Šta je novo?

Platformske igre

dglisha

Slavan
Učlanjen(a)
24.04.2007
Poena
319
Zasto toliko malo ima igara za pc ovog zanra,kojeg sam inace veliki ljubitelj.Secam se samo igre psychonauts od koje mi je isla voda na usta kad god je zaigram.Da li je u skorije vreme izlazio neki naslov vredan pomena,ili je mozda najavljivan?

Imas pun kofer takvih igara na ruskim sajtovima. Za mene Psyhonauts nije platforma, ali zato jesu stare igrice tipa:
Pushover,
Prince1,
Fury of the furies,
...

a tek EWJ 1 i 2

I da... Lost Vikings 2. Legenda..

Svojevremeno Aladin i Lion King ... koliko sam sati uz to proveo...

onda je Tarzan skroz OK, ono kao šatro 3D ... Pandemonium .. eehhhhh... :p :d

i vidiš stvarno, ne znam koja ima novija ... :trust:

Svojevremeno Aladin i Lion King ... koliko sam sati uz to proveo...

onda je Tarzan skroz OK, ono kao šatro 3D ... Pandemonium .. eehhhhh... :p :d

i vidiš stvarno, ne znam koja ima novija ... :trust:

SUPER FROG!

superfrogtitreda4.png

superfrogbi4.png

superfrogscreenshot6fq1.png

DAAAAAAAAAAAAA !!!!!!

Kako li sam na ovo zaboravio ?????

Čoveče koliko sati sa kumom, mlađim i starijim bratom ... auh !!!! bacam se na srč pa da nađem ovo čudo svog vremena ?

hm .. da li će muzika raditi ? bilo bi extra da sve proradi, ma ima da napravim jednu particiju za DOS samo zbog ovoga :p

A tek Sonic

Jedna od najboljih novih platformi koje sam igrao je Gish. Sve proporuke!

uu Trolls je super :) extra zanimacija...do duse bio sam i mnogo mladji u to vreme :eyebrows:

od novijih platformi kolko znam tu je samo rayman serijal, ostalo je limunada, nadam se da gresim, ako neko iskopa nesto nek kaci link :p

Covijek je pitao za nove naslove a ne one iz 90-ih :d dobar je i Pandemonium (cini mi se da se ovako pise) samo ne znam da li ima za PC.

DAAAAAAAAAAAAA !!!!!!

Kako li sam na ovo zaboravio ?????

Čoveče koliko sati sa kumom, mlađim i starijim bratom ... auh !!!! bacam se na srč pa da nađem ovo čudo svog vremena ?

hm .. da li će muzika raditi ? bilo bi extra da sve proradi, ma ima da napravim jednu particiju za DOS samo zbog ovoga :p
moj ti je savet da skines winuae emulator za amigu, pa preko njega pokrenes super frog. Najbolja verzija je za amigu, pogotovo ako nisi igrao na amigi, inace ako imas neki problem sa emulacijom, imas na forumu gore deo retro, postavi pitanje sta te muci dobices odgovor skoro trenutno :)
emulacija za amigu radi odlicno, kao i muzika :)

NAUGHTY ONES!
naughtyones01nw8.png

naughtyones02hx0.png

naughtyones03sv3.png

Do sada su ti navedene neke starije, ali ako ti se "baš igra" neka platforma uz bilo koju navedenu ćeš imati "nezaboravne utrošene sate" :d

Od "novijih" (ovo novijih shvati da radi pod windowsom - da ne traži isključivo DOS) možeš da nađeš Raymen 3D pa i tu ima par delova ako se ne varam, onda ima Jazz Jackrabbit 2 (extra ludnica za 2 igrača)

Dok od baš baš novih, tu je Super Mario Galaxy (mislim da je ovo tačno ime) međutim to je za konzole (doduše ekstra izgleda !! )

E sad, ako neko smesti Tomb Raidera u platforme (što i nije toliko daleko od istine) onda eto ti to baš novo ;)

Izeš ga ... ne mogu da se setim ni jedne više ...

Setih se :d Track Mania Nations - kakve trake postoje na netu opušteno možeš da je smestiš u platformu :S: :S: :S: :S:

Dobar je i Bugerman i Vectorman sa SEGE

Earthworm Jim :D

Nazad
Vrh Dno