Šta je novo?

Plavi zubi

Goxy

Čuven
Učlanjen(a)
06.03.2002
Poena
710
Potrebna mi je mala pomoc. Planirao sam da umrezim 2 kompjutera putem bluetootha pa me interesuje nacin. Video sam po gradu da se prodaje MSI PC2PC bluetooth adapteri koji lice na USB storage diskove. Interesuje me konkretno dali bi kupovinom takva dva mogao da uradim umreyenje ili bi mi trebala ona bluetooth antena koju je svojevremeno MSI delio uz svoje ploce. Neznam da li neko poseduje ovaj PC2PC i da li se on ponasa i kao transmiter i kao receiver. Mislim da ste razumeli pitanje i unapred hvala na odgovorima.

Teorijski trebalo bi da možeš da se umrežiš sa bilo koja dva BT adaptera, ali je najsigurnije da oni budu istog tipa. računari mogu biti udaljeni najviše deset metara, i to je to. ja probao i razmena datoteka radi lepo.

Mozes to da uradis i sa MSI bluetooth adapteromi, ali si ogranicen na razmenu datotaka iz po jednog direktorijuma "Shared Directoris". Ako hoces da napravis pravu mrezu, da normalno sherujes bilo koji direktorijum, skidas mejlove, surfujes i ostalo potreban ti je neki bluetooth adapter sa Widcomm softverom, jer ih onda instalira kao mrezne adaptere pa ih mozes normalno koristiti. U najnovijem Digitalu! izlazi tekst o dva takva adaptera pa pogledaj detaljno sta te interesuje, cene su vise nego korektne. Oba su transreciveri, sa po maksimalnih pet istovremenih uredjaja.

Nisi ogranicen samo na taj direktorijum... ja recimo sa telefona vidim sve direktorijume na PCu...

JOBAH je napisao(la):
Nisi ogranicen samo na taj direktorijum... ja recimo sa telefona vidim sve direktorijume na PCu...

Recimo da nam odaš tajnu....???

Nije ni meni jasno kako... samo sam kliknuo na browse files i vidim tri direktorijuma koja bi i trebalo... onda par puta pristisnes "back" dugme na telefonu (to je ona strelica) i izadjes u root c: ?!

telefon je SE T610

Nazad
Vrh Dno