Šta je novo?

Player za Nokiu E51

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

ScaRFacE[RGF]

Čuven
Učlanjen(a)
20.11.2004
Poena
619
treba mi mp3 player za ovaj telefon, da radi normalno sa playlistama i da me ne cima svaki put da trazi sertifikat pri promeni pesme..... ??

Sertifikat?
Ti slusas neki wma garant ili sl? meni nikad nije trazio nista pri pustanju muzike :)

skinuo sam kd player, svaki put kad menja pesmu telefon me cima "allow kd player to access user data", i to ne moze da se iskljuci kad se ode na properties, a za aplikacije koje su "certified" moze

a inace slusam najobicniji mp3

Aaa pa sto ne slusas sa onim ugrađenim?
Ili instaliraj neki simbijan program (imaju ekstenziju .sis ili .sisx), to je java programcic, a java ima milion ograničenja i tih gluposti sa dozvolama.

ma onaj ugradjeni player je Sh#t!! mnogo me nervira, hteo sam da nadjem nesto bolje organizovano... ima milion tih symbian programa, pa me interesuje koji valja??

Ja sam se navikao na njega, radi posao, još sam našao neki programčić kojim sa namestio da mi mute taster radi "next song", pa mi sad lako menjati pesme i kad je telefon u džepu ili kad je minimizovan.

Ranije sam koristio ogg player na 6630, probao sam ga i na E51 kad sam kupio telefon i nije lepo izgledao (neki problem sa skinom), pa sam batalio. Možda su popravili do sad. On dodaje i podršku za ogg format (i za zvono), a pušta sve normalne formate koje telefon inače može.

instalirao sam ogg playes, ali kako se bre pravi playlista u ovom cudu?? nikako to ne mogu da odradim......

auu, sad sam naisao na jos jedan problem sa ogg play-om, ne moze da radi u pozadini, nego mora da bude stalno aktivan.... imas li predlog za neki drugi player??

auu, sad sam naisao na jos jedan problem sa ogg play-om, ne moze da radi u pozadini, nego mora da bude stalno aktivan.... imas li predlog za neki drugi player??

Kako ne moze u pozadini? To ne zavisi od programa, samo pritisni home taster, tako je za sve programe :)
Ti si ranije izgleda imao sonnyericsson?

Za plejliste ne znam. Ima podrsku, ali nisam siguran da li moze da ih napravi... Kad pustas imas onaj veliki izbor (kao direktorijumi), meni je to dovoljno...

sonny ericsson jaaako dugo, pa mi je nokia spansko selo :)
pokusacu.... hvala ti u svakom slucaju

Pretpostavio sam po načinu korišćenja :)

Nisam koristio druge muzicke programe, ali ce ti neko sigurno preporuciti neki.

Ako ne znas: jedan pritisak na home taster minimizuje bilo koju aplikaciju. Dugi pritisak ti daje "task manager", tako da mozes da se prebacujes izmedju programa. U toj task listi ako selektujes neki program i pritisnes delete ubices ga (kao u windowsu end task).
Izvini, ako si ovo znao, nije mi bila namera da davim :)

Srećno sa navikavanjem :)
Pozz, od mene toliko.

hvala care
navici cu se nekako nadam se

a nadam se da ce neko da se javi sa nekom preporukom za jos neki player

ja koristim onaj ugradjeni i super je... koje si mu ti mane nasao? ima i plejliste i sve ostalo..

Ja koristim LCG Jukebox. Mada je i default sasvim ok.

Default player je ubedljivo najbolji i najlakši za korišćenje za s60v3.

Probajte TTpod, neko ga je totalno preveo na engleski, meni je najbolji, a probao sam fabrički, CorePlayer, PowerMP3, KDplayer, LCG Jukebox, Oggplay i FIVN player. Najbolje bi bilo da neko napravi plejer sa interfejsom i (softverskim) mogućnostima SE Walkmana, ali do tada TTpod :)

Meni je fabrički ugrađen sasvim zadovoljavajući.
Može da radi minimizovan, ne treži nikakve dodatke.

jedino je malo muka oko playlisti ali i to se završi.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno