Šta je novo?

plava linijica preko ekrana?

oogabooga

Čuven
Učlanjen(a)
20.10.2003
Poena
690
lcd samsung, le40d503, 40", star ni mesec dana...... vodoravna plava linija preko ekrana, debljine oko 3 milimetra, malo iznad sredine, u gornjoj polovini ekrana...... sta moze biti? crkava ekran, ili? da saljem u servis?

samo je na crnoj pozadini ta linija crvena......

e sad, sledeci problem je, sto je TV kupljen u madjarskoj..... imam garanciju koja je overena tamo, bez fiskalnog racuna, a covek koji mi ga je prodao, me vec nekoliko dana zavlaci, da ce mi javiti gde i kome da posaljem TV da bi se resio kvar, ali jos uvek nista ne javlja.....
da li sa tom garancijom moze da se to odnese u neki ovlasteni servis kod nas?

e sad, sledeci problem je, sto je TV kupljen u madjarskoj..... imam garanciju koja je overena tamo, bez fiskalnog racuna, a covek koji mi ga je prodao, me vec nekoliko dana zavlaci, da ce mi javiti gde i kome da posaljem TV da bi se resio kvar, ali jos uvek nista ne javlja.....
da li sa tom garancijom moze da se to odnese u neki ovlasteni servis kod nas?

A jesi li probao da nazoves Samsungov servis ovde i da njih pitas da li vazi garancija iz Madjarske?

Imao sam iste simptome na CRT televizoru i bili su neki elktroliti otisli.
Verovatno sitan kvar. Mene je kostala popravka oko 1000din.

kad bi znao da je samo to, odneo bih ga kod jednog ovde, pa me bas briga i za garanciju......

Pošto je sada popularno to naručivanje iz madjarske, ako ne uspeš da ostvariš garanciju napiši posle koji je prodavac :smackbum:

Napisi ti lepo kako se lik zove. Ja sam 2 komada kupio tako i nebih bio sretan ako bi se ispostavilo da je isti lik.

nego, jel moguce da je samo neki elektrolit, kao sto neko rece ovde juce? ako je samo to, bas me briga onda za garanciju, odnecu ga kod jednog elektronicara.....

nego, jel moguce da je samo neki elektrolit, kao sto neko rece ovde juce? ako je samo to, bas me briga onda za garanciju, odnecu ga kod jednog elektronicara.....

Kada su elektroliti u pitanju uglavnom je problem kod paljenja TV-a ili u radu pozadinskog osvetljenja, ovo sa linijama je uglavnom do panela, ili (ređe) do procesora slike.

kaze, moli me da budem strpljiv, javice mi uskoro kad i kome u suboticu da posaljem..... inace, zvao sam ovlasceni samsung servis, i kaze da je kvar do flat kabla ili do reda tranzistora za tu liniju, ali da tu nema popravke, samo zamena.....

juce mi je konacno javio kome da posaljem tv, danas sam ga poslao, i sad cemo da vidimo hoce li odraditi reklamaciju....

Bez obzira onda pohvale za prodavca,ali i mene u svakom slucaju zanima koji je posto i ja planiram kupovinu.

juce konacno stigao TV sa servisa, zamenjen je ekran, i sad radi OK....

Vrh Dno