Šta je novo?

play liste za se w850

Jeremy

Čuven
Učlanjen(a)
15.11.2003
Poena
620
Da li moze nekako preko kompa da se naprave playliste. Tj. kad napakujem muziku na karticu preko citaca kartica, da odmah napravim i playliste da se ne zezam posle?

Ja tako radim sa mojim W950. Nabacam pesme u folder Music, shibnem ih u winamp, save list, kazem mu gde da je zapamti (isti folder gde je muzika u telefonu), i dobro shljaka. E sad, problem pravi kad u listu ubacim pesme koje nisu u glavnom folderu, nego u nekom podfolderu. Onda se zbuni plejer i kad treba da pusti neku pesmu iz nekog poddirektorijuma, prijavi error, i preskochi tu pesmu. Probao sam da napravim listu i preko LCG plejera, koji sam instalirao na telefon, i opet default plejer na fonu prijavljuje greshku. Ti probaj sa winampom. Ne znam da li ce kod tebe da pravi problem.

E stvarno sam neopevani *****. Ladno mi nije palo na pamet da probam. Vidim on ne pravi nikakve liste, a nigde ne pise da podrzava m3u i sl. Doduse negde na netu sam procitao da mogu na kompu da se prave liste ali ne i kako. Uputstvo je stvarno jadno (mislim na ono sa SE sajta).

Inace tebi stalno pravi problem sa poddirektorijumima ili ponekad. Ja ovog momenta za probu ubacio dva foldera, jedan u music, a drugi u music\muzika a liste ubacio u folder gde su i pesme tj. jedna lista mi je u music\muzika\enya i cita je. Zato me zanima da li stalno pravi problem ili povremeno. Mada nema nikakve potrebe ubacivati dodatne direktorijume, moze sve u root pogotovo ako su tagovi ok, ali navika sta ces. Moze biti cak da ga ti dodatni folderi usporavaju.

Pozdrav i hvala

Walkman 2.0 prepoznaje WinAmp plej liste. W880i to uvek vidi. Pesme prebacim u Music folder, zajedno sa malim plejlist fajlom iz WinAmpa i on ga vidi i sve radi kako treba. Ne znam šta je problem? A i možete muziku sortirati po direktorijumima i jako brzo i jednostavno praviti liste na samom telefonu!

Nazad
Vrh Dno