Šta je novo?

Plavi ekran!!!

saka

Čuven
Učlanjen(a)
06.03.2004
Poena
620
Ortak mi ima problem da mu po zavrsetku igranja igrica iskoci plavi ekran i odbrojava do 100 i onda restartuje! Medjutim kada ukljuci u pozadini winamp, onda nece da restartuje po izlasku iz igrice, ali cim ga ugasi, ponovo plavi ekran! Mislio sam da nije do nekompaktibilnosti drivera i directx-a ali koje god verzije da instaliram, a ono isto. Da, umalo da zaboravim, komp mu je amd 1800+ (nije oc) matsonikova kt333 ploca, 256mb 333, xelo gf4 mx460se (nije oc)a ostalo mislim da nije bitno! I da, da napomenem DA SE KOMP NE RESTARTUJE TOKOM IGRANJA IGARA VEC PO ZAVRSETKU!!! Ajde ako neko zna sta je neka pomogne, posto sam ja izgubio ideje!

Ja preporuchujem reinstalaciju systema ... Moz da proba sa reinstalacijom drivera ... mada ... Format C pa ako se i dalje deshava isto ... neki hardware zeza ...

:wave:

Najverovatnije RAM memorija...ako nije soft problem...

Skini nove drajvere za zvucnu i najverovatnije ces resiti problem.

Pri pojavi plavog ekrana trebao bi da ispise zbog cega je pukao, pa ce se tu najverovatnije nalaziti drajver za zvucnu karticu.

Imao sam isti problem na jednoj masini, stim sto je bila 8137c? KT266A. Simptomi su bili isti, a mene je mrzelo da reinstaliram sistem, pa se resenje samo pokazalo.

Pozdrav
Nemanja

Imam ja Matsonic plocu pa mi se isto desavalo ali komp nije mi odbrojavao- samo plavi ekran :bla bla .. Low Phisical memory .. bla bla
Stavio sam format C: stavio malo novije drajvere za graficku nego pre (pre 45.** - sada 53.03) i nisam stavljao toliko programa koji se dizu u start-up
probaj i ti isto

Nazad
Vrh Dno