Šta je novo?

Playstation 3 160GB vs 320GB

stpavicevic

Cenjen
Učlanjen(a)
06.03.2011
Poena
154
Pozdrav svima! :)

Imam jednu ponudu iz inostranstva za PS3 u verziji od 160GB i 320GB. Razlika u ceni je nekih 15e za vise GB, pa me interesuje da li se isplati uzimati verziju od 320GB, s obzirom da je i 160GB dosta prostora (kako za koga :p) ?

PS3 me najvise interesuje zbog igrica, da mogu na njega da prebacim 10-20 filmova, i to je uglavnom to. S obzirom da verovanto nema neke velike sanse da ubodem FW =< 3.55, jailbreak mi se ne smesi :)

Uzmi verziju sa 320 GB. Kasnije ces se kajati zbog 15 evra razlike.

Hehehe, i sam se poveo slicnom logikom :) Koliko uopste igrice zauzimaju mesta na HDD? Imam pride jos jedan externi HDD od 320GB, koji uvek mogu da prikacim. I jos jedna razlika postoji u ova dva modela. 160GB je novi K-Model, a 320GB J-Model. Postoji li tu neka bitnija razlika sto se tice toplote i cujnosti fan-a?

Ja mislim da su to jedni te isti modeli sem razlike u GB...jedna prosecna igra oduzme 1-4,5GB.

Ja sam uzeo GoW 2 kolekciju preko PS Store-a, jedna ima oko 9 a druga 7 GB... Tako da uzmi bolje 320 GB!

Ne mogu da verujem da bi za duplo veci kapacitet gledao da ustedis 15 evra.

Ne mogu da verujem da bi za duplo veci kapacitet gledao da ustedis 15 evra.

baš, izvini ali pitanje ti (stpavicevic) baš nema smisla, 15€ više za duplo veći kapacitet, kažem opet izvini ali šta ti bi :) ?
ako on i dolazi sa fw-om većim od 3.55, može da se skine sa npr 3.70 na 3.55, ima tutorijala, i onda da se nabaci CFW.

A koje su cene u opticaju? Da znamo kakva je situacija s one strane grane.

Cena 160GB verzije 216e, 320GB 235e. Ali sam se odlucio na kraju za 160GB verziju (novi K-Model) jer mi je ispala danas neka ponuda za 194e :) Pa cu onda lako da nabacim za tu razliku jedan novi HDD ako bude trebao.

A taj noviji model nije bolji nego je dodatno uštrojen zarad smanjenja cene. Tako da si možda prenaglio u odluci.

I 320GB model, kad dobiješ AFA, u mađarskoj košta simpatično ispod 200€.

Ako je verovati šta google izbaci onda je to ovo:

The PS3 "K" chassis model will only play Blu-ray disc movies in high definition via a HDMI Cable. Component Cables used to be able to play Blu-ray disc movies in high definition in the previous models, but they will not be able to do so with the new "K" chassis model.
All previous PS3 chassis model units ("A" thru "J") will still be able to play Blu-ray movies in high definition via HDMI and Component Cable. This functionality will not change.
One important note to remember, the unit comes packed with a standard AV cable in the box. The "K" chassis unit will still be able to play standard DVD and Blu-ray movies, but the output will be in standard definition, not in high definition.

Korisim HDMI iskljucivo za prenos slike i zvuka, tako da mi to i nije bitno. Vise za ljude sa starim TV :)

trebao si 320gb, ja sam sa 120gb internim i 160gb externim kuburio sa prostorom...ali dobro, sta je tu je :p

Uvek moze ubaciti veci hard unutra. Tipa, 500GB ima ispod 6000din i nek trpa sta hoce i koliko hoce. Ja mojih 500GB jos uvek nisam napunio a ima brdo igara za brisanje koje nemam nameru ikada vise da pokrenem.

Tako sam i ja razmisljao. Za pocetak bice ovo dosta, pogotovo zbog cene :) A imam pride i jedan externi HDD od 500GB koji uvek moze da uskoci ako zatreba :D A kad pretovarim ovaj interni, uzecu novi i jednostavno ubaciti :)

Ja bih takodje izabrao 160GB i pored toga sto je mala razlika u ceni posto na hdd imam maksimum 5 igara koje igram u isto vreme, a moze stati u proseku 15. Meni je 120GB PS3 izvanredno radio posao vise od dve godine. A kao sto si napisao, tu su sada i eksterni hdd. Znaci sve zavisi od licnih potreba.

PS3 slim od 320gb ispadne 195 eura:hair:
Sramota bre kolko nasi trgovci zaradjuju na nama........
Kamo srece da imam nekog da mi kupi tamo

Poslednja izmena:
A koja je najniza cena slima 320GB u Srbiji?

Tipa 39.000.. na radnje mislim.

Ovde se isti krece oko 230E sa 1godinom garancije. Recimo da je ta suma nekih 12% jedne prosecne mesecne plate.

A koja je najniza cena slima 320GB u Srbiji?

260€ a godinu dana je garancija pošto i oni garant dovoze iz mađarske. he he a ja pre par meseci uzeo refurbished 80gb za 250€, radi on sjajno ali kad vidim ovo ... uf. a kad sam ja kupovao onda ga naravno nije bilo za te pare. čak bi mu progledao kroz prste to što je slim, pošto mi je slim neverovatno ružan, da je onda toliko koštao.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno