padawan
Čuven
- Učlanjen(a)
- 02.12.2003
- Poena
- 720
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 7 3700x & AMD Wraith Prism RGB
- Matična ploča
- MPG X570 Gaming Plus
- RAM
- 32 GB Kingston Fury RGB
- GPU
- Sapphire Radeon RX6800 16GB
- Storage
- SSD 512 + 2TB Kingston MV2
- Zvuk
- Logitech G560 RGB
- PSU
- FSP HYPER K PRO 700W 80 Plus
- Kućište
- MSI Mag Forge 100R RGB
- Monitor
- HP x24x 24"
- Miš & tastatura
- Razer's Basilisk V3 + Huntsman Mini
- Laptop
- Corporate's Lenovo Thinkpad
- Tablet
- Ipad Pro 12.9 M1
- Mobilni telefon
- Samsung Galaxy A52s
- Pametni uređaji
- Samsung Galaxy Watch 4
- Pristup internetu
- Optički internet
Ne znam da li je vec bila slicna tema, sasvim moguce posto dosta ljudi ima problem s tim.
Prvi simptom je da nece da se konektuje na PSN. U testu konekcije samo ip adresa prodje a internet provera fejluje. Probao sam da resetujem i ruter i modem vise puta, posto mi rade i laptop i racunar pretpostavio sam da je neki problem do konzole. Proverio sam drugi kabl, isto.
Nakon malo googlanja, jedini nacin koji sam pronasao da se ovo zaobidje jeste dodeljivanje rucno sledecih DNS vrednosti:
primary DNS 208.67.222.222.
secondary DNS 208.67.220.220
Medjutim, to nije kraj. I dalje ne moze da se konektuje na PSN. Jedini nacin da se to resi jeste iskljucivanje Media Servera!
Nakon toga sve radi kako treba (valjda? jos nisam proverio kako radi online igranje sa ovim DNS vrednostima). Moje pitanje je, zasto ovaj problem nastaje i na koji nacin cu biti ostecen time sto sam iskljucio Media Server?
Prvi simptom je da nece da se konektuje na PSN. U testu konekcije samo ip adresa prodje a internet provera fejluje. Probao sam da resetujem i ruter i modem vise puta, posto mi rade i laptop i racunar pretpostavio sam da je neki problem do konzole. Proverio sam drugi kabl, isto.
Nakon malo googlanja, jedini nacin koji sam pronasao da se ovo zaobidje jeste dodeljivanje rucno sledecih DNS vrednosti:
primary DNS 208.67.222.222.
secondary DNS 208.67.220.220
Medjutim, to nije kraj. I dalje ne moze da se konektuje na PSN. Jedini nacin da se to resi jeste iskljucivanje Media Servera!
Nakon toga sve radi kako treba (valjda? jos nisam proverio kako radi online igranje sa ovim DNS vrednostima). Moje pitanje je, zasto ovaj problem nastaje i na koji nacin cu biti ostecen time sto sam iskljucio Media Server?