Šta je novo?

Plava hobotnica na kanapu

Magi22

Poštovan
Učlanjen(a)
20.09.2017
Poena
51
Zdravo svima! Imam jedan problem sa mobilnim telefonom. U kući imamo dva telefona Alcatel Pixi 4, isti oboje. Jedan nema nikakav problem, dok na drugom stalno traži odobravanje za neki Joy pokretački program. Kad ga pokrenemo, sve ikonice u meniju mu se pobrkaju, promeni se način prikazivanja bez mogućnosti da se vrati, pojavi se neka ikonica sa Hi pojačivačem i pojavi se plava hobotnica na kanapčetu, koja ima oči i usta i iz usta izbacuje balončiće. Ona se pojavljuje kad wi-fi nije uključen, a kad jeste, stisak na nju vodi na internet. Telefon se tada usporava do nemogućnosti korišćenja. Telefon sam već jednom vratila na fabrička podešavanja i dogodilo se isto. Telefon koristi moja mama, koja nema mnogo potreba i instalirali smo samo nekoliko aplikacija. Da li mi neko može pomoći?

Probaj sledeće :

Go to Setting-> Apps

Tap on Joy Launcher

inside joy launcher, select uninstall updates then, select storage and clear data,it will work 100%

Potom blokiraj update Joy launchera u play store ili skini i instaliraj neki drugi launcher (nor. Nova Launcher)

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Hvala Vam mnogo na pomoći! Uspelo! Samo nisam mogla da je deinstaliram na telefonu, nego sam morala da uđem u Google Play da bih je deinstalirala, a ja sam mislila da je svejedno uradila ja to u Podešavanjima ili na Play-u. Pozdrav!

Nazad
Vrh Dno