Šta je novo?

plavi ekran smrti

freestyler

Cenjen
Učlanjen(a)
07.10.2010
Poena
169
Imam web kameru Canyon cnr-wcam413g i od kad sam instalirao drajvere sa diska koji sam dobio uz nju pojavljuje mi se blue screen of death kod svakog startovanja racunara. Kad se pojavi blue screen ja restartujem racunar i sve ide normalno, ali kad ugasim racunar i opet ga upalim pojavi se blue screen of death. Skinuo sam i najnovije drajvere ali opet isti problem. Izbrisao sam drajvere i diskonektovao kameru i opet se javlja blue screen of death. Inace kamera radi bez problema.
Da li neko zna u cemu je problem?

Proveri da ti nije u BIOS-u sta od podesavanja za USB i slicno (podizanje sistema sa USB uredjaja) ukljuceno. Mozda ti to pravi problem... Ako ne upali odradi re-install sistema.

32 bita. Da li postoji neko drugo resenja jer reinstalacija sistema ce mi oduzeti puno vremena?

Poslednja izmena:
Probaj da uradis system restore na datum kad ti je sistem radio kako treba. Ako si danas instalirao drajvere, znaci stavi da system restore vrati na neko ranije vrijeme (par sati ranije ili neki raniji datum, juce, svejedno, samo da bude vrijeme kad je sistem radio ok). Meni je to dosta puta znalo rjesiti problem kad bi mi haos napravili neki losi drajveri ili neki drugi los softver.

@freestyler

Probaj system restore ali je malo neobično da ti se taj problem javlja na Windows 7 Ulitimate. Koja poruka o grešci se javlja?
Što se tiče reinstalacije ostavi to kao zadnje rešenje ako je reinstalacija ikad i bila rešenje

Pa dobro ako instalira 7 to i nije neko oduzimanje vremena,max sat. Ipak se nesto dobro zeznulo kad na sedmici iskace mali plavi...

NIje problem reinstalacija sistema već kasnije instaliranje svih potrebnih programa a pogotovo setovanje odnosno prilagođavanje paleta, karakteristika foldera i slično

NIje problem reinstalacija sistema već kasnije instaliranje svih potrebnih programa a pogotovo setovanje odnosno prilagođavanje paleta, karakteristika foldera i slično

Upravo tako, za reinstalaciju mi je potrebno dosta vremena (koga nemam). Sto se tice system restore jedini restore point mi je na jucerasnji datum a problem se javio pre dva dana. Izgleda, na zalost, da je reinstalacija jedino resenje. :(

Imam web kameru Canyon cnr-wcam413g i od kad sam instalirao drajvere sa diska koji sam dobio uz nju pojavljuje mi se blue screen of death kod svakog startovanja racunara. Kad se pojavi blue screen ja restartujem racunar i sve ide normalno, ali kad ugasim racunar i opet ga upalim pojavi se blue screen of death. Skinuo sam i najnovije drajvere ali opet isti problem. Izbrisao sam drajvere i diskonektovao kameru i opet se javlja blue screen of death. Inace kamera radi bez problema.
Da li neko zna u cemu je problem?
Odspoji kameru sa računara. Uđi u safe mode i deinstaliraj software koji si instalirao.
To isto se dešava i sa Prestigio PWC kamerama ako se na Win 7 instaliraju njihovi drajveri i software (problem prave drajveri koji nisu u saglasju sa win 7).

Nazad
Vrh Dno