Zasto toliko malo ima igara za pc ovog zanra,kojeg sam inace veliki ljubitelj.Secam se samo igre psychonauts od koje mi je isla voda na usta kad god je zaigram.Da li je u skorije vreme izlazio neki naslov vredan pomena,ili je mozda najavljivan?
Svojevremeno Aladin i Lion King ... koliko sam sati uz to proveo...
onda je Tarzan skroz OK, ono kao šatro 3D ... Pandemonium .. eehhhhh...:d
i vidiš stvarno, ne znam koja ima novija ... :trust:
moj ti je savet da skines winuae emulator za amigu, pa preko njega pokrenes super frog. Najbolja verzija je za amigu, pogotovo ako nisi igrao na amigi, inace ako imas neki problem sa emulacijom, imas na forumu gore deo retro, postavi pitanje sta te muci dobices odgovor skoro trenutnoDAAAAAAAAAAAAA !!!!!!
Kako li sam na ovo zaboravio ?????
Čoveče koliko sati sa kumom, mlađim i starijim bratom ... auh !!!! bacam se na srč pa da nađem ovo čudo svog vremena ?
hm .. da li će muzika raditi ? bilo bi extra da sve proradi, ma ima da napravim jednu particiju za DOS samo zbog ovoga![]()
Covijek je pitao za nove naslove a ne one iz 90-ih :d dobar je i Pandemonium (cini mi se da se ovako pise) samo ne znam da li ima za PC.
NAUGHTY ONES!
![]()
![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari