Šta je novo?

play prohibited. check disc

joskaananas

Čuven
Učlanjen(a)
28.03.2004
Poena
619
E, upravo ovo mi je izbacio dvd player(kucni bioskop) kad sam probao da pustim film.Naime film je skinut u .mkv formatu , konvertovan pomocu covertx 2 dvd, smanjen pomocu dvd shrink-a i srezan(pritom je u dvd shrink-u nameshteno na region free). Shta bi mogao biti problem?

Ajde ljudi pomagajete, danas sam gore navedenu proceduru ponovio sa drugim filmom i dvd plejer opet nije hteo a ga pusti(na kompu sve normalno radi, a plejer je samsung ht-x20)

Uzmi neki codec converter, prekonvertuj ga na xvid. Moj Samsung R-121 ( standalone dvd recorder) ne podrzava h264, mkv .... Kako bi i mogao, kada se pojavio pre ovih codeca.

E, upravo ovo mi je izbacio dvd player(kucni bioskop) kad sam probao da pustim film.Naime film je skinut u .mkv formatu , konvertovan pomocu covertx 2 dvd, smanjen pomocu dvd shrink-a i srezan(pritom je u dvd shrink-u nameshteno na region free). Shta bi mogao biti problem?

Можда овде лежи узрок проблема? Пробај да подесиш регион 2 (Европа), па види шта се догађа...

I ja sam imao isti problem, pa je na kraju ispalo da sam morao da prebacim NTSC signal u PAL ( logicno :wall: )

Region nisam menjao, e sad, da li je prilikom same konverzije i ponovnog i kreiranja novog DVD-a automatski doslo do toga da je DVD player poceo normalno da pusta dati film,( Nero Vision Express za convertovanje/kreiranje i Nero Express za rezanje ), nisam siguran ali moze biti.

pozdrav

Poslednja izmena:
Uzmi neki codec converter, prekonvertuj ga na xvid. Moj Samsung R-121 ( standalone dvd recorder) ne podrzava h264, mkv .... Kako bi i mogao, kada se pojavio pre ovih codeca.
ma film nije u .mkv formatu. Rekao sam da je vec konvertovan, tako da nije problem do toga Inache uspeo sam da reshim problem sa nero recode-om. Kako sam nashao na google-u, fora je shto drugari iz samsunga-a ugradjuju kojekakave zashtite protiv pushtanja kopija.

Nazad
Vrh Dno