gileip
Čuven
- Učlanjen(a)
- 18.12.2005
- Poena
- 660
Konfiguracija iz potpisa! Pre toga je ploča bila Jetway NForce 550, pa sam uzeo ovu ploču! Naravno nisam ponovo instalirao Windows nego sam sve drajvere deinstaliraio i nove instalirao! nastao je problem sa SATA Optiarcom, kad prebacuje lepo počne da radi i onda se uključi lampa za HDD i pali i gasi, a ništa se ne dešava,zamrzne se na nekom procentu i ništa nije pomagalo do reseta! Nekako sam to prevazišao, stavio sam ga na drugu granu i kad ubacim CD-DVD sačekam da ga učita i tek onda počinjem da radim i nema više problema! Medjutim natsao je problem prilikom prebacivanja u stand by, prvo je izlazio iz Win-a i na logou samo stane i tako stoji, HDD kao nešto radi, ali jedina pomoć je bio reset! Onda je i to prestao da radi, sada samo izbaci plavi ekran smrti i na njemu IRQL_NOT_LEE_OR_EQUAL!?
Imali neko rešenje za ovo ili samo pomaže ponovna instalacija(probao na drugom disku i tada sve šljaka OK)? Nisam baš rad da ponovo sve budžim jer sam ga taman napravio da radi kako želim! Ako znate šta i kako, dajte savet! Pozdrav!
Imali neko rešenje za ovo ili samo pomaže ponovna instalacija(probao na drugom disku i tada sve šljaka OK)? Nisam baš rad da ponovo sve budžim jer sam ga taman napravio da radi kako želim! Ako znate šta i kako, dajte savet! Pozdrav!