaju, više i nismo u situaciji da isprobamo opet. Nisam imao više ni volju ni živaca za igranjem i rešavanjem problema, ukazala mi se prilika u međuvremenu i prodao sam svoj slot nosioca.
Sada znamo za ubuduće, u planu nam je coop "Unravel 2", a kasnije i "It Takes Two".
Sve preporuke za It Takes Two. Fenomenalna igra.
 
Ja sam imao slicne probleme dok sam bio iza NAT-a kod sbb-a. Nije mogao brat da mi se joinuje da igramo fifu, sve je moglo osim onog moda 1vs1 jer je to islo kao peer2peer konekcija i tu je NAT pravio problem. Mozda je isti problem i kod tebe bio
 
Što se tiče NAT-ovanja, jesam na SBB-u, ali sam se još pre više od dve godine pri potposivanju ugovora izborio za javnu IP adresu. U podešavanjima mi stoji NAT2 i nijedan problem do sada sa online MP igranjem. Za drugu stranu već ne znam, on kaže da je isto igrao bez problema, mada, što kažeš, može da se desi da neki port nije otvoren za peer2peer konekciju. Videćemo kada budemo sledeći put nešto igrali.
 
Nisam iza CG-NAT, imam javnu IP adresu, svi potrebni portovi su otvoreni. Koliko sam upućen, NAT Type 2 je idealan.
 
Nismo se razumeli, ti svakako jesi NAT-ovan, samo što je NAT Type 2 Sony oznaka i ona je OK za razliku od korisnika koji su na NAT Type 3.


1620254823149.png

Svakako nije ni bitno da li stvarno imaš ili nemaš javnu IP adresu ako ti sve radi kako treba.
 
pozz ljudi, imam ps+ pretplatu (nalog) koja mi istice ovih dana, uzeo sam je skoro pre godinu dana na nekom sajtu i sad bi ponovo uzeo ps+ nalog na godinu dana. interesuje me ako sad aktiviram novi nalog sa pretplatom da li cu moci da instaliram igre koje sam dobio sa ps+ na starom nalogu? nadam se da ste me skapirali sta sam hteo uopste da pitam :) da li ce igre sa pretplate na starom nalogu ostatI zakljucane?
 
^ Ako produžuješ pretplatu na istom nalogu igre ostaju.
Ako menjaš nalog krećeš sve iznova.

EDIT: Preteče me... :)
 
Ako menjas nalog kreces iz pocetka. Igre na starom ce biti zakljucane. Zasto menjas nalog?
Hvala na odgovoru, pretpostavio sam da je tako. Svakako taj nalog sta sam uzimao zbog pretplate nije moj i dosta je jeftinije uzati drugi nalog.. Ne znam koliko se krecu cene za dopune/kodove od godinu dana i gde su najpristupacnije a nalog se moze naci za 3-4k rsd :) dajte neke preporuke gde vi uzimate ako ima nesto povoljno.. inace stari ps+ nalog sam uzimao kao random region, pa sad ne znam ni da li je to bitno?
 
Hvala na odgovoru, pretpostavio sam da je tako. Svakako taj nalog sta sam uzimao zbog pretplate nije moj i dosta je jeftinije uzati drugi nalog.. Ne znam koliko se krecu cene za dopune/kodove od godinu dana i gde su najpristupacnije a nalog se moze naci za 3-4k rsd :) dajte neke preporuke gde vi uzimate ako ima nesto povoljno.. inace stari ps+ nalog sam uzimao kao random region, pa sad ne znam ni da li je to bitno?
Ako već nisi uzeo taj neki nalog, kreiraj svoj nalog koji ćeš koristiti za PSplus, i kupi 12 meseci US na cdkeys.com. Bilo je neki dan 26, sad vidim da je 32USD.
Taj nalog ako hoćeš možeš i podeliti sa nekim, pa su ti troškovi prepolovljeni.
 
hvala vam na savetima, odlucio sam da cu uzeti dopunu na moj licni nalog, samo mislim da je UK ako se dobro secam, jel se to moze promeniti na US negde u opcijama ?
 
Ako ti USA ps plus poskupi na cdkeys.com .Uvek imas stari dobri Singapurski ps plus za 28$ 1 godina.
 
Reseno :) napravljen novi US profil i uzeo sam US PS+ za 27€
Hvala svima na pomoci..
 
A sta ces sa igrama koje si skidao do sada na uk nalogu?
nista ostace mi taj nalog, tamo imam samo igre sa ps+, ostalo nemam nista.
krastavac ako mi se bas bude igrala neka igra uzecu npr. UK ps+ na 14dana..
mada mogu da prezivim bez njih :) :)
kad vec ne moze drugacije, od sad koristim novi nalog pa valjda ce se nakupiti igre :)
 
Pozdrav ljudi,

Kupio sam PS Plus UK code za UK nalog kao i do sada sto sam kupovao preko https://www.cdkeys.com/. Dobio sam code od istih i sad kad pokusavam da ga aktiviram na playstationu oni mi traze jos i podatke platne kartice. Kao dobar je key ali trebamo i podatke tvoje platne kartice.

Naravno moji podaci platne kartice su iz Srbije. A tamo nemam da izaberem Srbiju (naravno) neko UK.

Moze li se ovo nekako zaobici ili sam dzaba bacio novac? Kupio sam samo jedan mesec da bih download-ovao BTF5.
 
Isto mi i tamo trazi. krastavac :(
 
Kupio si neki kod koji nije standardan (nije 1, 3 niti 12 meseci) jel tako? Ako je tipa 15 dana ili tamo neki promo kod to ti nece proci bez kartice
 
Kupio sam regularnih mesec dana za UK nalog.
 

Prilozi

  • Screen Shot 2021-05-31 at 9.32.42 PM.png
    Screen Shot 2021-05-31 at 9.32.42 PM.png
    88.4 KB · Pregleda: 33
Pa nije regularnih, vidis pise “trial subscription”
 
A u tome je fora. Nisam ni gledao. Hvala puno ;)
Znaci ako budem kupovao ove regularne koji nisu trial moci cu kao i do sada?
 
^^ Ne znam da li ima veze ali uzimao sam PSNow skorije i najmanje trajanje koje sam mogao da uzmem bez kartice je 3 meseca. Ranije sam mogao i mesec dana bez kartice ali sada više ne. Moguće da je slično i za PS+
 
PS Now je nesto drugaciji, tu su stalno nesto menjali i njega ne bi mesao sa ovim. Za PS Now je najbolje da se uzmu wallet kodovi i sa njima se kupi PS Now direktno na Storu. Malo skuplja opcija ali sigurnija.

Sto se PS+ tice tako je ako kupis regularne da ne pise trial moci ces bez kartice da ih iskoristis
 
Nazad
Vrh Dno