Šta je novo?

Player's handbook 3ed gde naci

Mana

Čuven
Učlanjen(a)
02.11.2002
Poena
619
Ajde pomozite mi da nadjem ovo. Treba mi i monsters manual, dungeon masters guide, arms and equipment, tome of magick... sve sto je potrebno za igru. Znam da je izasla i 3.5ed ali mi 3ed prvenstveno treba zbog NWN, mada bi i 3.5ed dobro dosla. Krajnje zarazna igra. Pocetnik sam i mnoge stvari su mi nejasne a i u NWN manualu se nisu preterano potrudili da objasne pojedinosti.Oni kapiraj da sam vec upoznat sa osnovnim pravilima D&D, a ja nisam. Ne znam kako da izgradjujem licnost, u kom smeru da napredujem.Multi class likovi placaju penale, dobro to znam, ali opet ne znam koliko i u cemu. Da li mu treba vise wisdom ili intelect, reflex, will power, kako se obracunavaju penali za two-handed oruzja, koja poboljsanja mi donose artifakti,oruzja, odela i 100 drugih slicnih pitanja. Neophodan mi je manual.

S.O.S.

evo malo sam potrazio i nadjoh jedino ovo pa ako je neshto od toga shto ti treba rado cu ti reci kako da dodjesh do toga, jedino ne znam da li to kachi zakon o pirateriji ali boze moj ;)

anyway -
  • wtc17524_-_players_handbook_3.5.pdf ------------------------------------------ 64.70 MB
    wtc17524_-_players_handbook_3.5_-_web_enhancement.pdf ------------------------ 398.82 KB
    wtc175240000 Player's Handbook v3.5 with TOC.pdf ----------------------------- 64.59 MB
    Epic Level Handbook.pdf ------------------------------------------------------ 45.95 MB
    Players' Handbook.pdf -------------------------------------------------------- 18.72 MB[/list:u]

ne znam da li ti ishta od ovog treba, zapravo ne znam ni shta tachno trazish :), ali ako ti neshto zatreba od ovog javi se... i obrati paznju na velichinu knjiga :!: :eek:

E pa super. Kako da dodjem do toga? I da li znas koja je razlika izmedju svih ovih handbookova. Prvi je 64MB, poslednji 18MB. A kakav je tek onaj od 390MB. I sta sad skinuti?
Uzgred dosta su veliki fajovi. Ja ima par knjizica iz 2ed i to su bili help fajlovi ne veci od 2MB. Mora da je puno slika, strava!
Iimas li nesto i za 3ed?
U svakom slucaj odlicno, samo jos linkovi...

Tnx.

Nazad
Vrh Dno